5 aspiratoare cu acumulator pentru mai multă libertate

Este foarte neplăcut ca atunci când faci curățenie să îți dai seama că nu ajungi în toată camera deoarece cablul este prea mic. Astfel, trebuie să folosești tot felul de triple, ori să te muți de la o priză la alta. De aceea există aspiratoare cu acumulator, foarte utile deoarece oferă multă libertate, pentru că practic au o baterie cu o anumită autonomie.

VEZI AICI MAI MULTE ASPIRATOARE CU ACUMULATOR

De aceea în acest articol m-am decis să ofer 5 recomandări de aspiratoare cu acumulator care merită cumpărate. De fapt, am ales 5 dintre cele mai bune, pentru ca tu să faci cea mai bună achiziție. Astfel, nu vei regreta că ai ales unul dintre aspiratoarele cu acumulator recomandate de BlogdeCasa.Ro.

aspiratoare cu acumulator

5 aspiratoare cu acumulator care merită cumpărate – recomandările BlogdeCasa.Ro

Atunci când vrei unul dintre cele mai bune aspiratoare fără cablu, trebuie să ții cont în primul rând de un aspect principal: autonomia. Eu îți voi recomanda numai aspiratoare cu autonomie mare astfel încât să poți face curățenie în toată casa, fără a fi nevoie să pui aspiratorul la încărcat.

Desigur, nu am ignorat nici alte aspecte importante precum putere, filtrele, accesoriile ori caracteristicile extra, deoarece la rândul lor sunt esențiale pentru un aspirator cu acumulator cât mai bun. Pe scurt, am făcut cele mai bune alegeri special pentru tine. Și le poți vedea chiar mai jos.

1.Aspirator vertical Dirt Devil Joker M696

Aspirator vertical Dirt Devil Joker M696, 14.4V, 0.5l, Negru

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Unul dintre cele mai bune aspiratoare cu acumulator este Dirt Devil Joker M696. Acesta este un aspirator cu o putere de 100W care are o autonomie de 19 minute, suficient pentru a curăța întreaga încăpere. De asemenea, are o capacitate de colectare de 0.5 litri și poate fi folosit pe mai multe suprafețe. În ceea ce privește tipul de aspirare, aceasta este uscată.

2.Aspirator vertical Dirt Devil Cavalier DD698-1

Aspirator vertical Dirt Devil Cavalier DD698-1, 21.6V, Autonomie 24 minute, Gri

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Aspiratorul vertical Dirt Devil Cavalier DD698-1 este și el o variantă demnă de luat în considerare. Iar asta deoarece are o autonomie mare, de 24 de minute precum și caracteristici foarte ok. Vorbim despre o capacitate de colectare de 0.4 litri, opțiunea de control pe mâner precum și tip de aspirare uscată.

3.Aspirator vertical Rowenta Air Force Havana RH8570

Aspirator vertical Rowenta Air Force Havana RH8570, 24 V, 0.4 l, 45 min, Maro

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Și dacă vrei un aspirator vertical cu autonomie cât mai mare, atunci ar trebui să optezi pentru acest model. Iar asta pentru că are o autonomie de 45 de minute. Poate fi folosit pe mai multe suprafețe și dispune de control pe mâner. Totodată, vorbim despre un aspirator cu aspirare uscată cu o capacitate de colectare de 0.4 litri.

4.Aspirator vertical Bosch BBH22041

Aspirator vertical Bosch BBH22041, 20.4V Ni-Mh, 2 trepte de putere, Autonomie 44 minute, Albastru

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Cei de la Bosch au și ei niște aparate foarte bune. Iar un exemplu în acest sens este aspiratorul Bosch BBH22041. Acesta are o autonomie foarte mare, de 44 de minute precum și două trepte de putere. De asemenea, acesta dispune de control pe mâner și poate fi folosit pe mai multe suprafețe.

5.Aspirator vertical 2 in 1 Philips PowerPro Duo FC6168/01

Aspirator vertical 2 in 1 Philips PowerPro Duo FC616801, 0.6 l, 18 V, Tehnologie PowerCyclone, Gri

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Iar ultima recomandare este Philips PowerPro Duo FC6168/01. Acesta are o autonomie de 40 de minute, capacitate de 0.6 litri și dispune de o perie specială. Poate fi folosit pe mai multe suprafețe iar aspirarea este uscată.

Așadar, acesta a fost articolul meu cu recomandări de aspiratoare cu acumulator. Pentru a vedea și alte modele, poți intra pe această pagină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here