12 taburete cu spațiu de depozitare care îți vor plăcea

Deși am tot vorbi despre tot felul de obiecte de mobilier aici pe blog, trebuie să recunosc că mai am încă multă treabă.  Iar asta deoarece există încă o mulțime de subiecte despre care merită să vorbesc. Și știu că sunt multe persoane care vor un design interior cât mai interesant, obiecte de mobilier cu design super șamd. Astfel, în acest articol voi prezenta mai multe taburete cu spațiu de depozitare care sigur îți vor plăcea.

VEZI AICI MAI MULTE TABURETE SUPER

Mai exact, am făcut o listă cu cele mai interesante 12 taburete cu spațiu de depozitare. Am ales taburete cu aspect plăcut dar și de calitate. Astfel, cu siguranță nu vei regreta achiziția făcută.

taburete cu spațiu de depozitare

12 taburete cu spațiu de depozitare care sigur îți vor plăcea

Așadar, mai jos vei găsi 12 recomandări de taburete cu spațiu de depozitare. Insist însă asupra faptului că am căutat să aleg cele mai bune taburete de pe piață. Astfel mă asigur că tu vei face o achiziție de care vei fi foarte fericit. Recomandările, chiar mai jos:

1.Taburet Unic Spot Design, 48X32 cm, cu spațiu depozitare, Londra

Taburet Unic Spot Design, 48X32 cm, cu spatiu depozitare, Londra

Click pentru preț!

O primă recomandare este acest taburet cu imprimeu Londra. Designul este destul de simplu, minimalist, însă atrăgător totodată. Materialele folosite pentru realizarea acestui taburet au fost PVC-ul, MDF-ul și Buretele. Prețul este și el foarte accesibil.

2.Taburet Homa cu spațiu de depozitare, 38x38x38 cm, piele ecologică, negru

Taburet Homa cu spatiu de depozitare, 38x38x38 cm, piele ecologica, negru

Click pentru preț!

Iar dacă vrei un taburet cu spațiu de depozitare ceva mai simplu, atunci ai putea opta pentru acest model din piele ecologică. Prețul este asemănător cu cel al primului taburet, doar designul diferă. Astfel, orice preferințe ai avea în materie de design, cu siguranță vei găsi ceva potrivit pentru tine.

3.Taburet Homa cu depozitare, model Amsterdam

Taburet Homa cu depozitare, model Amsterdam

Click pentru preț!

Iar dacă Amsterdamul te încântă mai mult decât Londra, atunci ai putea opta pentru acest model plin de culoare, inspirat din viața de zi cu zi a capitalei Olandei. Ceva inedit, cu care poți oferi personalitate unei camere.

4.Taburet Unic Spot Design, 76.5×38 cm, cu spațiu depozitare, London

Taburet Unic Spot Design, 76.5x38 cm, cu spatiu depozitare, London

Click pentru preț!

Dar eu știu că există mulți iubitori ai Londrei. De aceea mai recomand un model tot cu Londra, de data aceasta de dimensiuni ceva mai mare, care oferă și un spațiu de depozitare mai generos totodată.

5.Taburet Unic Spot Design 48X32 cm, cu spațiu depozitare, Bicycle

Taburet Unic Spot Design 48X32 cm, cu spatiu depozitare, Bicycle

Click pentru preț!

Și se pare că acest model este tot cu London, doar că designul este puțin ceva mai diferit. Astfel, dacă vrei un taburet cu aspect vintage, ori îți place să mergi cu bicicleta, acest model ți se potrivește.

6.Taburet Tub Piele Bej-Wenge, 33 x 41 cm

Taburet Tub Piele Bej-Wenge, 33 x 41 cm

Click pentru preț!

În cazul în care vrei un taburet simplu, minimalist și elegant totodată, eu îți recomand acest model în două culori: wenge și alb. Acesta nu are spațiu de depozitare, însă îl recomand deoarece arată tare-tare bine.

7.Taburet Unic Spot Design, 48X32 cm cu spațiu depozitare, Paris

Taburet Unic Spot Design, 48X32 cm cu spatiu depozitare, Paris

Click pentru preț!

Dar am tot vorbit despre Londra și nu am recomandat nimic care să aibă ca tematică Parisul. Așa că iată acest taburet cu spațiu de depozitare cu design vintage, care ilustrează o parte din frumusețile Parisului.

8.Taburet Unic Spot Design, 76.5×38 cm, cu spațiu depozitare, Old Coffer

Taburet Unic Spot Design, 76.5x38 cm, cu spatiu depozitare, Old Coffer

Click pentru preț!

Designul Vintage va fi mereu la modă, așa că dacă vrei și tu unul dintre cele mai vintage taburete cu spațiu de depozitare, ai putea opta pentru acest model. Imaginea spune totul, așa că mă rezum doar la atât.

9.Taburet Homa cu spațiu de depozitare, 38x38x38 cm, piele ecologică, model Romania 2

Taburet Homa cu spatiu de depozitare, 38x38x38 cm, piele ecologica, model Romania 2

Click pentru preț!

Paris, Londra și alte modele am tot prezentat. Dar de ce să nu prezint un taburet și cu România? Mai ales dacă este unul foarte bun, din piele ecologică, care mai are și un preț foarte accesibil.

10.Taburet Unic Spot Design, 76.5×38 cm, cu spatiu depozitare, Route 66

Taburet Unic Spot Design, 76.5x38 cm, cu spatiu depozitare, Route 66

Click pentru preț!

Cu toții am auzit de Route 66, așa că nu se putea să nu recomand un taburet cu design superb care să ilustreze numărul unuia dintre cele mai cunoscute drumuri din SUA.

11.Taburet Design 38×38, Owls

Taburet Design 38x38, Owls

Click pentru preț!

Penultima recomandare este una cu un design foarte drăguț. Se potrivește în camera copiilor dar și în orice altă cameră.

12.Taburet pliabil cu spațiu de depozitare Maro

Taburet pliabil cu spatiu de depozitare Maro

Click pentru preț!

Și termin lista de recomandări de taburete cu spațiu de depozitare cu acest model foarte elegant, de culoare maro. Astfel, dacă vrei ceva simplu și nu vintage, ai putea opta pentru acest model.

Acestea fiind spuse, am terminat și articolul despre taburete cu spațiu de depozitare. Sper că ți-am ghicit gusturile.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here