Seturi pentru decorarea prăjiturilor – surprinde mereu cu prăjituri wow

Vorbeam într-un articol anterior despre instalații pentru Crăciun și mă gândeam cât de mult îmi plac prăjiturile de casă pregătite în acel moment. Și chiar dacă mama nu are chiar toate cele necesare pentru prepararea prăjiturilor, precum seturi pentru decorarea prăjiturilor, reușește mereu să mă surprindă.

VEZI AICI MAI MULTE SETURI PENTRU PRĂJITURI

Prepararea prăjiturilor este o artă, deoarece mereu poți veni cu idei noi pentru a obține rezultate uimitoare. De asemenea, prăjiturile reprezintă de cele mai multe atracția principală de pe masă, așa că nu le poți ignora deloc.

De aceea m-am gândit că de sărbători se vor găti multe prăjituri, așa că trebuie numaidecât să recomand câteva ajutoare pentru gătitul prăjiturilor. Mai exact, mai jos prezint câteva  seturi pentru decorarea prăjiturilor.

Set pentru prăjituri – Kitchen Craft

Set pentru prajituri - Kitchen Craft

Click pentru preț!

Dacă pregătești deseori prăjituri și vrei să ai liber la imaginație și creativitate, setul de mai sus te va ajuta cu siguranță. Vorbim deci despre un set de la Kitchen Craft care este format din 16 piese. Avem la îndemână 6 duze pentru pungi, 5 pungi pentru decorat de unică folosință, 1 pungă pentru decorat refolosibilă din nylon, 2 tăvi din metal cu strat din metal precum și o formă pentru prăjituri din silicon. Pe lângă acestea se mai adaugă și o carte de bucate, pentru a găti mereu prăjituri wow.

Livrarea este gratuită iar prețul este chiar bun.

Set pentru decorat cu seringă și 5 duze – Kitchen Craft

Set pentru decorat cu seringa si 5 duze - Kitchen Craft

Click pentru preț!

Dacă îți place să dai prăjiturilor tale o formă interesantă dar și să le decorezi cât mai uimitor, atunci ar trebui să vezi acest set. Setul este format dintr-o seringă de inox, de la Kitchen Craft, dar și 5 duze diferite pentru a realiza diferite forme și modele. Livrarea este gratuită și în cazul acestui set.

Seturi pentru decorarea prăjiturilor: Stand Push Pops – Kitchen Craft

Stand Push Pops - Kitchen Craft

Click pentru preț!

Unul dintre cele mai bune seturi pentru decorarea prăjiturilor este și acesta, tot de la Kitchen Craft. Acesta a fost gândit pentru susținerea prăjiturilor pe blat și este foarte util. La fel ca în cazul seturilor prezentate mai sus, livrarea este gratuită.

Acestea au fost recomandările mele de seturi pentru decorarea prăjiturilor, dar poți alege și alte modele dacă accesezi acest link.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here