Top cuptoare electrice incorporabile

Am tot vorbit despre electrocasnice incorporabile, și probabil că vom mai vorbi mult timp. De aceea, în acest articol continuăm tot în ritm incorporabilTotuși, de data aceasta vom vorbi despre top cuptoare electrice incorporabile ce merită cumpărate fără a sta prea mult pe gânduri.

Despre cuptoarele electrice incorporabile știm deja faptul că ne ajutăm să păstrăm un aspect plăcut al bucătăriei. Iar pentru că nu cumpărăm un cuptor în fiecare an, suntem de părere că merită să ne luăm niște cuptoare electrice incorporabile de top, pentru a avea o bucătărie superbă.

Un cuptor electric incorporabil bun nu e foarte scump, prețul său începând de la 700 de lei. În rândurile următoare îți voi spune cum să alegi top cuptoare electrice incorporabile.

Care sunt criteriile de care să ții cont atunci când vrei un model dintr-un top cuptoare electrice incorporabile – Ghidul BlogdeCasa.Ro

Atunci când vrei numaidecât un cuptor din topul cuptoarelor electrice incorporabile va trebui să îl alegi cu grijă. Mai exact, să ții cont de aspecte precum tipul cuptorului, puterea, capacitatea sa, dimensiunile lui, consumul de energie electrică, funcțiile din dotare, garanția dar și alte aspecte despre care discutăm mai jos.

1.Putere

Cuptoarele electrice trebuie să aibă o putere mare, astfel încât mâncarea să fie preparată rapid. De asemenea, tot legat de puterea unui cuptor electric incorporabil mai trebuie spus că aceasta trebuie să fie simplu de reglat.

2.Tipul cuptorului ales

Așa cum am vorbit de multe ori aici pe blog, există mai multe tipuri de cuptoare. Mai jos vi le vom prezenta pe scurt:

 • Cuptoare convenționale: cuptoarele clasice, mai exact, care dispun de încălzire superioară și inferioară, pentru mâncare bine gătită;
 • Cuptoare multifuncționale: sunt dotate cu ventilator, ajutând la obținerea unei mai bune circulații a aerului cald, rumenirea fiind deci uniformă. Acestea au și alte funcții precum grill, dezghețare precum și viteze foarte mari;
 • Cuptoare cu aburi – a căror nume spune totul, modele ceva mai recente.

3.Capacitate

Atunci când vrei un model dintr-un top cuptoare electrice incorporabile, va trebui să ții cont de criterii precum capacitatea. Aceasta o vei alege în funcție de numărul de membri, de cât de des gătești șamd.

Dacă familia ta nu e mai mare de 2 persoane, atunci un cuptor de 30-45 de litri e ok, iar dacă familia e mai numeroasă – de 3-4 membri – atunci ar trebui să optezi pentru un cuptor cu capacitate mai mare de 50-60 de litri.

Desigur că trebuie să fii conștient de faptul că în funcție de capacitate vor crește și dimensiunile. Iar pentru că vorbim despre cuptoare electrice incorporabile bune, ar trebui să verifici dimensiunile decupajului din mobilier șamd.

4.Funcții

Am vorbit aici despre cuptoare cu autocurățare (care poate fi catalitică sau cu piroliză, cu selfclean sau cu ecoclean), iar această funcție de autocurățare se va dovedi foarte utilă, deoarece te va scuti de multă muncă.

De asemenea, un model din top cuptoare electrice incorporabile trebuie să fie dotat cu cât mai multe programe. Ar trebui să existe program pentru gătit prăjituri, aluaturi sau diverse mâncăruri, pentru grill, rotisor sau convecție aer fierbinte, program eco, diferite tipuri de încălzire.

De asemenea, timerul se va dovedi util în cazul oricărui aparat, deoarece îți amintește când trebuie să scoți mâncarea, sau alte lucruri de acest gen.

Nu uita că un cuptor electric bun trebuie conectat la o priză cu împământare, iar consumul diferă de la un model la altul.

5.Garanție

Iar pentru că nu îți cumperi un cuptor în fiecare an, ar trebui să alegi un model care să îți ofere cel puțin 2 ani de garanție precum și care să fie cumpărat de la un producător cunoscut.

BlogdeCasa.Ro recomandă: top cuptoare electrice incorporabile

Așadar, dacă vrei un cuptor care face parte dintr-un top cuptoare electrice incorporabile, atunci ar trebui să te uiți numaidecât la recomandările noastre de mai jos:

Pachet promo: Cuptor incorporabil Hansa BOEI68162 + Plită incorporabilă Hansa BHGI62018

top cuptoare electrice incorporabileO primă recomandare este cuptorul Hansa BHGI62018, care face dintr-un pachet. Dotări:

 • Capacitate 65 litri.
 • Clasa A.
 • Grill.
 • 8 funcții.
 • Decongelare.
 • Ventilator.

Click pentru preț!

Cuptor incorporabil Arctic AROIM24500BC

cuptor-incorporabil-arctic-aroim24500bc-electric-multifunctional-curatare-catalitica-71-l-clasa-a-negruFoarte, foarte bun este și acest cuptor incorporabil Arctic AROIM24500BC. Dotări:

 • Capacitate 71 l.
 • Clasa A+.
 • Autocurățare catalitică.
 • Ventilator.
 • Preț bun.
 • 12 funcții.

Click pentru preț!

Cuptor incorporabil Whirlpool AKZM 794 IX

Iar ultimul de pe lista top cuptoare electrice incorporabile este un model Whirlpool. Dotări:

 • Capacitate 67 litri.
 • Clasa A. Al 6-lea simț.
 • Ventilator.
 • Autocurățare pirolitică.
 • 15 funcții.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru de tip top cuptoare electrice incorporabile, dar dacă doriți să vedeți și alte cuptoare bune, atunci ar trebui să accesați acest link.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here