10 tablouri motivaționale pentru un design interior diferit

După ce am scris un articol în care recomandam diferite ceasuri de perete, iar printre ele se afla și un ceas cu mesaj motivațional, mi-a venit o idee. Mai exact, am zis că e musai să fac un articol și despre tablouri motivaționale, deoarece știu că pot oferi unei camere un design foarte interesant. Așa că am făcut acest articol despre tablouri cu diferite mesaje.

VEZI AICI MAI MULTE TABLOURI MOTIVAȚIONALE

Astfel, mai jos vei găsi 10 tablouri motivaționale care cu siguranță te vor încânta. Iar asta pentru că majoritatea au atât un design foarte plăcut dar și un mesaj puternic. De aceea, dacă ești în căutare de motivație, tablourile de mai jos cred că vor fi pe gusturile tale.

10 tablouri motivaționale cu mesaje puternice

Așadar, dacă te-ai decis să-ți iei un tablou motivațional cât mai interesant și care să-ți facă zilele mai bune, atunci ar trebui să vezi modelele de mai jos. Iar asta deoarece am căutat numai tablouri cu design plăcut dar și cu mesaje puternice.

1.Tablou decorativ Love L’amour, MDF, 108×60 cm

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Dragostea este cu siguranță unul dintre cele mai importante lucruri din viața unui om. Doar că din când în când mai uităm asta, iar acest tablou motivațional de tip pictură de stradă ne amintește. Designul este unul impunător, plin de culoare, iar mesajul cu o importanță de nedescris.

2.Tablou din lemn Something good in every day

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Cu toții avem zile proaste. Dar un tablou ne poate aminti că orice zi ne poate aduce ceva bun. Este vorba de modelul de mai sus, desigur. Acesta are un aspect minimalist iar mesajul e clar.

3.Tablou Canvas – In this House – 45×60 cm

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Acesta mi se pare perfect pentru o familie unită. De asemenea, este și o idee de cadou de casă nouă foarte interesantă. Mesajul în schimb este unul pe care ar trebui să îl respecte fiecare familie.

4.Tablou decorativ Love in Vintage L’amour, MDF, 108×60 cm

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Pentru iubitori de muzică sau pentru iubitori în general, tabloul de mai sus cu aspect vintage este o alegere bună. Mie chiar mi-a plăcut mult, iar de aceea am și ținut să îl recomand.

5.Tablou metalic – Home is wherever I’m with you XM – 15×20 cm

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Se spune că acasă e acolo unde e și familia. Asta zice și acest tablou cu mesaj motivațional, oarecum. Dacă luăm în calcul designul foarte drăguț și faptul că este un model metalic, atunci nu pot spune decât faptul că prețul este ok.

6.People – Tablou Canvas – 45×60 cm

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

După principiul omul face haina, nu haina pe om. Așa este și acest tablou. Oricum, mie îmi place mult, chiar dacă poate pare simplu. Designul minimalist va fi mereu pe gustul meu.

 7.Pentru noi doi – Tablou Canvas – 50×65 cm

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Iar dacă vrei să găsești și tablouri motivaționale cu mesaje în română, cel de mai sus ar putea fi potrivit pentru tine. Mesajul este simplu, colorat și profund totodată.

8.Make it happen – Tablou Canvas – 45×60 cm

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Un mesaj simplu, în care cred: fă să se întâmple. Iar dacă îți dorești ceva cu adevărat, cu siguranță vei reuși.

9.Suntem aici – Tablou Canvas – 50×65 cm

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Un alt tablou motivațional cu mesaj despre lecții de viață în general este și cel de mai sus. Cu design minimalist și mesaj clar afișat, tabloul de mai sus poate fi și el un cadou bun.

10.To do – Tablou Canvas – 50×65 cm

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Simplu și la obiect. Că avem doar o viață și trebuie trăită la cote maxime, astfel încât să nu ne pară rău. Aceasta este și ultima recomandare din articolul despre tablouri motivaționale.

Dacă vrei să vezi și alte modele, atunci le poți vedea aici.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Tablourile motivaționale sunt preferatele mele!!! Le-am ales atât pentru biroul meu de acasă, cât și pentru cel de la job! sunt extraordinare și funcționează de minune în cazul meu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here