Whirlpool SPIW 412L Inverter – un aparat de aer condiționat foarte bun

Continuăm seria de review-uri pentru aparate de aer condiționat cu un model foarte apreciat pe eMag. Mai exact, am decis să alegem să vorbim despre unul dintre cele mai apreciate aparate de aer condiționat. Astfel, în acest articol vom face un review aparatului de aer condiționat Whirlpool SPIW 412L Inverter. Înainte de toate, trebuie menționat faptul că acest aparat de aer condiționat a primit peste 100 de review-uri de la clienți mulțumiți. Astfel, putem spune că este un aparat de aer condiționat care chiar merită cumpărat.

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 412L Inverter, 12000 BTU, Clasa A+, Al 6-lea Simt, Filtru HD + Carbon, Auto Restart, Autocuratare, Dezumidificare

Click pentru preț!

Astfel, dacă ai pus ochii pe acest aparat de aer condiționat și te întrebi dacă merită cumpărat, ai ajuns unde trebuie. Un review este mereu de mare ajutor atunci când vrei să faci cumpărături.

Whirlpool SPIW 412L Inverter – review, preț și alte detalii

Whirlpool SPIW 412L este un aparat de aer condiționat care a ieșit în evidență. Iar asta prin caracteristicile sale, prețul său foarte bun dar și prin părerile celorlalți cumpărători. De aceea am și ales să vorbim despre el. Iar dacă caracteristicile reprezintă un aspect care scoate Whirlpool SPIW 412L în evidență, trebuie să începem cu ele.

Caracteristici tehnice

Primul lucru care te uiți când cumperi un aparat de orice tip este reprezentat desigur de caracteristicile tehnice. Ei bine, Whirpool SPIW 412L Inverter este un aparat de aer condiționat de 12000 BTU, face parte din clasa A+ și dispune de tehnologia foarte apreciată Al 6-lea Simț. Are filtru HD plus Carbon, dar și funcții utile precum Auto Restart, Autocurățare precum și Dezumidificare. După cum numele o spune, Whirlpool SPIW 412L are Inverter.

Este un aparat de aer condiționat care poate acoperi o suprafață de până la 35 de metri pătrați, fără probleme. Ventilatorul are 4 trepte iar kitul de instalare NU este inclus. Nivelul de zgomot este, surprinzător, foarte redus. Nivelul zgomotului este de doar 40 dB.

Funcții de climatizare și alte funcții speciale

Deși am menționat mai sus funcția de dezumidficare, aceasta nu este sigura existentă în lista de caracteristici pe care Whirlpool SPIW 412L Inverter le prezintă.

Mai există 3 funcții de climatizare: răcire, ventilație și dezumidificare. 

Impresionant este însă numărul mare de funcții speciale. Există deci o mulțime de funcții inteligente și utile totodată, precum Auto Clean, Timer, Around U, Sleep, 1W Stand-by, Power Save, Real time Clock, Jet, Silent și multe, multe altele.

Păreri personale

Caracteristicile sunt deci foarte foarte bune. Practic, nu prea ai ce reproș să aduci acestui aparat de aer condiționat Whirlpool SPIW 412L. Mai ales, dacă facem un raport între preț  și calitate, singura concluzie pe care o putem trage este faptul că este un aparat AC care face toți banii.

Cel mai bun preț

Iar dacă ai decis să cumperi aparatul de aer condiționat Whirlpool SPIW 412L și cauți cel mai bun preț, noi l-am găsit pentru tine. Îl poți vedea și tu apăsând butonul de mai jos.

Click pentru preț!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here