Star-Light ACMP-12A – aparat de aer condiționat portabil

  Am mai vorbit despre aparate de aer condiționat de la Star-Light, iar asta deoarece este un brand care s-a impus destul de repede pe piață. În mod special prin prețuri mici dar și produse de calitate. De aceea am decis acum să facem un review aparatului de aer condiționat Star-Light ACMP-12A. 

  Aparat de aer conditionat mobil Star-Light ACMP-12A, 12000 BTU, Clasa A, Display, Telecomanda, Timer. Furtun evacuare si accesorii instalare incluse

  Click pentru preț!

  Așa cum ziceam și mai sus, este vorba despre un aparat de aer condiționat portabil. Iar pentru că știu multe persoane care caută un astfel de aparat, precum și care manifestă interes, am zis că e musai să facem un astfel de articole. De aceea, dacă te interesează aparatul de aer condiționat Star-Light ACMP-12A, acest articol este pentru tine.

  Star-Light ACMP-12A – review, caracteristici, preț și alte păreri

  Pe scurt, în acest articol vom vorbi despre tot ce trebuie să știi despre Star-Light ACMP-12A. Caracteristici, review, preț, păreri plus alte detalii prețioase.

  Caracteristici tehnice

  Începem desigur cu partea tehnică. Personal, mă așteptam ca acest aparat de aer condiționat portabil să nu fie chiar atât de bun la partea tehnică. Iar asta deoarece, în general, aparatele portabile sunt ceva mai slăbuțe. Lucru deloc valabil în cazul lui Star-Light ACMP-12A.

  De exemplu, capacitatea de răcire este una mare pentru un astfel de aparat: 12000 BTU. De aceea face față cu brio la camere mici și medii. Iar astfel de aparate portabile sunt gândite desigur în mod special pentru încăperi nu prea mari. Mai exact, răcorește cu brio camere de 24-35 mp. 

  aer conditionat star-light

  Dispune desigur și de mai multe funcții speciale. Iar un prim exemplu pe care trebuie să îl oferim este funcția de dezumidificare. Astfel, nu vei mai avea nevoie de un dezumidifcator, pentru a obține o atmosferă cât mai plăcută în casă. O altă funcție foarte utilă este și funcția JET. Aceasta asigură o răcire foarte rapidă.

  De apreciat este și portabilitatea precum și faptul că este foarte ușor de instalat. Astfel, oricine își poate instala singur aparatul Star-Light ACMP-12A.

  Alte detalii și cel mai bun preț

  Așa cum ziceam de mai multe ori și mai sus, portabil fiind, acest aparat AC se montează la podea. Eficiența energetică de răcire este A, iar filtrul este de tip lavabil. Kitul de instalare este și el inclus, iar compresorul este rotativ. Zgomotul nu este nici el foarte mare. Doar 65 dB. Printre caracteristicile extra se află: telecomanda inclusă, timer, display, night mode și detectare pierdere agent frigorific. 

  Iar prețul este cel care te va convinge să cumperi acest aparat de aer condiționat.

  Cel mai bun preț pentru Star-Light ACMP-12A

  Deși nu costă mai mult de 1500 de lei, deseori poate fi găsit la reducere. Iar cea mai bună reducere pentru Star-Light ACMP-12A o vei găsi folosind butonul de mai jos.

  VEZI AICI CEL MAI BUN PREȚ

  Dacă aveți întrebări, puteți lăsa un comentariu.

  DISTRIBUIȚI

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here