Veioze din lemn perfecte pentru o sufragerie în stil modern

Chiar dacă poate lemnul este considerat a fi unul dintre cele mai vechi materiale din lume, acesta este încă folosit destul de mult pentru obținerea unor obiecte de mobilier moderne și cu aspect cât mai interesant. Iar dacă în zilele trecute vorbeam despre cum să aduci primăvara în casă cu lenjerii de pat, în acest articol vă prezint câteva veioze din lemn care vor aduce lumină atunci când se lasă seara.

Veioză din lemn simplă și atrăgătoare

Poate că pare o veioză simplă și obișnuită, însă simplitatea ei este cea care o face atât de atrăgătoare. Într-o sufragerie în care lemnul este peste tot, începând cu parchetul și terminând cu mobilierul, o astfel de veioză poate fi considerată piesa lipsă dintr-un puzzle perfect.

Click pentru a cumpăra această veioză la reducere.

veioze din lemn

O cafea la lumina unei veioze?

De regulă cafeaua se bea dimineața, însă mai sunt și persoane care o beau înainte ca soarele să răsară sau cu mult după ce a apus soarele.  Pentru iubitorii de lemn și de cafea, am ales să vă prezint această lampă care pe mine – trebuie să recunosc – m-a cam cucerit. Cam așa arată:

Click pentru mai multe imagini.

veioza din lemn

Minimalist va fi mereu la modă

Probabil că nu există lampă mai simplă decât cea pe care v-o recomand mai jos. Totuși plăcutul nu trebuie descris musai prin cuvinte precum sofisticat, ci poate fi descris la fel de bine folosind cuvântul minimalist. Asta deoarece vorbim despre un trend care va fi mereu la modă, indiferent de domeniul în care este prezent. Iar un bun exemplu poate fi această veioză din lemn de mai jos:

Click pentru a vedea cât costă.

lampa de birou simpla

Așadar, sper că aceste veioze din lemn vor fi pe placul vostru și vă vor lumina sufrageria și nu numai.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here