Șezlonguri pentru grădină – sfaturi și recomandări

Continui seria de articole despre diferite obiecte de mobilier pentru grădină, iar de data aceasta voi vorbi despre niște obiecte tare comode și utile totodată. Mai exact, acest articol este despre șezlonguri pentru grădină, un ghid de cumpărături pe scurt. Sper deci să fie util pentru persoanele interesate, mai ales că voi oferi atât recomandări cât și sfaturi.

VEZI AICI OFERTA DE ȘEZLONGURI PENTRU GRĂDINĂ

sezlonguri pentru gradina

Astfel, dacă ai decis să îți cumperi unul sau mai multe șezlonguri pentru grădină, dar nu știi ce să cumperi, cred că acest articol e ceea ce căutai. Iar asta deoarece vei găsi informații prețioase chiar mai jos.

Șezlonguri pentru grădină – știi ce să alegi?

Cel mai important lucru pe care trebuie să îl știi atunci când cumperi un șezlong pentru grădină este faptul că trebuie să optezi pentru comoditate și calitate. Mai exact, pentru că vorbim totuși despre un obiect care va sta în grădină, trebuie să fie un material rezistent.

Pentru că va sta în grădină, este clar că va suporta ploi și temperaturi ridicate. De aceea unele materiale nu sunt prea potrivite pentru un șezlong care să stea sub cerul liber. Totuși, dacă șezlongul pe care îl cumperi va sta într-un foișor, ori pe o terasă, atunci nu trebuie să îți faci griji. Majoritatea șezlongurilor sunt din metal precum aluminiul sau din lemn, ambele foarte bune. Peste poți pune niște pernuțe, ori o pătură pentru a te simți comod.

Majoritatea vin cu pernuțe incluse, ori sunt tapițate cu un material.

Important este totodată să alegi un șezlong reglabil. Iar asta deoarece îți va fi mai ușor să găsești cea mai comodă poziție pentru tine.

Prețul ar putea fi și el un criteriu de care să ții cont. Oricum, voi veni cu recomandări chiar mai jos, pentru ca tu să poți face o alegere cât mai ușoară.

Recomandări de șezlonguri pentru grădină bune

Așadar, dacă vrei să îți cumperi un șezlong pentru grădină bun, dar nu știi ce să îți cumperi, mai jos vei găsi recomandări. Am ales desigur doar cele mai bune șezlonguri, pentru ca voi să faceți o achiziție cât mai reușită.

1.Șezlong reglabil Kring Bruxelles

Sezlong reglabil Kring Bruxelles, Gri, 193 161 x 64 x 48 100 cm

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

O primă recomandare este șezlongul Kring Bruxelles. Acesta este din aluminiu vopsit, șezutul este din textilen și este reglabil. Pernuțele sunt din PVC iar prețul este unul bun.

2.Șezlong fix Kring Madi

Sezlong fix Kring Madi, ratan maro, 190 x 66 x 56 cm

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Iar dacă vrei un șezlong fix foarte bun, ai putea opta pentru modelul Kring Madi. Acesta este un șezlong fix cu structură metalică, având o saltea din burete inclusă. Este acoperit cu împletitură de ratan.

3.Șezlong de plajă TEO012-1

Sezlong de plaja TEO012-1, verde

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Acesta este un șezlong foarte bun deoarece este din material rezistent la apă, cu pernuță incorporată, cadrul fiind din oțel. Mi-a plăcut la acest șezlong și faptul că este ajustabil.

4.Șezlong Kaemingk

Sezlong Kaemingk, 171x64x80cm, textil, metal, antracit

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Iar ultima recomandare este șezlongul Kaemingk, un model superb. Acesta este din metal, cu șezut textil. Raportul preț/calitate este și el unul excelent.

Așadar, acesta a fost articolul meu despre șezlonguri pentru grădină, iar dacă vrei să vezi și alte modele, poți accesa această pagină. 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here