6 Suporturi pentru lumânări decorative

Chiar dacă de cele mai multe ori casele de Crăciun sunt decorate cu luminițe, globuri ori beteală, mai sunt și persoane care apelează la clasicele lumânări decorative. Iar aspectul lor este cu siguranță foarte plăcut și, poate cel mai important, atmosfera este de neînlocuit. Așa că în acest articol am decis să recomand 6 suporturi pentru lumânări decorative.

VEZI AICI MAI MULTE SUPORTURI PENTRU LUMÂNĂRI DECORATIVE

 Mai exact, am pregătit 6 modele de suporturi pentru lumânări care au atât un aspect plăcut dar și care vor ține lumânările în siguranță. Astfel, nu îți vei face griji că ar putea apărea diferite incendii.

6 suporturi pentru lumânări decorative – atmosferă wow și mult romantism

Așadar, dacă ai decis să-ți iei unul dintre cele mai bune suporturi pentru lumânări care să arate și bine totodată, modelele de mai jos îți vor plăcea. Am pregătit 6 recomandări care sper să fie pe gustul tău.

1.Suport 6 lumânări din metal și sticlă Kaemingk, 28,5 x 14 cm, Negru

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Dacă vrei un suport pentru 6 lumânări, acest model este foarte ok. Materialul este metal și sticlă, deci este și rezistent. Poate fi folosit de Crăciun dar și la o cină romantică în doi. Stilul este clasic iar prețul bun.

2.Suport roșu lumânare OOTB cu parfum trandafir

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Un alt suport pentru lumânări decorative foarte drăguț este și cel de mai sus. Este vorba despre un suport ce poate ține o singură lumânare. Poți lua mai multe modele dacă vrei să aprinzi mai multe lumânări, mai ales că prețul este accesibil.

3.Suport lumânare Kaemingk, model stea, metal, 47 x 11,5cm, Negru

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Un alt model drăguț și simplu totodată este cel de mai sus. Este din metal iar sistemul de fixare este foarte bun. Pe scurt, nu poți cere mai mult de la un suport pentru lumânări.

4.Suport lumânare OOTB, cu 6 inimioare roșii

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Dacă vrei un suport pentru lumânări romantic, acest model s-ar putea să-ți placă. Include și 6 inimioare roșii iar prețul este accesibil. De asemenea, review-urile de la cumpărători sunt bune.

5.Suport lumânări San Miguel, maro

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Foarte-foarte plăcut este și acest suport pentru lumânări modern și elegant totodată. Acesta este produs din lemn și diferite bucăți din sticlă colorată în auriu. Aspectul este rustic și modern totodată, părerea mea.

6.Suport lumânări piatră naturală Mandras

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Iar aceasta este și ultima mea recomandare din articolul despre suporturi pentru lumânări decorative. Acestea sunt pietre naturale, deci este clar faptul că aspectul este unul rustic și de senzație.

Poți vedea și câteva lumânări decorative la preț bun pe această pagină.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here