Star-Light ACM-12WIFI – un aparat de aer condiționat cu Wi-Fi

După ce în articolul anterior făceam un review aparatului de aer condiționat Star-Light ACM-12BIN, am decis ca în acest articol să vorbim tot despre un aparat de aer condiționat. De asemenea tot despre un aparat de la Star-Light vom vorbi. Mai exact, în acest articol vom face un review aparatului de aer condiționat Star-Light ACM-12WIFI.  Astfel, dacă ai pus ochii pe acest aparat AC, dar vrei să auzi și alte păreri, ai ajuns la locul potrivit.

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12WIFI, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display, Control WiFi, Kit instalare inclus

Click pentru preț!

Vom face deci un articol de tip review pentru aparatul de aer condiționat Star-Light ACM-12WIFI. Astfel, va fi de mare ajutor pentru cei care vor să îl cumpere însă nu sunt încă siguri.

Star-Light ACM-12WIFI – review, păreri și alte detalii

Star-Light ACM-12WIFI este un aparat de aer condiționat care iese în evidență în primul rând cu o performanță superioară. Iar asta se datorează desigur caracteristicilor tehnice cu care vom începe acest articol. Astfel, dacă vrei să-l cumperi și ai dubii, te vei lămuri mai jos dacă merită sau nu.

Caracteritici tehnice – cât de bun este aparatul AC de la Star Light

Partea tehnica este mereu cea mai importantă, iar de aceea vom începe și noi cu acest aspect. Pe scurt, Star-Light ACM-12WIFI are următoarele dotări:

  • Inverter.
  • 12000 BTU.
  • Clasa A++.
  • Display.
  • Control prin WiFi.
  • Kit de instalare inclus.
  • Suprafață acoperită de 23 metri pătrați.
  • Filtru lavabil.
  • 3 trepte ventilator.
  • Zgomot 39 dB. 

Vedem deci că este un aparat de aer condiționat cu WiFi foarte bun din punct de vedere al specificațiilor tehnice. Pe lângă faptul că are o capacitate mare de răcire de 12000 BTU, ce asigură răcirea unei camere de până la 23 de metri pătrați, acesta consumă și puțină energie electrică.

Inverterul este desigur și el foarte util, la fel ca displayul care va facilita controlul acestui aparat de aer condiționat. Filtrul lavabil este decent, mai ales că este ușor de schimbat, iar faptul că are un zgomot de 39 dB este de lăudat.

Dar nu numai despre specificații tehnice trebuie să vorbim, ci și despre funcții speciale.

Funcții speciale

Printre cele mai importante funcții ar trebui să menționăm mai întâi faptul că vorbim despre un aparat AC cu WiFi.

Astfel, vei putea controla aparatul de aer condiționat chiar de pe telefonul mobil. De asemenea, poți să pornești aparatul de la o distanță foarte mare, ceea ce reprezintă un avantaj și e foarte util în multe cazuri.

De asemenea mai există și alte funcții utile, precum cea de dezumidificare, funcția JET sau funcțiile sleep mode sau timerul.

Cel mai bun preț

Înainte de a oferi „pontul” pentru cel mai bun preț, trebuie să tragem concluziile. Iar acestea sunt destul de simple. Star-Light ACM-12WIFI este un aparat de aer condiționat care merită cumpărat. Iar asta deoarece are un raport preț calitate excelent.

Cel mai bun preț îl vei găsi folosind butonul de mai jos.

Click pentru preț!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here