Star-Light CEC-3515 – Review, păreri și preț

După ce am făcut un review cuptorului electric Star-Light CEC-4218, am decis să fac un review și altui cuptor mic. Mai exact, este vorba despre Star-Light CEC-3515, un cuptor electric mic din aceeași gamă, cu design diferit, preț bun dar și specificații foarte ok.

Click pentru preț!

Star-Light CEC-3515 Review: prezentare, păreri personale și cel mai bun preț

Cuptor Electric Star-Light CEC-3515, 1500W, 230 de grade, 35L, Convectie, Timer, Grill, AlbDacă vrei un cuptor electric mic și bun care să te ajute să gătești mai ușor, Star-Light CEC-3515 ar trebui să fie o variantă de luat în considerare.

Acesta este un cuptor electric care costă mai puțin de 300 de lei, iar specificațiile nu sunt deloc rele.

Astfel, mai jos m-am gândit să fac un review pentru Star-Light CEC-3515, să vă prezint principalele caracteristici dar și păreri personale. De asemenea, am pregătit și cel mai bun preț.

Star-Light CEC-3515 – specificații tehnice

Specificațiile tehnice sunt principalele aspecte care ne interesează la un aparat. De aceea am decis să încep cu ele. Star-Light CEC-3515 are o putere de 1500W, care îi permite să ajungă la temperaturi de până la 230 de grade. Volumul său este de 35 de litri, iar printre specificațiile speciale se află convecția, timerul și grill-ul.

Desigur, acestea nu sunt singurele specificații ce ar trebui menționate. Temperatura poate fi reglată în 3 trepte, iar cuptorul Star-Light CEC-3515 dispune și de oprire automată.

Iar pentru a ști când e gata mâncarea, există un semnal acustic. Printre accesoriile incluse se află o tavă pentru copt precum și un grătar.

Design, dimensiuni și alte aspecte

Specificațiile tehnice nu reprezintă principalul aspect despre care vreau să vorbesc în acest review. Designul și dimensiunile sunt și ele importante.

star-light cec-3515

Vorbim despre un cuptor electric mic, deci dimensiunile sunt importante. Astfel, nu pot să nu specific greutatea de 8.2 kg, care face ca acest cuptor să fie ușor de transportat. De asemenea, dimensiunile sunt de 52 x 38 x 36.5 cm. Îi găsești locul în bucătărie foarte ușor deci.

Star-Light CEC-3515, cel mai bun preț și alte păreri

Consider că Star-Light CEC-3515 este un cuptor electric foarte bun. Mai exact, îți faci treaba cu el. Poți găti o mulțime de mâncăruri la acest cuptor, în ciuda dimensiunilor relativ reduse.

Prețul în acest moment pe eMag este de 289 de lei, însă am văzut deseori cuptorul acesta și la reducere. Cert e că am citit și alte review-uri în care cumpărătorii lăudau acest cuptor. Astfel, dacă vrei să îl cumperi, eu îl recomand. Iar cel mai bun preț îl poți vedea accesând butonul de mai jos.

Click pentru preț!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here