8 suporturi pentru sticlele cu vin cu design rustic

Am mai vorbit despre vinuri aici pe BlogdeCasa.Ro, de cele mai multe ori scriam despre vitrine frigorifice pentru vin însă acum am decis să tratez alt subiect. Mai exact, vreau să-ți prezint câteva suporturi pentru sticlele cu vin care au și aspect rustic. Asta deoarece știu că acest stil este la mare căutare, iar aspectul este cu siguranță unul plăcut.

VEZI AICI MAI MULTE SUPORTURI PENTRU STICLE CU VIN

Astfel, am pregătit 8 recomandări de suporturi pentru sticlele cu vin care sigur îți vor plăcea. Așa cum am zis și mai sus, toate au un aspect rustic, deci cu siguranță vor reprezenta o piesă de mobilier cu impact.

8 suporturi pentru sticlele cu vin – tu unde ții vinul?

Nimic nu e mai bun decât un pahar cu vin la masă, mai ales de sărbători sau când toată familia s-a reunit. Totuși, vinul nu este chiar așa ușor de păstrat. Ba chiar trebui să stea într-o poziție cât mai corectă, astfel încât gustul să nu fie afectat. De aceea ai nevoie de un suport pentru sticlele cu vin. Iar mai jos îți prezint 8 modele care merită cumpărate.

1.Suport din bambus pentru sticle de vin Kring, suprapozabile 48x22x30cm

VEZI PREȚUL ȘI ALTE POZE

Dacă vrei un suport pentru sticle de vin, atunci acest model de la Kring ar putea să fie modelul tău. Are un design ergonomic, permite păstrarea a 8 sticle cu vin iar materialul folosit este bambus. Prețul este foarte accesibil.

2.Suport din bambus pentru sticle de vin Kring, 44,5 x 21,5 x 39cm

VEZI PREȚUL ȘI ALTE POZE

Tot de la Kring, dar cu un aspect ceva mai diferit este și acest suport. Acesta are și o capacitate mai mare, de 10 sticle cu vin, iar materialul este tot bambusul. Se livrează demontat, dar este ușor de montat.

3.Stativ pentru 20 sticle vin culoare stejar

VEZI PREȚUL ȘI ALTE POZE

Foarte fain și foarte rustic este și acest suport pentru sticle cu vin. Capacitatea este și e foarte mare: 20 de sticle poți ține în acest suport. Materialul folosit pentru realizarea sa este lemnul de brad, iar culoarea este a stejarului. De asemenea, a fost realizat manual.

4.Suport sticle vin Zeller, bambus, 29x16x42 cm

VEZI PREȚUL ȘI ALTE POZE

Foarte drăguț și simpatic este și acest suport pentru sticle cu vin. Este un model Zeller, din bambus ce poate ține până la 9 sticle cu vin.

5.Suport vin din lemn cu pahare culoare stejar

VEZI PREȚUL ȘI ALTE POZE

Tot foarte rustic este și acest suport în formă de butoiaș care poate păstra și 2 pahare. Partea super este că include o sticlă cu vin alb și două pahare cadou. Astfel, dacă ai de făcut un cadou unei persoane dragi, cu siguranță vei impresiona cu acest suport.

6.Suport vin car mare din lemn cu sticlă CDT-08-OSH

VEZI PREȚUL ȘI ALTE POZE

Un alt suport pentru o singură sticlă cu vin este și cel de mai sus. Designul este unul inedit. De asemenea, sticla cu vin este inclusă.

7.Suport vinuri din lemn pentru 7 sticle culoare natur

VEZI PREȚUL ȘI ALTE POZE

Acest suport poate păstra până la 7 sticle de vin dar și pahare de vin pe părțile laterale. Astfel, poate fi perfect pentru decorarea unei camere cu aspect rustic sau chiar dacă ai un bar în casă.

8.Suport vinuri din lemn pentru 7 sticle culoare mahon

VEZI PREȚUL ȘI ALTE POZE

Acesta este exact modelul de mai sus, doar că de culoare diferită. Astfel, cu siguranță trebuie să îți placă unul din cele două modele.

Așadar, acestea au fost cele 8 recomandări de suporturi pentru sticlele cu vin. Iar dacă vrei să vezi și alte modele, atunci poți accesa acest link.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here