Star-Light ACM-12BIN – review și cel mai bun preț

Să ai un aparat de aer condiționat bun în casă a devenit deja o necesitate, și nu numaidecât un moft. Dacă în urmă cu ceva timp un astfel de aparat de aer condiționat reprezenta mai degrabă o fiță, acum e dificil să te descurci vara fără unul. Iar asta deoarece ne lovim de veri din ce în ce mai călduroase, așa că trebuie să luptăm cu tot ce avem. Este important însă să cumpărăm un aparat de aer condiționat de calitate, așa cum este Star-Light ACM-12BIN, despre care vom vorbi chiar în acest articol.

Star-Light ACM-12BIN

Click pentru preț!

Astfel, în  acest articol vom face un review aparatului de aer condiționat Star-Light ACM-12BIN. Vom vorbi despre caracteristicile sale, despre dotările cele mai bune dar și despre cel mai bun preț. Iar dacă te interesează acest aparat, cu siguranță te vei convinge dacă merită sau nu cumpărat.

Star-Light ACM-12BIN – merită cumpărat sau nu acest aparat de aer condiționat?

Dacă ai pus ochii pe acest aparat de aer condiționat, cu siguranță vrei să afli și opiniile cunoscătorilor. Ei bine, la o primă vedere, aparatul de aer condiționat Star-Light pare a fi exact ceea ce mulți cumpărători caută. Mă refer aici la raportul preț calitate care este foarte bun, dar și la numărul mare de review-uri bune.

Dar să vorbim mai întâi despre caracteristicile tehnice.

Caracteristici tehnice – ce se ascunde sub carcasă

Spuneam mai sus că Star-Light ACM-12BIN este un aparat AC cu un raport preț/calitate foarte bun. Iar asta mai ales datorită specificațiilor tehnice care mie mi-au atras atenția. Mai jos prezint doar câteva dintre ele.

  • Inverter.
  • Putere de 12000 BTU.
  • Clasa A++.
  • Display.
  • Kit de instalare inclus.
  • Suprafață acoperită: 23 metri cubi.
  • Filtru lavabil. 

Plus multe altele. Vedem deci că avem un aparat de aer condiționat foarte ok din punct de vedere tehnic. Faptul că este dotat cu Inverter este de apreciat, iar puterea de răcire mare de 12000 BTU face ca aparatul Star-Light ACM-12BIN să se descurce foarte bine chiar și în camere de 23 metri cubi.

De asemenea, foarte util este și display-ul care ne va ajuta să folosim fără bătăi de cap acest aparat de aer condiționat. Iar instalarea va fi mai ușoară datorită kitului de instalare inclus. Filtrul lavabil nu este chiar cel mai bun posibil, dar este în regulă, deoarece nu sunt foarte scumpe.

Funcții speciale – mai utile decât ai crede

Nu doar caracteristicile tehnice trebuie menționate, ci și funcțiile speciale. Iar acest aparat Star-Light nu are deloc puține. Printre cele mai utile și mai întâlnite funcții sunt Timer-ul, Sleep precum și Auto Restart. De mare ajutor este și autodiagnosticarea, precum și detectarea pierderilor de agent frigorific.

review star-light acm-12bin

În ceea ce privește funcțiile de climatizare, acestea sunt cele obișnuite: răcire, încălzire și ventilație.

Iar zgomotul nu e unul nici foarte mare, dar nici chiar insesizabil. Nivelul de zgomot este de 55 dB.

Ce spun alți cumpărători

Am fost curios să văd ce păreri au ceilalți cumpărători despre acest aparat de aer condiționat Star-Light ACM-12BIN. Ei bine, am fost surprins că o mare parte din ei sunt mulțumiți. Toți spun că merită prețul și că sunt fericiți de achiziția făcută, așa că nu ar trebui să ratezi nici tu oferta.

VEZI CEL MAI BUN PREȚ PENTRU STAR-LIGHT ACM-12BIN

Iar dacă vrei să vezi cel mai bun preț, butonul de mai sus te va ajuta să îl găsești. În cazul în care ai întrebări, poți lăsa un comentariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here