Seturi de tigăi colorate pentru o bucătărie veselă

Atunci când ai grijă ca bucătăria ta să pară cât mai veselă și să dispună de cât mai multă culoare, este foarte important să alegi și tigăile cu grijă deoarece acestea, la rândul lor, pot oferi personalitate bucătăriei. Astfel m-am gândit să caut puțin prin magazinele de pe la noi și să vă recomand câteva seturi de tigăi colorate astfel încât să aduceți mai multă culoare în bucătăria voastră.

Set Heinner Anneta, 4 piese: tigaie colorata wok, tigaie colorata grill, o tigaie colorată de 28 cm si una ceramică

Portocaliul este o culoare caldă și foarte plăcută totodată. De aceea ați putea alege ca tigăile pe care le folosiți pentru a găti diferite meniuri să fie portocalii. Iar eu am și o recomandare în acest sens: setul de 4 piese de mai jos, format din mai multe tigăi pentru diferite alimente care dispun însă și de un capac din sticlă termorezistentă astfel încât alimentele gătite să fie cât mai gustoase.

Iar capacul nu este singurul format dintr-un material de calitate, deoarece și tigăile sunt din aluminiu cu acoperire din ceramică, deci cu siguranță veți deveni în scurt timp master chefi cu aceste tigăi portocalii.

Click pentru a verifica reducerile pentru acest set de tigăi colorate.

Set Heinner Anneta, 4 piese tigaie wok tigaie grill

Set tigăi 3 piese tigăi colorate Bergner, Particule de diamant, Albastru

Dacă portocaliul nu este întocmai culoarea voastră preferată, atunci cu siguranță albastru este. De aceea vă recomand și tigăile de mai jos despre care, pe lângă faptul că sunt albastre, mai trebuie să spun faptul ca vorbim totuși despre niște tigăi realizate din aluminiu forjat, întărite în interior cu particule de diamant. Astfel mâncarea nu se va lipi iar vitaminele alimentelor nu se vor pierde. Mai mult decât atât, rezistă la zgârieturi și se curăță foarte ușor.

Vezi cât costă acest set de tigăi albastre.

tigai colorate albastre

Set pentru gătit Heinner, 4 piese, aluminiu, Mandala Blue

Când am văzut acest set de tigăi colorate mi s-a părut al naibii de drăguț. Asta datorită culorii mandala blue care a reușit să le ofere un design foarte simpatic, cu ajutorul vizibil al diferitelor desene. Setul este format din tigaia obișnuită, tigaia pentru clătite și wok-ul cu două mânere plus capac, iar toate acestea sunt aluminiu presat iar învelișul este din teflon. De asemenea vopseaua este termorezistentă, deci vor avea mereu acest design drăguț.

Cumpără acest set de tigăi acum.

set tigai mandala blue

Așadar, acestea sunt tigăile colorate pe care vi le recomand astăzi însă dacă nu sunteți adepții culorilor în bucătărie, puteți citi și acest articol despre tigaile cele mai bune din acest an. Vei găsi cele mai practice idei, precum și un ghid complet în ceea ce privește achiziția unei tigăi bune.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here