Despre

BlogdeCasa.Ro a apărut deoarece știu cât de greu e să faci unele alegeri pentru a te simți cât mai bine acasă. Știu cât de greu e să alegi un scaun, o masă, un fotoliu sau o canapea.

E greu și să alegi electrocasnicele potrivite, să afli ce decor ți s-ar potrivi pentru dormitor sau ce culoare pentru pereți ar trebui să alegi pentru sufragerie. Dar oare ce electrocasnice mici să cumperi pentru a avea de toate în bucătării?

Atât de multe dileme și prea puține răspunsuri. Eu am decis să încerc să ofer aceste răspunsuri, prin aceste articole cu recomandări de mobilier și nu numai. Prin sugestii de decor și de accesorii pentru camere astfel încât să te simți cât mai bine în interiorul lor.

De asemenea încerc să ofer diferite idei de decor, în limita cunoștințelor desigur, pentru a obține acel acasă pe care cu siguranță fiecare îl visăm cât mai perfect și cât mai plăcut.

Mai trebuie să menționez faptul că linkurile de pe blog sunt linkuri de afiliere, deci dacă veți cumpăra un produs recomandat de mine atunci blogul va primi un mic comision din suma produsului, fără ca tu, cumpărătorul, să plătești ceva în plus. Pe scurt, dacă vei cumpăra un produs recomandat de mine, atunci îmi vei mulțumi pentru că ți-am oferit acest articol iar eu voi putea să țin acest blog online și să scriu în continuare articole. Nimic mai simplu.

Totodată, imaginile de pe acest blog nu îmi aparțin, nu dețin drepturi asupra lor, iar mare parte din ele sunt preluate din diferite magazine online și de pe internet. Dacă pe cineva deranjează o anumită imagine,  o voi șterge imediat după ce mi se cere asta.