Scaune din lemn pentru gusturi rafinate

Cu siguranță lemnul este un material foarte prețios, motiv pentru care scaunele din lemn reprezintă adevărate comori uneori, mai ales dacă acestea au un aspect cât mai interesant, mai rustic sau mai modern. Ba chiar am cunoscut persoane îndrăgostite atât de tare de acest material, încât în casa lor nu găseai decât mobilier din lemn. Pentru acest gen de persoane m-am gândit să scriu și acest articol în care vă recomand câteva scaune din lemn pentru gusturi rafinate.

Scaun din lemn Lars Stejar

Cu siguranță scaunul de mai jos vă amintește de cel al bunicii unde stătea deseori și croșeta. Eu unul aproape că am fost cucerit de aspectul minimalist dar atât de plăcut al acestuia, motiv pentru care m-am gândit să îl dau mai departe aici pe blog.

După cum bine spuneam și mai sus, acesta este un scaun din lemn de stejar, ce poate fi folosit atât într-o sufragerie clasică, precum și în diferite localuri de evenimente sau chiar în cafenele. De asemenea, pentru realizarea acestui scaun s-a folosit lemn masiv, astfel încât rezistența și durabilitatea sunt garantate.

scaun din lemn lars clasic

Scaune din lemn Bodo Alb

Dacă designul scaunul de mai sus vă este cu siguranță unul cunoscut, cel de jos este ceva mai diferit, dar foarte aspectuos totodată. Acesta a fost conceput din lemn masiv malaezian și din plastic, deci și în acest caz vorbim de rezistență și durabilitate. De asemenea, este un scaun perfect atât pentru bucătării cât și pentru terase.

scaune din lemn ieftine

Lemn și culoare = aspect elegant

Poate că lemnul nu este atât de vizibil ca în cazul scaunelor de lemn de mai sus, însă acesta are ceva special: culoare. Cu siguranță este scaunul perfect pentru orice cameră în care se folosesc diferite obiecte de mobilier, sau în care pereții sunt în mai multe culori.

Mai exact, materialele folosite pentru acest scaun sunt lemnul, stofa și metalul. Iar pentru că arată atât de bine, poate fi folosit atât în camerele de zi, în sufragerii precum și pe terase.

scaun din lemn colorat

Așadar, acestea sunt scaunele din lemn pe care vi le recomand în acest articol, însă puteți da click aici pentru mai multe modele de scaune din lemn.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here