Top aragazuri 2017 – vezi care sunt cele mai bune aragazuri ale anului

Nu am prea făcut topuri aici pe blog iar asta pentru că am așteptat să vină anul 2017. Asta deoarece știu că în fiecare an apar noi electrocasnice și dispar altele mai vechi. Așa că mulți cumpărători caută informații despre produsele pe care doresc să le cumpere. Eu am decis deci să fac un articol de tip top aragazuri 2017 în care să prezint cele mai bune aragazuri ale acestui an.

top aragazuri 2017

VEZI AICI ÎNTREAGA OFERTĂ DE ARAGAZURI DE TOP

 Astfel, dacă vrei să îți cumperi un aragaz cât mai bun dar nu știi ce să alegi, cred că acest articol îți va fi de ajutor.

Top aragazuri 2017 – vezi care sunt cele mai bune aragazuri ale anului

Este bine să alegi un aragaz de top deoarece alegerea ta va fi mai ușor de făcut. Totuși, tot trebuie să cunoști câte ceva despre aragazul pe care îl cumperi, așa că îți voi oferi câteva sfaturi mai întâi. Apoi vom trece desigur la recomandări.

Ei bine, un prim aspect de care ar trebui să ții cont este numărul de arzătoare. Majoritatea aragazurilor au însă 4 arzătoare, iar dacă ai nevoie de mai multe sau mai puține, vei avea mai mult de căutat. Totuși, poți vedea aici un articol despre aragazuri cu 5 ochiuri.

Modul de alimentare este și el un criteriu de care nu ai cum să nu ții cont. Ai de ales între aragazurile electrice și cele pe gaz. Nu pot spune că un tip e mai bun decât altul. Asta deoarece fiecare prezintă atât avantaje cât și dezavantaje. Totodată, unele aragazuri au moduri de alimentare diferite: unul pentru plită și altul pentru cuptor.

Și dacă tot veni vorba de cuptor, și aici ai câteva lucruri de urmărit. Numaidecât trebuie să dispună de iluminare interioară. De asemenea, dacă dispune de grill și rotisor, atunci reprezintă un avantaj.

Siguranța reprezintă desigur un aspect foarte important atunci când vrei un aragaz de top. Mai exact, trebuie să existe numaidecât o supapă de siguranță care să întrerupă alimentarea când flacăra se stinge din greșeală.

Iar în final, garanția reprezintă un alt criteriu de care ar trebui să ții cont. Un minim de 2 ani este recomandat.

Cele mai bune aragazuri din 2017 – recomandările BlogdeCasa.Ro

Așadar, dacă ai decis să-ți iei unul dintre cele mai bune aragazuri din 2017, ar trebui să vezi acest top aragazuri 2017 de mai jos. Am ales desigur cele mai bune modele ale acestui an, special pentru tine.

1.Aragaz Beko CSG 62110 DX

Aragaz Beko CSG 62110 DX, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Grill, Rotisor, Timer, 60 cm, Inox

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

O primă recomandare este aragazul Beko CSG 62110 DX. Acesta este și unul dintre cele mai apreciate aragazuri de pe eMag, având peste 150 de review-uri pozitive. Printre caracteristicile sale se află cele 4 arzătoare, aprinderea electrică, grill-ul, rotisorul și timer-ul.

Toate acestea sunt foarte utile și te vor ajuta enorm. În ceea ce privește alimentarea, aceasta este pe gaz atât pentru plită cât și pentru cuptor. De asemenea, ambele dispun de siguranță. Cuptorul are iluminare și încălzire inferioară. Mai dispune totodată și de un sertar inferior pentru vase, precum și o tavă este inclusă.

2.Aragaz Beko CSG52110DX

Aragaz Beko CSG52110DX, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere Electrica, Dispozitiv de siguranta plita, Grill, Rotisor, Timer, 50 cm, Inox

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

A doua recomandare este tot un aragaz de la Beko. Mai exact vorbim despre modelul Beko CSG52110DX. Este un aragaz pe gaz, cu 4 arzătoare, aprindere electrică, grill, rotisor și timer.

De asemenea, există o siguranță pentru flacără atât la plită cât și la cuptor. Cuptorul dispune și el de aprindere electrică, dar și de încălzire inferioară sau superioară.

3.Aragaz Beko CSG62121FDX

Aragaz Beko CSG62121FDX, Gaz, Aprindere Electrica, Dispozitiv Siguranta, Grill, Rotisor, 60 cm, Inox

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Cei de la Beko au cele mai multe locuri în acest top aragazuri 2017. Beko CSG62121 FDX este un aragaz pe gaz, dotat cu aprindere electrică, cu un dispozitiv pentru siguranță precum și cu un grill și rotisor.

De asemenea, cuptorul este dotat cu siguranță. cu un ventilator dar și cu iluminare interioară. Foarte util este și timerul din dotare. Sertarul interior pentru vase este și el de asemenea de mare folos.

4.Aragaz mixt Electrolux EKK52550OX

Aragaz mixt Electrolux EKK52550OX, 4 Arzatoare gaz, Cuptor electric, Aprindere integrata, Grill, Clasa A-10%, 50 cm, Inox

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

A 4-a recomandare vine de la Electrolux. Anume este vorba despre modelul Electrolux EKK52550OX. Acesta este un aragaz cu 4 arzătoare pe gaz și cu cuptor electric. Aprinderea este integrată, iar cuptorul dispune de grill, ventilator precum și de încălzire inferioară și superioară.

5.Aragaz Star-Light FCF60GRTS

Aragaz Star-Light FCF60GRTS, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Siguranta plita si cuptor, Grill, Rotisor, Timer, 60 cm, Inox

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Iar ultima recomandare este aragazul Star-Light FCF60GRTS. Acesta are un design interesant, dispune de 4 arzătoare și aprindere electrică. Totodată există siguranță atât pentru plită cât și pentru cuptor. Iar dacă veni vorba de cuptor, atunci trebuie menționate și grillul precum și rotisorul din dotare. De mare ajutor este și timerul.

Iar prețul este chiar accesibil.

Așadar, acesta a fost articolul meu cu top aragazuri 2017. Dacă vrei să vezi și altele, click aici.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here