Espressor manual DeLonghi EC221.B – merită cumpărat?

După ce în articolul anterior am vorbit despre una dintre cele mai discutate cafetiere, am decis să fac un articol și pentru un espressor. Mai exact, va fi tot un articolul din seria merită cumpărat? iar asta pentru a veni în ajutorul celor care vor un espressor manual bun, dar nu știu ce să aleagă. DeLonghi EC221.B este unul dintre cele mai apreciate espressoare manuale de pe eMag, așa că am decis să-i fac un review în acest articol.

Espressor manual DeLonghi EC221.B, Dispozitiv spumare, Sistem cappuccino, 15 Bar, 1 l, Oprire automata

VEZI AICI PREȚUL, POZE ȘI ALTE CARACTERISTICI

DeLonghi EC221.B – caracteristici tehnice, preț, review și alte păreri

Așadar, dacă ți-ai propus să-ți cumperi espressorul manual DeLonghi EC221.B însă încă ești indecis, cred că acest articol te va ajuta. Iar asta deoarece voi face un review la sânge, pentru a-ți putea spune apoi dacă merită cumpărat sau nu. Totul, chiar mai jos.

Caracteristici tehnice

Cea mai importantă parte este reprezentată desigur de caracteristicile tehnice. Ei bine, aici avem puțin de vorbit.

DeLonghi EC221.B este un espressor manual care are o putere de 1100W, ceea ce înseamnă că va putea prepara o cafea delicioasă într-un timp cât mai scurt, lucru pe care ni-l și dorim dimineața mai ales. Cu cât e mai bună și mai repede gata cafeaua, cu atât ne bucurăm mai mult.

De asemenea, așa cum am zis și mai sus, vorbim despre un espressor manual, ceea ce înseamnă că vom avea mai mult control asupra cafelei. O vom putea face deci exact cum ne place.

Rezervorul de apă are o capacitate de un litru, iar capacitatea în cești este de 2 cești. La acest espressor, lucru care mi-a plăcut, putem prepara atât cappuccino cât și espresso. Astfel, vei putea găti câte ceva pentru fiecare membru al familiei.

Presiunea este de 15 bar iar espressorul manual DeLonghi EC221.B poate fi alimentat atât cu cafea măcinată cât și cu pad cafea.

Printre funcțiile și programele extra, trebuie să menționez câteva care mi-au plăcut. Mai exact, este vorba despre de un dispozitiv pentru spumare cu ajutorul cărora poți face un expresso foarte delicios. De asemenea, alte două funcții pe care le consider foarte utile sunt și cea de oprire automată precum și sistemul anti-picurare.

VEZI AICI MAI MULTE CARACTERISTICI

Alte două aspecte simple dar utile totodată ce trebuie menționate este faptul că rezervorul pentru apă este detașabil, iar tava la rândul ei este și ea detașabilă. Astfel, sunt foarte ușor de curățat. 

Concluzii și alte detalii

Un lucru pe care îl apreciez la espressorul manual DeLonghi EC221.B este faptul că e foarte iubit de către cumpărători. Are peste 400 review-uri bune pe eMag, iar majoritatea cumpărătorilor sunt foarte fericiți de achiziția făcută de ei. Astfel, nu pot concluziona decât următorul lucru: DeLonghi EC221.B este un espressor manual care merită cumpărat. Iar acestea ar fi doar câteva motive:

  • Raportul preț calitate este excelent.
  • Deseori am văzut că e la reducere. Multe funcții utile.
  • Funcționează cu două tipuri de cafea.
  • Prepară două băuturi.
  • Mulți cumpărători mulțumiți.

Și dacă te interesează care e cel mai bun preț pentru DeLonghi EC221.B, atunci acesta l-am găsit chiar eu. Am analizat toate prețurile din magazinele online, iar cel mai bun îl vei găsi folosind butonul de mai jos.

CLICK PENTRU CEL MAI BUN PREȚ

3 COMENTARII

  1. de obicei , durata lui de viata cate cat are garantie. review-urile tale suna a puliblicitate mascata ,fapt care nu ajuta pe nimeni cu nimic . acest „espressor” piscarici chinezesc de 2 bani este un filtru de cafea intr-un alt design. ce iese din el de departe nu poate fi numit espresso. aaa , da , te grabesti si nu ai timp sa stai sa-ti faci cafeaua la un aparat al carui rezultat sa te satisfca si nici timp s-o cumperi, da. alfel ,categoric , nu!!! in general delonghi are produce comerciale , proaste si cu recultate slabe.un reviewer adevarat in bransa espressoarelor Seattle Coffee Gear a afirmat ca: cafea nu e teribila, dar se recomanda sa mai pui ceva si sa iei un espressor adevarat .spuma nu este densa si nici nu tine . il am , functioneaza si nu sunt ABSOLUT multumit de el. cafeaua care trebuie folosita TREBUIE STRICT sa fie proaspat macinata.:ieftina – robusta, respectabila -arabica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here