Sfaturi pentru alegerea celui mai bun cărucior

Să alegi un cărucior pentru copilul tău nu este chiar cel mai ușor lucru pe care îl are de făcut un părinte. Pe piață au apărut o mulțime de modele, iar fiecare încearcă să îți fure ochii cu un design deosebit. Dar aspectul căruciorului ar trebui să fie ultimul aspect de care să ții cont atunci când cauți carucioare copii pe zizi.ro.

Iar asta deoarece reprezintă alte detalii importante pe care trebuie să le ai în vedere atunci când îți cauți căruciorul, iar despre acestea ne-am propus să discutăm și noi în acest articol.

Mai exact, în rândurile următoare vei găsi mai multe sfaturi utile despre cum să alegi căruciorul pentru copilul tău. Iată care sunt cele mai importante lucruri de care trebuie să ții cont atunci când cumperi un cărucior:

Siguranța

Siguranța este primul aspect pe care trebuie să îl ai în vedere.

Cel mai bun cărucior pentru copii trebuie să fie totodată și un cărucior sigur, așa că trebuie să respecte ultimele norme legislative în acest sens. Prin urmare, alege un cărucior solid și rezistent, a cărui construcție să prevină orice mic accident. De asemenea, tot din motive de siguranță ar trebui să aibă în dotare un sistem de blocare pe frână.

Centura de siguranță pentru copil este, de asemenea, esențială. Prinderea ar trebui să se facă în 5 puncte, astfel încât să nu existe riscul de a cădea. Aceasta ar trebui să inspire cât mai multă siguranță, pentru a evita riscul de desprindere. Știm cu toții cât de inteligenți pot fi copiii, chiar dacă sunt micuți.

Tipul căruciorului

Apoi, va mai trebui să ții cont și de faptul că există mai multe tipuri de cărucioare pentru copii. Prin urmare, este un alt criteriu pe care trebuie să îl ai în vedere.

Există cărucioare sport, cărucioare 3 în 1 și cărucioare standard pentru copii. Înainte de toate, nu uita că este obligatoriu să aibă un compartiment acolo unde să pui jucarii copii, deoarece acestea nu ar trebui să îți lipsească niciodată oriunde ai merge.

Căruciorul sport este foarte util deoarece este micuț și prezintă un grad foarte înalt de flexibilitate. Astfel, este ușor de mers cu el iar plimbările prin oraș nu vor fi un chin.

În ceea ce privește căruciorul 3 în 1, acesta poate fi transformat cu ușurință în scoică sau în landou. Prin urmare, îl vei putea folosi foarte mult timp. Iar ultima categorie este reprezentată de căruciorul standard, făcut pentru utilizarea ocazională.

Greutate

Apoi, îți vei dori să îți fie cât mai ușor să urci cu căruciorul la etaj, în tramvai sau să te plimbi cu el prin oraș. Ei bine, de aceea ar trebui să aibă o greutate cât mai mică și să fie cât mai portabil. Cu cât e mai ușor, cu atât va fi mai simplu de manevrat, ceea ce te va ajuta în fiecare plimbare.

De asemenea, tot pentru plimbări mai plăcute, va trebui să optezi pentru un cărucior cu roțile cât mai mari, care vor trece mult mai ușor peste obstacolele care îți ies în cale.

Alte accesorii

Cu cât căruciorul dispune de mai multe accesorii, cu atât îți va face viața mai ușoară. Așa cum spuneam mai sus, compartimentul pentru jucării este strict necesar.

Ar mai trebui să ai la dispoziție și un suport pentru biberon, o plasă pentru insecte, o umbrelă dar și huse de cea mai bună calitate.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here