Aparat de aer condiționat Star-Light ACM-09BIN – părerile BlogdeCasa.Ro

  După ce am făcut un review aparatului de aer condiționat de la Star-Light ACM-12BIN, articol ce a fost foarte apreciat de către cumpărători, am decis de data aceasta să vorbim și despre un alt model tot de la Star-Light. Mai exact, în acest articol vor fi păreri despre Star-Light ACM-09BIN. Un alt aparat AC foarte apreciat pe eMag de către persoanele care doresc un aparat de aer condiționat bun și ieftin.

  Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-09BIN, Inverter, 9000 BTU, Clasa A++, Display, Alb, Kit instalare inclusClick pentru preț!

  Astfel, dacă ai decis să îți cumperi acest aparat de aer condiționat, credem că ai ajuns la locul potrivit. Iar asta deoarece vei găsi mai multe sfaturi dar și recomandări de la specialiștii BlogdeCasa.Ro.

  Star-Light ACM09-BIN – review, păreri, caracteristici plus cel mai bun preț

  Am decis deci să facem un review pentru aparatul de AC Star-Light ACM09-BIN, iar asta deoarece știm că sunt mulți interesați. Astfel, sperăm să venim în ajutorul celor indeciși. Precum și să le oferim cele mai bune sfaturi și ponturi pentru o achiziție reușită.

  Caracteristicile aparatului de aer condiționat Star-Light ACM09-BIN

  Acest aparat de aer condiționat marca Star-Light este unul potrivit pentru camere mici sau medii. Iar asta deoarece este un aparat cu Inverter care are o capacitate de răcire de 9000 BTU. Astfel, cu siguranță nu va reuși să facă o treabă excelentă într-o cameră foarte mare. Totuși, în camerele mai mici se va descurca de minune.star-light acm-09bin

  De asemenea, modelul ACM-09BIN este genul de aparat de aer condiționat prietenos cu buzunarul. Mai exact, mă refer la faptul că nu are un consum foarte mare. Iar asta deoarece este încadrat în clasa de eficiență energetică A++.

  Filtrul este de tip lavabil.

  Funcții și alte caracteristici

  La fel ca orice alt aparat de aer condiționat bun, Star-Light ACM-09BIN este dotat desigur și cu mai multe funcții utile. Un bun exemplu în acest sens este funcția de dezumidificare, oferind deci o atmosferă cât mai plăcută în cameră. De asemenea, funcția de dezumidificare trebuie apreciată și pentru faptul că elimină riscul apariției mai multor probleme de sănătate.

  Iar aceasta nu este singura funcție utilă. Deținătorii acestui aparat de aer condiționat marca Star-Light ACM-09BIN se mai bucură și de funcții precum Sleep mode, 24 timer precum și Turbo mode. Astfel, ai tot controlul asupra aparatului de AC.

  Desigur că există și funcții de încălzire, ventilație și răcire. 

  Kit de instalare inclus!

  Un lucru de apreciat la aparatul de aer condiționat Star-Light ACM-09BIN este faptul că vine la pachet cu kitul de instalare. Mai exact, kitul constă în țevile agentului frigorific de 4 metri, cablu electric de 3 metri precum și izolație. Astfel scapi de niște cheltuieli în plus.

  Iar printre funcțiile speciale se află autodiagnosticarea, auto restart precum și detectarea pierderilor de agent frigorific.

  Păreri plus cel mai bun preț

  Așadar, putem spune că Star-Light ACM-09BIN este un aparat de aer condiționat cu un raport calitate/preț excelent. De asemenea, toți cumpărătorii au fost mulțumiți de alegerea făcută, neexistând review-uri negative, așa că este un motiv în plus pentru care îl recomandăm.

  Iar prețul este unul foarte bun, mai ales că am găsit cel mai mic preț. Îl puteți vedea folosind butonul de mai jos.

  VEZI AICI CEL MAI BUN PREȚ

   

  DISTRIBUIȚI

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here