Cea mai bună plită cu inducție cu 1 ochi

Atunci când ai nevoie să pleci la cămin sau oriunde altundeva unde trebuie să și gătești, cea mai bună plită cu inducție cu 1 ochi se poate a dovedi cel mai util electrocasnic mic. Astfel, am decis să facem un articol pentru care caută o plită cu inducție cu 1 ochi bună, în care vă spunem cum se alege un astfel de aparat dar și în care să vă recomandăm mai multe modele bune.

Printre cele mai importante avantaje se enumeră faptul că gătești mai repede, spre deosebire de plita de gaz, este chiar elegantă și ușor de curățat, precum și ușor de instalat.

Iar prețul este unul mic, între 300 și 600 de lei.

Despre tehnologia inducției – ce este inducția și cum funcționează

Înainte de a vorbi despre cea mai bună plită cu inducție cu 1 ochi trebuie să vorbim mai întâi despre inducția în general, ce înseamnă și ce presupune ea.

Ei bine, diferența dintre plita cu inducția și cele cu gaz sau electrice cu rezistență, suprafața de încălzire a plitei este rece, iar ochiul este cel care oferă căldură vasului.

Inductia este de fapt un magnet puternic care generează un câmp magnetic pe suprafața ochiului. Astfel, atunci când așezi un vas special pe acel ochi, energia este transferată și se creează curent electric, după care vasul se încălzește.

Totuși, trebuie să știți că o plită cu inducție are nevoie de vase de metal, fier sau oțel, special concepute pentru ea, însă cel mai important este faptul că încălzește mult mai repede.

Ajutor de cumpărător: cum să alegi cea mai bună plită cu inducție cu 1 ochi

Așadar, dacă ai deschis să îți cumperi o plită cu inducție cu 1 ochi bună, atunci ar trebui să fii foarte atent la lucrurile pe care le vom discuta în rândurile următoare.

1.Putere

Un prim criteriu de care să țineți cont atunci când vă doriți cea mai bună plită cu inducție cu 1 ochi este puterea acesteia. Ei bine, dacă doriți un aparat bun, atunci ar trebui ca acesta să aibă o putere de cel puțin 1800 W.

De asemenea, o plită cu inducție bună trebuie să-ți ofere posibilitatea reglării temperaturii.

2.Caracteristici

De regulă, o plită cu inducție trebuie să fie băgată direct în priză și nu într-un prelungitor acolo unde sunt conectate și aparate. Nu pentru că ar consuma foarte mult curent, ci pur și simplu pentru că așa se recomandă.

De asemenea, un model cu autoînchidere atunci când timpul programat s-a terminat va fi mult mai util, deoarece astfel nu vei sta prea mult pe griji pentru ca mâncarea să fie gata.

Mai mult decât atât, cea mai bună plită cu inducție cu 1 ochi trebuie numaidecât să fie cât mai ușoară, deoarece vorbim totuși despre un aparat care va fi cărat de multe ori dintr-o cameră în alta, șamd.

3.Garanția unei plite cu inducție bune trebuie să fie cât mai mare

Pentru că cea mai bună plită cu inducție cu 1 ochi este un aparat foarte util de care vrem să ne bucurăm cât mai mult timp, garanția ar trebui să fie de cel puțin 24 de luni astfel încât să o putem repara în caz că apar defecțiuni.

Cele mai bune plite cu inducție cu 1 ochi – recomandările cumpărătorilor

Așadar, dacă vreți o plită cu inducție bună, eu vă recomand una din cele de mai jos:

Plită cu inducție Victronic VC-53

Plita cu inductie Victronic VC-53Una dintre cele mai bune plite cu inducție cu 1 ochi este Victronic VC-53. Dotări:

 • Putere de 2000W.
 • Clasă de eficiență A.
 • Dotat cu trepte de putere.
 • Afișaj electronic.
 • Timer și touch. Semnal sonor.

Click pentru preț!I

Plită cu inducție Dekassa

cea mai bună plită cu inducție cu 1 ochiO altă plită cu inducție cu 1 ochi foarte bună este și cea de la Dekassa. Dotări:

 • Putere de 2000 W.
 • Clasa energetică A.
 • Preț accesibil.
 • 5 funcții și 3 trepte. 

Click pentru preț!I

Plită cu Inducție Hausberg HB 525 Germany

Plita cu Inductie Hausberg HB 525 GermanyA treia mea recomandare pentru cea mai bună plită cu inducție cu 1 ochi este Hausberg HB 525 Germany. Dotări:

 • Putere de 2100 W.
 • Clasa energetică A.
 • 7 opțiuni pentru gătit.
 • Timer.
 • Putere și temperatură reglabilă.

Click pentru preț!I

Așadar, acestea sunt recomandările mele pentru cea mai bună plită cu inducție cu 1 ochi, însă dacă doriți să vedeți și alte modele, atunci puteți da click aici pentru o ofertă mai variată de produse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here