Cele mai bune tigăi adânci pentru gătit

Am vorbit despre mai multe tigăi aici pe blog, de la cele wok la cele pentru clătite, doar că am constatat faptul că nu am un articol și pentru cele mai bune tigăi adânci. Astfel, am analizat puțin piața, am cerut sfaturi de la cunoscători, iar acum scriu acest articol.

Am pregătit deci câteva sfaturi utile despre cum se alege o tigaie adâncă bună, dar și recomandări de tigăi ce merită cumpărate. Desigur, la fel ca de obicei, recomandările for fi produse ceva mai scumpe, dar de o calitate superioară. Asta deoarece o tigaie trebuie să o cumperi doar o dată, iar apoi te vei bucura de ea o groază de timp. Numai dacă o îngrijești și este de calitate, desigur.

Și încep cu această recomandare:

Cea mai bună tigaie adâncă: Tigaie cu capac 28 cm – Vitesse

Tigaie cu capac 28 cm - Vitesse

Dacă vrei să iei o tigaie adâncă bună, de care să te folosești mult timp, modelul acesta de la Vitesse s-ar putea să îți placă. Are capac inclus și un diametru de 28 cm. Materialul este aluminiu de 2.5 mm, interiorul este ceramic Ecocera, iar capacul din sticlă termorezistentă. Este compatibilă cu plitele cu inducție și poate fi curățată în mașina de spălat vase.  Prețul este chiar accesibil.

Click pentru preț!

Cum se aleg cele mai bune tigăi adânci – sfaturi utile

Așadar, dacă ai decis să-ți iei una dintre cele mai bune tigăi adânci, mai jos te voi ajuta să faci o alegere bună. Mai exact, îți prezint principalele aspecte de care să ții cont atunci când vrei o tigaie adâncă bună.

1.Material

Un prim aspect aspect de verificat de fiecare dată atunci când cumperi tigăi sau oale este materialul. În cazul tigăilor adânci foarte bune vorbim despre mai multe materiale, astfel încât rezultatele să fie cât mai bune.

Printre cele mai folosite materialul sunt inoxul, aluminiul dar și alte materiale precum ceramica sau fonta. Majoritatea tigăilor adânci bune sunt din inox, dar au un strat extern format din aluminiu precum și alte aliaje care garantează o rezistență sporită, dar și uniformizarea căldurii. materiale tigai adanci

Îți recomand deci să oferi foarte multă atenție materialului și să optezi pentru un material de calitate precum inoxul.

2.Dimensiuni

De regulă, cele mai bune tigăi adânci au dimensiuni mari. Totuși, sunt diferite modele mai mari sau mai mici. Astfel, dacă gătești mult, atunci ar trebui să optezi pentru o tigaie adâncă cu diametru mai mare.

Găsim modele de 28 de cm, de 24 de cm, de 22 cm, de 20 cm, de 18 cm dar și mai mici. 

3.Sursă de căldură

Atunci când vrei una dintre cele mai bune tigăi adânci va trebui să te gândești la ce plită le vei folosi. Astfel, vei putea alege tigaia compatibilă cu plita pe care o deții. Un model bun va fi universal, adică îl vei putea folosi la orice tip de plită.

4.Capac inclus?

Este foarte util să dispui și de un capac bun atunci când îți iei o tigaie adâncă. Astfel nu va mai trebui să cumperi un capac separat, și cu siguranță te va ajuta mult atunci când gătești.

5.Garanție

Iar în final, îți mai pot recomanda doar să optezi pentru o tigaie adâncă bună care să aibă o garanție de minim 12 luni.

Recomandări pentru cele mai bune tigăi adânci

Așadar, dacă ai decis să-ți iei una dintre cele mai bune tigăi adânci, atunci ar trebui să alegi una dintre cele de mai jos:

Tigaie adâncă 28 cm, inducție – AMT GastrogussTigaie adanca 28 cm, inductie - AMT GastrogussO primă recomandare este această tigaie adâncă AMT Gastroguss. Caracteristici:
 • Material aluminiu.
 • Diametru 28 cm.
 • Tigaie universală.
 • Poate fi folosită pe inducție.
 • Strat antiadeziv.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Tigaie saute 7-Ply 20 cm – DemeyereTigaie saute 7-Ply 20 cm - DemeyereFoarte foarte bună este și această tigaie saute 7-Ply de la Demeyere. Caracteristici:
 • Material inox.
 • Diametru 20 cm.
 • Inducție.
 • Capac inclus.
 • Garanție 10 ani.

Click pentru preț!

Tigaie cu capac 5-ply 28 cm/5,7 l – Demeyere

Tigaie cu capac 5-ply 28 cm/5,7 l - DemeyereȘi ultima recomandare pentru cea mai bună tigaie cu capac, tot un model Demeyere. Caracteristici:

 • Material inox.
 • Diametru 28 cm.
 • Inducție.
 • Capac inclus.
 • Garanție 10 ani.
 • Model de top.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul meu despre cele mai bune tigăi adânci. Pentru a vedea și alte modele, click aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.