Recomandări de sisteme pentru încălzire în pardoseală

Încălzirea în pardoseală a devenit o opțiune pe care o întâlnim din ce în ce mai des la casele construite recent ori la cele mai moderne. Iar pentru că de cele mai multe ori, prima oară simțim frigul la picioare, trebuie să recunoaștem că încălzirea în pardoseală a fost o invenție tare bună. Din acest motiv m-am gândit să recomand și eu câteva seturi sau sisteme pentru încălzire în pardoseală, ușor de instalat și cu preț ok.

VEZI AICI MAI MULTE SISTEME DE ÎNCĂLZIRE ÎN PARDOSEALĂ

Astfel, dacă ți-ai propus ca frigul iernii să nu te mai afecteze și să optezi pentru cele mai inovative sisteme de încălzire, ai ajuns unde trebuie. De asemenea, încălzirea în pardoseală reprezintă o alegere foarte bună de încălzire a unei case. Și nu de puține ori am citit pe forumuri faptul că vorbim totuși despre o metodă foarte eficientă.

sisteme de incalzire in pardoseala

BlogdeCasa.Ro recomandă mai multe sisteme pentru încălzire în pardoseală

Iar dacă ai decis să îți cumperi și tu unul dintre cele mai bune sisteme de încălzire în pardoseală, cred că acest articol te va ajuta mult. Iar asta deoarece mai jos vei găsi mai multe recomandări de sisteme ce oferă încălzire în pardoseală. Recomandările le-am ales după părerile specialiștilor dar și a cumpărătorilor de pe eMag.

Kit covor încălzire parchet 10 mp cu termostat programabil

Kit covor incalzire parchet 10 mp cu termostat programabil

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

O primă recomandare este acest kit de încălzire a parchetului. Are dimensiuni de 10 mp și este dotat cu un termostat programabil. Este vorba despre un sistem de încălzire electrică, iar materialul exterior este aluminiul.

Kit covor încălzire gresie 10 mp cu termostat programabil

Kit covor incalzire gresie 10 mp cu termostat programabil

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Iar dacă vrei să îți pui jos gresie și nu parchet, atunci ai și în acest caz opțiuni. Mai exact, este vorba despre kitul de mai sus, care este asemănător cu prima recomandare. Totuși, diferența constă în faptul că acest kit a fost gândit special pentru pardoseala din gresie. Și acesta are termostat programabil și o suprafață de 10 mp.

Covoraș electric pentru încălzire în pardoseală ceramică, ECOFLOOR, LDTS 160 Wmp; 8.8 mp; 17.6 ml

Covoras electric pentru incalzire in pardoseala ceramica, ECOFLOOR, LDTS 160 Wmp 8.8 mp 17.6 ml

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Un alt covoraș electric pentru încălzire în pardoseală ceramică foarte apreciat pe eMag este și modelul de mai sus. Acesta se folosește de obicei la pardoseli ceramice, adică la gresie sau marmură. De obicei, poți folosi acest covoraș la băi sau la bucătării, unde de obicei pardoseala e mai rece. Suprafața încălzită este de 8.8 metri pătrați, iar prețul este unul accesibil.

Încălzire electrică în pardoseală sub parchet, Ecofilm Set 1.5 mp; 195 W, L=3 m

Incalzire electrica in pardoseala sub parchet, Ecofilm Set 1.5 mp 195 W, L3 m

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Iar dacă vrei un sistem de încălzire în pardoseală ceva mai accesibil ca preț, atunci ai putea opta pentru acest model. Totuși, trebuie să știi că încălzește o suprafață ceva mai mică, de numai 1.5 metri pătrați. Prețul este totuși foarte accesibil.

Încălzire electrică în pardoseală sub parchet, Ecofilm Set 2 mp 260 W, L 4 m

Incalzire electrica in pardoseala sub parchet, Ecofilm Set 2 mp 260 W, L 4 m

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Și se pare că termin acum și acest articol cu sisteme pentru încălzire în pardoseală. Am decis ca ultima recomandare să fie un sistem accesibil ca preț, cu toate că și acesta acoperă o suprafață ceva mai mică. Mai exact, acoperă 2 metri pătrați. Totuși, prețul este foarte bun.

Așadar, acesta a fost articolul meu despre sisteme pentru încălzire în pardoseală. Iar dacă ai întrebări, poți lăsa un comentariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here