Cele mai bune tigai adanci in 2024

De-a lungul anilor am vorbit despre mai multe tigai aici pe blog, de la cele wok la cele pentru clatite, am discutat despre cea mai buna tigaie a anului si am venit cu recomandari si pareri in ceea ce priveste tigaile din fonta de tip grill. Doar că am constatat faptul că nu am un articol și pentru cea mai buna tigaie adanca, o tigaie pe care foarte multi dintre noi o cauta din varii motive. Astfel, am analizat puțin piața, am cerut sfaturi de la cunoscători si bucatari, iar acum scriu acest articol despre cateva tigai adanci.

VEZI PRETURI LA TIGAI ADANCI

Am pregătit deci câteva sfaturi utile despre cum se alege o tigaie adanca bună, dar și recomandări de tigăi ce merită cumpărate. Desigur, la fel ca de obicei, recomandările for fi produse ceva mai scumpe, dar de o calitate superioară. Asta deoarece o tigaie trebuie să o cumperi doar o dată, iar apoi te vei bucura de ea o groază de timp. Numai dacă o îngrijești și este de calitate, desigur.

Și încep cu această recomandare:

Cea mai buna tigaie adanca: Tigaie cu capac 24 cm – Vitesse

Tigaie cu capac 28 cm - Vitesse

Dacă vrei să iei o tigaie adanca buna, de care să te folosești mult timp, modelul acesta de la Vitesse s-ar putea să îți placă. Are capac inclus și un diametru de 24 cm. Materialul este aluminiu de 2.5 mm, interiorul este ceramic Ecocera, iar capacul din sticlă termorezistentă. Este compatibilă cu plitele cu inducție și poate fi curățată în mașina de spălat vase.  Prețul este chiar accesibil raportat la calitatea acestei tigai.

Click pentru pret si stoc!

Cum sa aleg cea mai buna tigaie adanca – sfaturi utile

Așadar, dacă ai decis să-ți iei una dintre cele mai bune tigai adanci, mai jos te voi ajuta să faci o alegere bună. Mai exact, îți prezint principalele aspecte de care să ții cont atunci când vrei o tigaie adanca bună.

1.Material

Un prim aspect aspect de verificat de fiecare dată atunci când cumperi tigăi sau oale este materialul. În cazul tigăilor adânci foarte bune vorbim despre mai multe materiale, astfel încât rezultatele să fie cât mai bune.

Printre cele mai folosite materialul sunt inoxul, aluminiul dar și alte materiale precum ceramica sau fonta. Majoritatea tigăilor adânci bune sunt din inox, dar au un strat extern format din aluminiu precum și alte aliaje care garantează o rezistență sporită, dar și uniformizarea căldurii. materiale tigai adanci

Îți recomand deci să oferi foarte multă atenție materialului și să optezi pentru un material de calitate precum inoxul.

2.Dimensiuni

De regulă, cele mai bune tigai adanci au dimensiuni mari. Totuși, sunt diferite modele mai mari sau mai mici. Astfel, dacă gătești mult, atunci ar trebui să optezi pentru o tigaie adanca cu diametru mai mare.

Găsim modele de 28 de cm, de 24 de cm, de 22 cm, de 20 cm, de 18 cm dar și mai mici. 

3.Sursă de căldură

Atunci când vrei una dintre cele mai bune tigai adanci va trebui să te gândești la ce plită le vei folosi. Astfel, vei putea alege tigaia compatibilă cu plita pe care o deții. Un model bun va fi universal, adică îl vei putea folosi la orice tip de plită.

4.Capac inclus?

Este foarte util să dispui și de un capac bun atunci când îți iei o tigaie adanca. Astfel nu va mai trebui să cumperi un capac separat, și cu siguranță te va ajuta mult atunci când gătești.

5.Garanție. Daca este cea mai buna tigaie adanca, trebuie sa aiba garantie mare.

Iar în final, îți mai pot recomanda doar să optezi pentru o tigaie adanca care să aibă o garanție de minim 12 luni.

Recomandări pentru cele mai bune tigai adanci

Așadar, dacă ai decis să-ți iei una dintre cele mai bune tigai adanci, atunci ar trebui să alegi una dintre cele de mai jos:

Tigaie adanca 28 cm, inductie – AMT GastrogussTigaie adanca 28 cm, inductie - AMT Gastroguss

O primă recomandare este aceasta tigaie adanca AMT Gastroguss. Caracteristici:

 • Material aluminiu.
 • Diametru 28 cm.
 • Tigaie universală.
 • Poate fi folosită pe inducție.
 • Strat antiadeziv.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Tigaie adanca teflon Xtra Inox tigaia adanca xtra

Foarte foarte bună este și această tigaie cu invelis de teflon si diametru de 28 de cm. Caracteristici:

 • Invelis de teflon.
 • Diametru 28 cm.
 • Inducție.
 • Capacul este inclus.
 • Garanție 2 ani.

Click pentru preț!

Tigaie adanca profesionala RÖSLE din otel inoxidabil 18/10 – cea mai buna tigaie adanca de la Rosle

tigaie adanca profesionala rosle
tigaie adanca profesionala rosle

Și ultima recomandare pentru cea mai buna tigaie adanca, este un model de top, o tigaie profesionala de la germanii de la Rosle. Caracteristici:

 • Material inox inoxidabil.
 • Diametru 28 cm.
 • Inducție.
 • Inaltime mare: 9.5cm; Lungime: 51cm; Latime: 29.5cm;.
 • Multe premii castigate, inclusiv RedDot Award.
 • Maner siliconat.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul meu despre cele mai bune tigai adanci. Pentru a vedea și alte modele, click aici pentru preturi si stoc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here