Recomandări de tăvi pentru pizza bune

Oare cine nu iubește pizza? Cu siguranță puține sunt persoanele care nu ar mânca pizza oricând și nu s-ar mai sătura. Recunosc că și eu sunt la rândul meu un iubitor de pizza, motiv pentru care am decis să învăț să fac pizza acasă. Mare mi-a fost uimirea când am descoperit că nu e deloc greu să faci pizza acasă, mai ales dacă ai niște tăvi pentru pizza bune.

VEZI MAI MULTE TĂVI PENTRU PIZZA BUNE

Știu că nu sunt un mare bucătar, dar am descoperit faptul că trebuie să dispui de vase de calitate dacă vrei să gătești niște bucate super gustoase. Astfel, de aceea mai recomand din când în când seturi de oale bune. Tăvile pentru pizza sunt la rândul lor foarte importante atunci când vrei să faci acasă pizza delicioasă.

Tăvi pentru pizza bune – recomandările mele

tăvi pentru pizza bune

Dacă vrei să gătești mai des pizza care să fie la fel de bună precum cea din restaurante, sau chiar mai bună, atunci trebuie numaidecât să-ți iei niște tăvi bune. Și nu trebuie să-ți faci griji în ceea ce privește alegerea unei tăvi pentru pizza ok, deoarece te voi ajuta mai jos să faci o alegere cât mai bună.

Am căutat tăvi pentru pizza care să fie dintr-un material de calitate, de dimensiuni cât mai ok dar și de la branduri cunoscute. Astfel vei putea pregăti o pizza pe care o vei iubi.

Tava ceramica termorezistenta pentru copt si servit pizza, 31 cm, De Silva

Click pentru preț!

Dacă vrei o tavă pentru pizza bună, aceasta ar trebui să fie alegerea ta. Tava este produsă de De Silva, un producător renumit, și este din ceramică termorezistentă . Diametrul său este de 31 de centimetri, suficient pentru pizza cu care să bucuri întreaga familie. Tava are mai multe șanțuri care au rolul de obținerea a unei cruste crocante și bine rumenite uniform. De asemenea, pizza poate fi tăiată direct pe tavă, fără a se zgâria. Produsul se curăță foarte ușor.  Livrarea este gratuită.

Set pizza pentru cuptor – Kitchen Craft

Set pizza pentru cuptor - Kitchen Craft

Click pentru preț!

Dacă vrei mai mult decât o simplă tavă pentru pizza, ar trebui să alegi acest set pentru pizza. Format dintr-un blat pentru copt pizza din ceramică cu diametru de 32 cm, un feliator din inox și un suport din oțel inoxidabil, acest set este de mare ajutor atunci când vrei să faci pizza. Aparține brandului Kitchen Craft, iar transportul este gratuit.

Tavă pizza – Kitchen Craft

Tava pizza - Kitchen Craft

Click pentru preț!

Și dacă vrei o tavă pentru pizza ieftină, atunci ar trebui să alegi această tavă de la Kitchen Craft. Aceasta are un preț de 54 de lei și dispune de un strat dublu anti-adeziv, dar și de orificii ce permit aerului să treacă, pentru ca blatul să fie crocant. Are un diametru de 32 de cm și poate fi spălată în mașina de spălat vase.

Așadar, acesta este articolul meu despre tăvi pentru pizza bune. Poți vedea și alte modele aici.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here