7 seturi de mobilă pentru dormitor accesibile

După ce am făcut articolul despre seturile de mobilă pentru bucătărie în care am oferit 10 recomandări, am decis să vin cu un nou articol de acest gen. De data aceasta în schimb ne mutăm în dormitor, iar asta deoarece vom vorbi despre seturi de mobilă pentru dormitor la prețuri accesibile dar și cu design elegant. Astfel, voi ști că am ajutat să îți mobilezi casa mai ușor și mai ieftin.

VEZI AICI MAI MULTE SETURI DE MOBILIER PENTRU DORMITOR

Mai exact, în acest articol voi recomanda 7 seturi de mobilă pentru dormitor, care au atât un aspect plăcut și elegant, dar și un preț accesibil. Sper ca măcar una din recomandările mele să fie pe gustul tău.

seturi de mobilă pentru dormitor

7 recomandări de seturi de mobilă pentru dormitor – recomandările BlogdeCasa.Ro

Așadar, dacă ai decis să îți cumperi un set de mobilă pentru dormitor pentru a-ți mobila întreg dormitorul fără prea multe bătăi de cap, atunci recomandările de mai jos îți vor fi de folos. Iar asta deoarece am pregătit recomandări de toate felurile, pentru a fi sigur că îți voi nimeri gusturile în materie de design pentru dormitor.

1.Set dormitor Hera , Wenge+Alb, șifonier 123×1870, pat 160×200

Set dormitor Hera , Wenge+Alb, sifonier 123x1870, pat 160x200

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Acest set de mobilă pentru dormitor conține un șifonier, un pat și două noptiere. Patul este matrimonial, din PAL MELAMINAT, iar culorile predominante sunt Wenge și Alb. Prețul este și el foarte bun.

2.Set Dormitor Madrid, Ulm Deschis Wenge

Set Dormitor Madrid, Ulm Deschis Wenge

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Unul dintre cele mai apreciate seturi de mobilă de pe eMag este chiar acesta pe care îl recomand eu acum. Materialul folosit pentru realizarea setului de mobilier este PAL-ul melaminat, iar culoarea predominantă este ulm deschis. În ceea ce privește piesele incluse, avem la dispoziție un pat, un corp suspendat care are poliță în interior plus una în exterior, două corpuri laterale, dulap cu o ușă și dulap în două uși.

3.Set Dormitor Paris, Prun Alb

Set Dormitor Paris, Prun Alb

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Foarte modern și apreciat este și acest set de mobilier pentru dormitor. Acesta este din PAL melaminat în două culori, Prun și Alb, și include noptiere, comodă cu 2 uși, pat și dulap în 4 uși. La fel ca în cazul celorlalte seturi, salteaua nu este inclusă în preț.

4.Dormitor Tamos, Wenge  Alb, Dimensiune Pat 200 x 160 cm

Dormitor Tamos, Wenge Alb, Dimensiune Pat 200 x 160 cm

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Iar dacă ai un dormitor mediu și vrei un set de mobilă de culoare wenge, ai putea opta pentru acest set. Este dotat cu ladă de pat, șifonier cu bară de haine, două noptiere dar și o comodă. Prețul este și el foarte accesibil.

5.Dormitor Mondo 4U Wenge (etajeră cadou)

Dormitor Mondo 4U Wenge (etajera cadou)

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Tot în culoare wenge este și acest set pentru dormitor Mondo 4U. Eleganța este de nedescris și include un pat dublu, două dulapuri cu 2 uși, o comodă cu sertare precum și două noptiere. Materialul folosit pentru realizarea acestor piese este PAL-ul melaminat.

6.Dormitor Salonic Wenge Crem

Dormitor Salonic Wenge Crem

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Tot de o eleganță aparte este și acest set de mobilă pentru dormitor. Este format dintr-un pat dublu, un dulap cu patru uși, o comodă cu trei sertare și două noptiere. Culorile folosite sunt Wenge și Crem, iar materialul pal melaminat de 18 mm grosime.

7.Dormitor Sonoma Stejar Bardolino Crem 140

Dormitor Sonoma Stejar Bardolino Crem 140

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Și vin acuma cu ultima recomandare, un alt set de mobilier pentru dormitor care îmi place mult. Acesta este format dintr-un pat dublu, un dulap cu trei uși, o comodă cu două uși și două noptiere, toate din pal melaminat de 18 mm.

Cum se alege un set de mobilier pentru dormitor bun – câteva sfaturi

Închei articolul despre seturi de mobilă pentru dormitor cu câteva sfaturi simple dar esențiale. Astfel voi ști că ai făcut o alegere pe care nu o vei regreta.

  • De obicei, paturile nu au și saltea inclusă, deci trebuie să cumperi o saltea separat. Am scris aici un articol despre saltele.
  • Fii atent la dimensiunile mobilierului și cele ale dormitorului, pentru a face o alegere potrivită.
  • Alegere culoarea care îți place cel mai mult și un design care să se potrivească cu dormitorul.
  • Alege cel mai bun raport preț/calitate.

Acestea fiind spuse, sper că ai reușit să-ți alegi cel mai bun set de mobilier pentru dormitor. Poți vedea și alte modele aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here