Top 3 atomizoare pentru stropirea pomilor

Orice om care are în curte pomi fructiferi, are nevoie numaidecât de un atomizor bun. Dacă atunci când pomii sunt mici, poate fi bun și un mic vermorel, atunci când aceștia cresc, atomizor este strict necesar. De asemenea, noi recomandăm atomizorul chiar și când pomii sunt mici, deoarece aplicarea tratamentelor este mult mai eficientă decât în cazul vermorelului. De aceea vom face un top atomizoare.

Totodată, vremea la noi este destul de capricioasă, așa că este dificil să te bucuri de roadele unui pom fructifer fără să aplici tratamentele necesare. Astfel, fără aceste tratamente, pomii vor fi afectați de diferite boli dar și de dăunătorii care nu sunt deloc puțini.

Astfel, în acest articol vom recomanda TOP 3 ATOMIZOARE PENTRU POMI FRUCTIFERI, dar care pot fi folosite desigur și la vie, legume șamd. Doar așa poți face o achiziție cât mai reușită.

VEZI AICI CELE MAI BUNE ATOMIZOARE

TOP 3 Atomizoare care merită cumpărate – recomandările BlogdeCasa.Ro

Așadar, dacă ai decis să cumperi un atomizor, recomandăm achiziționarea unuia de top. Mai jos vei găsi câteva recomandări:

Top atomizoare: Ruris A 103S, 3 CP, Motor TEZ, 2 timpi, 16 l

Atomizor Ruris A 103S, 3 CP, Motor TEZ, 2 timpi, 16 l

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Dacă vrei un atomizor care să fie bun dar și să aibă un preț accesibil, atunci ar trebui să vezi acest model. Ruris A 103S este un atomizor care are o putere de 3 CP și dispune de un motor TEZ în 2 timpi. Capacitatea sa este de 16 litri, suficientă pentru a stropi destul de mulți pomi. De asemenea, greutatea sa nu va fi foarte ridicată, deci va fi o plăcere să stropești pomii.

Pompa de stropire la 90 de grade este de apreciat deoarece oferă un plus de putere. Astfel, pe lângă faptul că putem pulveriza sub formă de ceață, picături sau jet, acesta asigură și o distanță de pulverizare de 12 metri pe orizontală. Consumul de combustibil este redus: 0.65l pe oră consumă Ruris A 103S.

Iar în plus, vine la pachet cu ochelari de protecție, salopetă și mască, accesorii foarte utile de altfel. Prețul este și el un motiv pentru care să cumperi acest atomizor.

De asemenea, dacă vrei un atomizor bun la preț ceva mai mic, ai putea opta pentru modelul Ruris A 102. Click aici pentru a vedea modelul Ruris A 102.

Atomizor Stern MD11L, 1.75CP, Motor 2 timpi, 11 l

Atomizor Stern MD11L, 1.75CP, Motor 2 timpi, 11 lVEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Dacă vrei un brand ceva mai cunoscut și un atomizor bun, ar trebui să iei acest model Stern MD11L. Acesta are o putere de 1.75 CP iar motorul este tot în 2 timpi. Capacitatea este ceva mai mică, de 11 litri. Totuși, pentru câțiva pomi este mai mult decât suficient.

Pulverizarea poate fi sub formă de picături sau ceață, iar pornirea este manuală. Pe orizontală, distanța de pulverizare este de 12 metri, iar pe verticală de 5 m. Greutatea este redusă, de doar 12.65 kg. Prețul este și el foarte bun.

Atomizor PROGARDEN 3WF-3S cu 2,9 CP și pompă booster distanță aruncare 12 m

top atomizoare

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Tot de la o firmă de top este și acest atomizor. Are o putere mare de 2.9 CP, iar capacitatea rezervorului este de 14 litri. Puterea de stropire pe orizontală este de 12 metri, iar pe verticală de 10 metri. Greutatea este de 11 kg și dispune de pompă booster.

Pornirea e la sfoară și funcționează pe benzină.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here