10 seturi de mobilier pentru bucătărie pe care trebuie să le vezi

Atunci când îți mobilezi bucătăria, cel mai bine este să optezi pentru unul dintre cele mai bune seturi de mobilier pentru bucătărie deoarece astfel o vei mobila mult mai ușor. De asemenea, designul bucătăriei va fi și el foarte atrăgător atunci când optezi pentru un set de mobilier, așa că în acest articol voi dezbate chiar această temă.

VEZI AICI MAI MULTE SETURI DE MOBILIER PENTRU BUCĂTĂRIE

Mai exact, pentru acest articol am pregătit 10 recomandări de seturi de mobilier pentru bucătărie, pe care le poți cumpăra fără a sta pe gânduri. De asemenea, am ales numai seturi de calitate și cu design cât mai plăcut. Astfel, cred că îți vor plăcea recomandările mele.

seturi de mobilier pentru bucătărie

10 seturi de mobilier pentru bucătărie – recomandările BlogdeCasa.Ro

Așadar, mai jos vei găsi 10 seturi de mobilier pentru bucătărie astfel încât să alegi setul care îți place cel mai mult. Așa vei avea de unde alege, mai ales că am ales doar cele mai bune seturi de mobilier.

1.Set Bucătărie Junona A, Black Red White, PAL, Finisaj Stejar Sonoma, 240 x 195,5 x 60 cm

Set Bucatarie Junona A, Black Red White, PAL, Finisaj Stejar Sonoma, 240 x 195,5 x 60 cm

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

O primă recomandare este acest set de bucătărie Junona A. Raportul preț calitate este unul foarte bun, materialul mobilierului este PAL și cuprinde șapte module: trei corpuri inferioare și patru corpuri superioare. Culoarea este de Stejar Sonoma iar prețul unui foarte bun.

2.Set Bucătărie Wanilia, Culoare Stejar, lungime 260 cm

Set Bucatarie Wanilia, Culoare Stejar, lungime 260 cm

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Foarte plăcut și cu aspect puțin rustic este și acest set de mobilier pentru bucătărie Wanilia. Materialul folosit este PAL-ul, lungimea este de 260 cm. Pentru o livrare cât mai rapidă, mobila vinde la pachete deci trebuie montaj.

3.Set Bucătărie Junona 2B, Stejar Sonoma, 240 x 195,5 x 60 cm

Set Bucatarie Junona 2B, Stejar Sonoma, 240 x 195,5 x 60 cm

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Asemănător cu setul recomandat încă de la început este și Junona 2B. Lungimea este de 240 cm și este format din 8 module de patru corpuri superioare și patru corpuri inferioare. Materialul este desigur PAL-ul, iar prețul este unul foarte ok, mai ales dacă îl raportăm la calitate.

4.Set Bucătărie Junona 3A1, Stejar Sonoma cu Wenge, 290 x 195,5 x 60 cm

Set Bucatarie Junona 3A1, Stejar Sonoma cu Wenge, 290 x 195,5 x 60 cm

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Tot de la același producător este și setul de bucătărie Junona 3A1, doar că designul este ceva mai diferit. Totuși vorbim despre un set în două culori, Wenge și Stejar Sonoma, având per total un aspect foarte elegant. Prețul este și el unul corect.

5.Set Bucătărie Junona 3B2, Stejar Sonoma, 290 x 195,5 x 60 cm

Set Bucatarie Junona 3B2, Stejar Sonoma, 290 x 195,5 x 60 cm

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Și continui cu recomandările de seturi de mobilier pentru bucătărie de la Junona cu modelul 3B2. Acesta are culoarea stejarului, și dimensiuni de 290 x 195,5 x 60 cm, iar prețul este în raport cu calitatea.

6.Set de mobilier pentru Bucătărie Keti colt 170cm x 240cm

Bucatarie Keti colt 170cm x 240cm

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Iar dacă ai o bucătărie mai mare și trebuie să acoperi și colțul unei bucătării, atunci acest model ar putea fi o variantă o bună. Designul este modern iar prețul ok.

7.Set de mobilier pentru Bucătărie Terra 240 Alb Lucios

Bucatarie Terra 240 Alb Lucios

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Un alt set de mobilier pentru bucătărie foarte plăcut ca design este Terra 240, de culoare alb lucios. Acesta a fost realizat din PAL melaminat și MDF lucios, iar lungimea totală este de 240 cm.

8.Set Bucătărie Marina 4A2, Sosna Loredo Ciemna, 290 x 195,5 x 60 cm

Set Bucatarie Marina 4A2, Sosna Loredo Ciemna, 290 x 195,5 x 60 cm

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Și dacă vrei o bucătărie de culori închise, atunci ar trebui să optezi pentru acest set de mobilier. Dimensiunile sale sunt de 290 x 195.5 x 60 cm, culoarea este Wenge iar materialul folosit pentru realizarea sa este PAL-ul. De asemenea, este format din 4 corpuri superioare și 4 corpuri inferioare.

9.Bucătărie Moka 260cm

Bucatarie Moka 260cm

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Iar dacă vrei un set de mobilier simplu, elegant dar și accesibil ca preț, acest model ar trebui să fie alegerea ta. Lungimea este de 260 cm și este format din șapte corpuri de mobilier. Materialul folosit este PAL-ul melaminat de culori diferite pentru corpul inferior și cel superior.

10.Set de Bucătărie Marina A, K001, 240 x 195,5 x 60 cm

Set Bucatarie Marina A, K001, 240 x 195,5 x 60 cm

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Și uite că a sosit și ultima recomandare din articolul meu despre seturi de mobilier pentru bucătărie. Și am ales să termin recomandările tot cu o variantă foarte bună din punct de vedere al calității, dar care are și un preț accesibil. Astfel, sper că ai găsit setul potrivit pentru tine.

Ce trebuie să urmărești atunci când vrei cel mai bun set de mobilier pentru bucătărie

Iar pentru că nu pot termina articolul fără a-ți mai oferi câteva sfaturi, mai vin cu câteva completări în final. Mai exact, atunci când vrei un set de mobilier pentru bucătărie bun, va trebui să urmărești aspecte precum:

  • Dimensiunile setului trebuie să corespundă cu dimensiunile bucătăriei.
  • Materialul. De obicei, majoritatea seturilor sunt din PAL.
  • Designul este și el un criteriu pe care nu ar trebui să îl ignori. Alege un set care să-ți placă.
  • Prețul poate fi și el un criteriu important.
  • Numărul de piese reprezintă un criteriu în funcție de cât de mare e bucătăria ta.

Acestea fiind spuse, sper că ți-ai găsit setul de mobilier pentru bucătărie perfect pentru tine. Iar dacă vrei să vezi și alte modele, poți accesa acest magazin online.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here