Storcător de fructe și legume Star-Light DPJ-800W – merită cumpărat?

După ce am făcut o analiză storcătorului de fructe cu melc Kuvings B6000S și am văzut că e apreciat de cititori, am decis să vorbesc despre un alt storcător de fructe. Desigur, seria din care face parte și acest articolul este merită cumpărat? cu care încerc să vin în ajutorul cumpărătorilor indeciși. Așa că în acest articol voi spune dacă Star-Light DPJ-800W merită cumpărat sau nu.

Storcator de fructe si legume Star-Light DPJ-800W, 800 W, Recipient suc 1 l, Recipient pulpa 2 l, 5 Viteze, Tub de alimentare 75 mm, Control digital

VEZI AICI PREȚUL, POZE ȘI ALTE CARACTERISTICI

Storcător de fructe și legume Star-Light DPJ-800W – preț, păreri și review

Așadar, dacă ți-ai propus să îți cumperi un storcător de fructe și legume așa că ai pus ochii pe Star-Light DPJ-800W, acest articol te va ajuta să faci cea mai bună alegere. Iar asta deoarece voi face un review acestui storcător și-ți voi spune care sunt principalele avantaje ale sale.

Pe scurt, un ghid de mare ajutor pentru orice cumpărător.

Caracteristici tehnice

Așa cum fac de fiecare dată, trebuie să încep cu caracteristicile tehnice. Ei bine, Star-Light DPJ-800W are o putere mare de 800W, ceea ce înseamnă că va stoarce fructele foarte rapid și eficient totodată. În ceea ce privește capacitatea recipientelor, aceasta este de 1 litru pentru recipientul cu suc și 2 litri pentru recipientul cu pulpă.

De asemenea, vei putea alege una dintre cele 5 viteze, astfel încât nu ai nevoie chiar mereu de treapta superioară. Așa vei reuși deci să obții sucuri naturale exact cum îți dorești. Cât despre tubul de alimentare, acesta este foarte larg, de 75 mm, oferind posibilitatea de a introduce fructele sau legumele întregi.

VEZI AICI ȘI ALTE CARACTERISTICI

În doar un minut, Star-Light DPJ-800W poate stoarce până la un litru de suc. Iar cu asta am spus totul despre viteză și putere.

Design, funcții, acesorii și altele

Acest storcător de fructe Star-Light DPJ-800W dispune de mai multe accesorii, printre care pot menționa un accesoriu pentru împingere și o sită din inox. De asemenea, dispune și două sisteme: unul de siguranță și unul anti-alunecare.

Despre Star-Light DPJ-800W ar mai trebui să știi că este compatibil cu mașina de spălat vase. Astfel, va fi foarte ușor de întreținut.

De asemenea, materialele folosite pentru realizare storcătorului Star-Light DPJ-800W sunt de calitate, așa că rezistența în timp este garantată. Totodată, cele două sisteme de siguranță vor garanta o durată de viață cât mai mare a acestui storcător.

Concluzii plus cel mai bun preț

După ce am făcut o comparație între prețul și calitatea storcătorului Star-Light DPJ-800W, am concluzionat faptul că acesta merită cumpărat. Totuși, am analizat și reivew-urile primite atât pe eMag cât și pe alte forumuri ori pe Facebook chiar. Iar concluzia este că Star-Light DPJ-800W este o achiziție pe care nu o vei regreta. Dar totuși, care sunt punctele sale forte?

  • Raport preț/calitate excelent.
  • Stoarce fructele foarte rapid.
  • Cumpărători mulțumiți.
  • Dotări bune.
  • Materiale de calitate.

Iar dacă te întrebi care e cel mai bun preț pentru Star-Light DPJ-800W, ei bine, acesta îl poți găsi pe eMag. Butonul de mai jos te va ajuta să găsești cea mai bună ofertă.

VEZI AICI CEA MAI BUNĂ OFERTĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here