Cea mai bună moară cu ciocănele – recomandări de la BlogdeCasa.Ro

cea mai bună moară cu ciocănele

Un om gospodar are pe lângă casă toate uneltele de care are nevoie. De aceea din când în când îi venim în ajutor cu articole în care prezentăm diferite unelte și articole de grădinărit. De exemplu, pentru o familie care locuiește la casă și mare și câteva animale prin curte, cea mai bună moară cu ciocănele se va dovedi a fi foarte utilă. Iar asta deoarece o va putea folosi oricând va avea nevoie de furaje pentru acele animale, fără a mai merge la moară sau fără a face achiziții costisitoare.

VEZI AICI OFERTA DE MORI DE CIOCĂNELE

cea mai bună moară cu ciocănele

Am făcut deci acest articol despre mori de ciocănele în care îți vom spune cum să alegi o moară cu ciocănele bună, dar îți voi oferi și recomandări. Astfel, în final sper să consideri că ai făcut cea mai bună alegere și să fii cât mai mulțumit de achiziția făcută.

Cea mai bună moară cu ciocănele – ghidul cumpărătorului BlogdeCasa.Ro

Așadar, dacă ți-ai propus achiziționarea unei mori cu ciocănele bune dar nu știi la ce aspecte să te uiți, mai jos vom vorbi exact despre asta. Mai exact, îți vom spune care sunt cele mai importante criterii de care să ții cont atunci când vrei să îți cumperi o moară cu ciocănele.

La fel ca în cazul multor altor aparate de acest gen, un prim aspect de verificat este puterea. Majoritatea au o putere cuprinsă între 1 KW și 3 KW, iar în funcție de putere constă și capacitatea de măcinare pe oră. Astfel, alegerea o vei face în funcție de nevoi.

Dacă ai multe animale și va trebuie să macini o cantitate mare de furaje sau de cereale într-un timp scurt, atunci vei alege desigur o moară cu ciocănele mai mare și mai puternică totodată. În schimb, dacă nevoile nu sunt chiar atât de mari, atunci cu siguranță vei alege o moară mai micuță.

De preferat ar fi să fie incluse mai multe site deoarece acestea îți vor permite să alegi gradul de mărunțire, în funcție de nevoie. De asemenea, așa cum am zis-o de mai multe ori, cu cât sunt mai multe accesorii incluse, cu atât mai bine.

Să nu uiți nici de garanție. Iar asta deoarece faci o achiziție importantă de care vrei cu siguranță să te bucuri cât mai mult timp. Astfel, ar trebui să existe un minim de garanție de 24 de luni. Așa nu îți vei face griji în cazul în care s-ar defecta moara cu ciocănele.

Recomandări de mori cu ciocănele bune

Așadar, dacă ai decis să îți cumperi o moară cu ciocănele bună, dar nu știi ce anume să alegi, mai jos vei găsi câteva recomandări. Astfel, cu siguranță nu vei regreta achiziția făcută.

Moară electrică Micul Fermier

Moara electrica Micul Fermier 2.5 Kw, 3000 Rpm, pentru furaje si cereale

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

O moară foarte bună este cea de la Micul Fermier. Aceasta are o putere de 2.5 Kw, viteza este de 3000 Rpm și poate fi folosită atât pentru furaje, cât și pentru cereale. Sunt incluse 2 site de dimensiuni diferite, un butuc de 16 ciocănele, butuc de cuțite pentru cereale și pentru lucernă, cuvă, apărători dar și site din metal, manual de instrucțiuni precum și șuruburi de prindere.

Moară cu ciocănele rusească

Moara cu ciocanele ruseasca , 2.5kW, 3000RPM

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Produsele rusești sunt în general foarte apreciat. La fel este și această moară cu ciocănele rusească. Aceasta are o putere de 2.5 Kw și viteză de rotație de 3000 RPM. Faptul că a fost realizată din materiale de calitate îi oferă o durată de viață foarte mare. De asemenea, pachetul conține 4 site de dimensiuni diferite pentru a alege granulația.

Moară electrică Pandora

Moara electrica Pandora, 2 KW 3000 rpm, pentru uruiala si cereale

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Iar ultima recomandare este moara electrică cu ciocănele Pandora. Aceasta are putere de 2 KW și 3000 RPM viteză de rotație. De asemenea, o poți folosi pentru uruială dar și pentru cereale. Are desigur și accesorii incluse. Mai exact, un butuc cu ciocănele pentru uruială dar și cuțite pentru știuleți. Mai sunt incluse și 4 site de dimensiuni diferite.

Așadar, acesta a fost articolul nostru despre cea mai bună moară cu ciocănele. Dacă vrei să vezi și alte modele, poți da click aici. De asemenea, dacă ai întrebări, lasă un comentariu mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.