Bucatarie la comanda – un lux

Sunt pasionat de gătit și mereu îmi place să îmi prind urechile printre oale, cu toate că nu am prea multă experiență. Așa că bucătăria este camera în care petrec cel mai mult timp atunci când sunt activ. Mi se pare cea mai importantă cameră și, când voi fi la casa mea, cu siguranța bucătăria va fi camera căreia îi voi oferi cea mai multă atenție pentru amenajare.

În timpul liber îmi place să mă uit pe fel și fel de site-uri, cu mobilă dar și cu diferite idei de amenajare a bucătăriei și nu numai. Așa am ajuns pe Naturlich, un magazin online unde am văzut câteva bucătării la comanda pe care le voi visa cu siguranță în următoarea perioadă.

Bucataria Drift, disponibilă la comandă pe Naturlich

Din toate cele disponibile pe site, bucătăria Drift – că așa e numită – mi-a plăcut cel mai mult. Pentru că e o bucătărie deschisă către zona de living, sau pentru că designul său m-a dat pe spate, nu știu. Dar cert este este o bucătărie tare atrăgătoare, ușor de confingurat în funcție de spațiul de care dispui.

Pare și foarte ușor de îngrijit, mai ales că în bucătărie se face probabil cea mai multă mizerie. Așa că trebuie să ținem cont și de acest detaliu atunci când ne alegem mobilierul pentru bucătărie. Blatul de culoare albă pare singurul incovenient, însă există și alte variante pe Naturlich.

Bucătărie Sofia, disponibilă la comandă pe Naturlich.

Dacă vrei o bucătărie cât mai ușor de îngrijit, cu siguranță acest set Sofia este alegerea cea mai inspirată. Culoarea gri mi se pare cea mai bună alegere la acest capitol, iar blatul de nuanță neagră nu numai că are un aspect modern și plăcut, dar este la rândul său foarte practic.

Bucătărie Ronda, disponibilă la comanda pe Naturlich

Eu nu sunt mare fan al modernismului, deci nici al ideilor de decor interior foarte moderne. Totuși, oricât de pasionat aș fi de ideile rustice, nu pot să neg că bucătăria aceasta arată foarte bine. Minimalistă și modernă în același timp, foarte bine organizată, cu siguranță e o adevărată plăcere să gătești când ai o astfel de bucătărie. 

Cred de asemenea că nu ne vom rezuma doar la gătit atunci când bucătăria noastră arată așa, ci mai degrabă va deveni o cameră de zi în care ne vom petrece majoritatea timpului, deoarece va fi o plăcere.

Pe Naturlich găsim nu numai bucătării la comandă ci și alte obiecte de mobilier precum și electrocasnice. Așa că dacă dorești să aduci un aer proaspăt în casa ta, să o redecorezi, atunci cu siguranță ar trebui să vezi oferta acestui magazin online. Te avertizez însă: îți vor plăcea toate și îți va fi foarte greu să te decizi ce anume să alegi.

Acestea fiind spuse, putem concluziona că bucătăria este foarte importantă în casă deoarece probabil că majoritatea dintre noi petrecem cel mai mult timp acolo. Și nu numai când gătim, ci cafeaua o bem probabil tot acolo, acolo primim unii musafiri și tot acolo lucrăm câteodată.

Trebuie să ne simțim cât mai bine în camera în care ne petrecem timpul, iar de aceea decorul de interior trebuie să fie cât mai plăcut.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here