7 rafturi pentru un design interior plăcut și organizat

Nu de puține ori am vorbit aici pe blog despre importanța unei bune organizări în orice casă. De asemenea, de fiecare dată când vorbeam despre acest lucru, spuneam că trebuie să faci câteva achiziții care să te ajute pentru o mai bună organizare. Printre achizițiile la care făceam referire se află și acele rafturi care te ajută să depozitezi anumite obiecte precum cărțile, bibelourile ori alte decorațiuni.

VEZI AICI MAI MULTE RAFTURI CE MERITĂ CUMPĂRATE

Așadar, dacă ai decis să-ți cumperi câteva rafturi pentru a-ți depozita cărțile ori alte decorațiuni, acest articol cred că îți va fi de folos. Iar asta deoarece am pregătit mai multe ponturi, culese special pentru tine, pentru o achiziție cât mai reușită.

rafturi de perete

7 rafturi de perete care merită cumpărate – recomandările BlogdeCasa.Ro

Așadar, după cum probabil ți-ai dat seama, acest articol este unul cu recomandări. Mai exact, am pregătit pentru tine 7 rafturi de perete de calitate superioară, cu design cât mai atractiv dar și cu preț bun. Am ținut cont atât de calitatea rafturilor cât și de review-urile lăsate de ceilalți cumpărători, pentru a-ți oferi cele mai bune recomandări.

1.Raft de perete Shelfie Gentile – Antik, 100 x 100 x 20 cm, Bej deschis

Raft de perete Shelfie Gentile - Antik, 100 x 100 x 20 cm, Bej deschis

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

O primă recomandare este raftul de perete Shelfie Gentile, din imaginea de mai sus. A fost realizat din melamină acoperită cu plăci aglomerate, dimensiunile sunt de 100 x 100 x 20 cm, iar prețul unul foarte accesibil. De asemenea, designul este foarte drăguț.

2.Raft de perete Shelfie, 160,8 x 159 x 25 cm, Alb

Raft de perete Shelfie, 160,8 x 159 x 25 cm, Alb

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Tot de la Shelfie este și acest raft de perete cu design minimalist. Totuși, nu putem ignora faptul că ne oferă la dispoziție mult mai mult spațiu pentru depozitarea obiectelor. Prețul este însă și el ceva mai mare, după mărimi.

3.Raft de perete Shelfie, 50 x 15 x 20 cm, Negru

Raft de perete Shelfie, 50 x 15 x 20 cm, Negru

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

A 3-a recomandare este de la același brand, doar că dimensiunile sunt cu mult mai reduse, după cum puteți vedea și în imagine. Totuși, vă poate asigura un spațiu foarte util unde puteți depozita diferite obiecte.

4.Raft de perete Wooden Art, 125 x 126 x 22 cm, Alb

Raft de perete Wooden Art, 125 x 126 x 22 cm, Alb

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Alt brand și mult mai mult spațiu de depozitare. De asemenea designul foarte modern este foarte greu de ignorat și cu siguranță se potrivește în orice living. La fel ca multe dintre recomandările noastre de rafturi, raftul de perete Wooden Art a fost realizat din melamină cu plăci aglomerate. Prețul nu este nici el exagerat.

5.Raft de perete Columba WDD Collection, 14 x 110 x 32 cm, Finisaj Stejar

Raft de perete Columba WDD Collection, 14 x 110 x 32 cm, Finisaj Stejar

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Dacă vrei să îți cumperi atât un raft de perete dar și un cuier, atunci ai putea opta pentru acest model care este practic 2 în 1. Iar cea mai bună parte este aceea că are un preț foarte accesibil.

6.Raft de perete Shelfie, 131 x 30 x 20 cm, Wenge

Raft de perete Shelfie, 131 x 30 x 20 cm, Wenge

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Tot pentru cei care vor niște rafturi de perete la preț accesibil, nu foarte mari, este și acest model. Culoarea este plăcută, designul la fel de plăcut, iar prețul bun. Ce poți dori mai mult?

7.Raft de perete Wooden Art, 100 x 107,2 x 22 cm, Red

Raft de perete Wooden Art, 100 x 107,2 x 22 cm, Red

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Și iată și ultima recomandare, de data aceasta este vorba despre un raft cu mai multă culoare.  Materialul este același folosit la cele mai multe rafturi de pe piață, iar prețul ok.

Așadar, acesta a fost articolul meu despre rafturi de perete. Dacă vrei să vezi și alte modele, atunci poți accesa acest link.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here