15 stickere decorative pentru a-ți personaliza camera

După ce am prezentat câteva tablouri motivaționale într-un articol anterior mi-am dat seama că nu am vorbit despre stickere decorative. Iar apoi am zis că e musai să fac un articol cu recomandări de stickere de acest gen, pentru că știu că pot oferi personalitate unei camere. Indiferent că este vorba de un sticker cu mesaj ori unul cu un aspect foarte plăcut, acestea sunt folosite deseori pentru decorarea unor camere.

VEZI AICI MAI MULTE STICKERE DECORATIVE

Astfel, am pregătit mai jos mai multe recomandări de stickere decorative pe care le poți folosi pentru a oferi personalitate unor camere. Cu siguranță vei avea de unde alege.

15 stickere decorative pentru a oferi stil camerelor tale

Așadar, dacă ai decis să oferi ceva nou camerelor tale, atunci mai jos vei găsi 15 stickere decorative foarte interesante. Am ales doar modele de calitate, apreciate de cumpărători dar și cu bun gust.

1.Sticker decorativ Mesaj pentru acasă Negru – 47×120 cm – BeeStick

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Un sticker superb ce ar trebui să se afle în casa oricărei familii. De fapt, după aceste principii ar trebui să trăiască fiecare familie. Iar prețul e chiar decent.

2.Sticker decorativ copii – Curcubeu de fluturași

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Iar dacă vrei un sticker foarte colorat și care să ofere mai multă viață unei camere, acesta ți se potrivește. Este minunat chiar și pentru camera copiilor. Mie unul îmi place la nebunie.

3.Stickere pentru priză – Pisicuțe – Negru – 5buc 70×18 cm

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Dacă te gândești să faci prizele să arate mult mai plăcut, aceste stickere pentru priză sunt niște modele foarte faine. Asta mai ales dacă iubești pisicile.

4.Sticker perete copii – Ursuleți în actiune

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Tot pentru copii este și acest sticker decorativ cu ursuleți. Astfel, dacă vrei să faci din camera celui mic o adevărată lume magică, ai putea începe cu acest sticker.

5.Peretele familiei – sticker decorativ, Negru, 119×106 cm

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Tot un sticker pentru familie este și cel de mai sus. Cred că poate fi totodată și o idee de cadou bună. Designul minimalist se potrivește în orice cameră în care întregul decor are note minimaliste.

6.Stickere pentru priză – Ursuleți panda – Negru – 7×11 cm 6×11 cm 8×8 cm

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Tot un set de stickere pentru priză este și cel cu urși panda de mai sus. Astfel, dacă pisicile nu îți plac, urșii panda îți plac sigur. Cu cât mai multe variante, cu atât mai bine.

7.Coffee time – sticker decorativ, Maro, 50×67 cm

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Iubitorii de cafea vor iubi sigur și stickerul ăsta. E perfect pentru camera de zi, acolo unde se servește cafeaua de obicei.

8.Sticker decorativ copii – Noapte bună – Rame foto

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Tot pentru camera copiilor este și acest sticker decorativ, iar asta pentru că deseori acolo întâlnim stickere. Majoritatea părinților decorează camera copiilor folosind stickere, așa că de aceea mai includ și eu câte unul pe listă.

9.Pisici muzicieni – Sticker Decorativ – Negru – 92 x 119 cm

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Iubitori de pisici dar și de muzică sunt mulți. De aceea recomand acest sticker. Mi se pare foarte simpatic și cred că poate aduce bună dispoziție în orice cameră.

10.Farmec de primăvară – Sticker Decorativ – Negru – 119 x 129 cm

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Un alt sticker decorativ cu natură este și cel de mai sus. Chiar dacă poate ne așteptam mai degrabă la un sticker mai colorat, faptul că este negru îl face special. Asta deoarece poate fi folosit în combinații de culori mult mai interesante, în camere cu mobilier negru șamd.

11.Life Is Like Riding a Bicycle – Sticker Decorativ – Indigo – 119 x 190 cm

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Și pentru că stickerele cu texte decorative și motivaționale sunt la mare căutare, am zis să recomand și acest sticker despre viață. Despre mesaj ce să zic? E adevărat.

12.Mr. and Mrs. Right – sticker mesaj, Negru cu Roșu, 122×90 cm

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Un sticker drăguț și amuzant este și cel de mai sus. Imaginea spune totul.

13.Sticker decorativ Bonsai – Galben discert 73×71 cm – BeeStick

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Și pentru că sunt un iubitor de natură, cred că acest sticker merită recomandat. Iar asta deoarece este foarte elegant și cu aspect fain.

14.Sticker decorativ Stickero Crenguță de cireș, Negru cu Roșu deschis, 95×50 cm

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Și termin acest articol cu stickere decorative care reprezintă natura. Iar asta deoarece îmi plac personal și cred că pot aduce viață în orice cameră. Oferă mai multă căldură, mai multă frumusețe.

15.Sticker decorativ Echilibru Feng Shui – Negru 119×68 cm – BeeStick

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Și termin cu acest sticker decorativ foarte interesant și apreciat totodată. Poate e puțin abstract, dar îmi place.

Așadar, acestea au fost recomandările mele de stickere decorative. Dacă vrei să vezi și altele, poți vedea aici.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here