5 scule și unelte care nu ar trebui să-i lipsească unui gospodar

Dacă te consideri un bun gospodar, atunci cu siguranță ai o mică magazie în care ai amenajat un atelier, acolo unde îți ții toate sculele la care ții ca la ochii din cap. Fără de ele nu ai putea face prea multe prin curte, iar grădina ta nu ar arata prea bine.

Din fericire, avem acum în comerț o mulțime de scule și unelte, la prețuri mai mult sau mai puțin accesibile, pe care le putem folosi fără prea multe cunoștințe. Cu sculele necesare oricine poate fi un mic meșter. Iar tutoriale pe internet sunt o mulțime.

Am decis să facem o listă cu 5 scule și unelte care nu ar trebui să lipsească din magazia unui gospodar. Tu câte din sculele următoare ai?

Înainte de top este foarte important să alegi sculele potrivite. Ofertele sunt multe dar nu toate produsele sunt chiar atât de ok precum se specifică în descriere. Din fericire găsim suficient de multe informații pe internet, pe forumuri dar și pe bloguri de tehnologie precum este și https://technow.ro. Tutorialele și review-urile vor fi mereu un mod bun de inspirație.

Bormașina

Deși este coșmarul numărul 1 al multor persoane care locuiesc la bloc, bormașina se poate a dovedi sfântă la curte. Dacă optezi pentru un model cu acumulator cu siguranță vei putea repara și renova o mulțime de lucruri.

Iar prețul unei bormașine de tip hobby sau chiar semi-profesională nu este deloc mare. Oricine își poate permite o astfel de unealtă!

Motocoasă

Dacă ai gazon, atunci trebuie să îl îngrijești cum trebuie. Iar chiar dacă nu ți-ai amenajat un spațiu verde, știm prea bine că buruienile cresc și pe ploaie dar și pe secetă. Tu îți dorești probabil să ai o curte cât mai curată și mai îngrijită așa că o motocoasă nu ar trebui să îți lipsească.

În ultimul timp acestea s-au ieftinit destul de mult, astfel încât este destul de ușor să găsești o motocoasă bună la preț accesibil.

Motofierăstrău

Cunoscut și cu numele de drujbă, motofierăstrăul este și el mai util decât poate părea. Desigur, această achiziție merită atunci când ai o curte mare cu mulți pomi care trebui curățați sau când ai un sistem de încălzire pe bază de combustibil solid.

Cu ajutorul unui motofierăstrău îți vei putea pregăti singur lemnele pentru centrală și cu siguranță vei face economii generoase astfel.

Pistol de vopsit

Timpul își lasă amprenta pe mobilierul de grădină, pe gard și pe multe alte lucruri. Din fericire există însă posibilitatea de a le readuce la viață folosind un aparat de vopsit.

Dacă ești un fan al recondiționării și nu îți place să renunți la lucrurile vechi, atunci nu ar trebui să îți lipsească un aparat de vopsit. Este foarte ușor de folosit și te vei îndrăgosti de această activitate, îți garantăm!

Motosapa

Dacă ești suficient de norocos încât să te bucuri și de o grădină în care să cultivi câteva legume, atunci ai nevoie și de o motosapă. Îți vei putea pregăti grădina cât mai bine pentru sezonul de plantări iar buruienile nu vor fi o problemă cu care să se lupte legumele tale.

Desigur, o motosapă poate avea un preț mare, în funcție de modelul ales, însă te scutește de foarte multă muncă și te ajută să ai o recoltă foarte bogată.

Ce alte unelte mai recomandați unui gospodar?

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here