KitchenAid Artisan 4.8L – cel mai bun mixer

Am mai făcut un articol despre mixere bune aici doar că am decis să fac un articol și despre cel mai bun mixer. Mai exact, voi vorbi despre mixerul KitchenAid Artisan 4.8L, un mixer super-performant cu dotări surprinzătoare dar și care face parte dintr-un brand foarte apreciat.

VEZI MAI MULTE INFORMAȚII DESPRE KitchenAid Artisan 4.8L

Astfel, atunci când gătești mult, trebuie să ai și un mixer pe măsură în bucătărie. Nu trebuie să fii un chef renumit pentru a dispune de cele mai multe electrocasnice, deoarece acestea au fost gândite pentru a face gătitul mai ușor și mai plăcut. Iar Kitchen Aid Artisan 4.8L este cu siguranță un exemplu bun pentru statutul de cel mai bun mixer.

KitchenAid Artisan 4.8L – un mixer multifuncțional de mare ajutor în bucătărie

KitchenAid Artisan 4.8LKitchenAid Artisan 4.8L este, după cum spuneam și mai sus, un model foarte performant. Este totodată unul dintre cele mai căutate mixere pe internet, motiv care mi-a oferit motive să scriu și eu despre el pe blog.

Totodată, am citit foarte multe păreri și review-uri bune despre Artisan 4.8L, așa că eu consider că am toate motivele pentru care merită să îl recomand la rândul meu mai departe.

CLICK PENTRU MAI MULTE IMAGINI

KitchenAid Artisan 4.8L – review și prezentare

Despre mixerele KitchenAid ar trebui să spun mai întâi că datează încă din anul 1919, deci au o experiență în spate dar și evoluție care se poate observa la gama Artisan. Iar aici nu mă refer numai la designul foarte atrăgător, sau la faptul că este ușor de folosit, ci la specificațiile tehnice și la tehnologiile inovative pentru a găti mai ușor și mai gustos.

Silențios și ușor de folosit

De regulă mixerele nu sunt chiar cele mai silențioase electrocasnice mici. Acest lucru nu este valabil și în cazul mixerului Artisan, care este foarte silențios, cu toate că motorul este foarte puternic. Și chiar dacă motorul este unul puternic, consumul de energie este destul de redus.

Compatibilitatea accesoriilor pentru mixerul Artisan

Un lucru l-am apreciat foarte mult la acest mixer: faptul că dispune de o mulțime de accesorii compatibile. Mai exact, chiar dacă ai un mixer mai vechi, vei putea folosi cele mai noi accesorii. O strategie foarte bună marca Artisan, pe care o apreciez și o aplaud.

accesorii mixere kitchenaid

De asemenea, în cazul acestui mixer dispunem de două accesorii cadou: accesoriu pentru tocat și un accesoriu pentru cârnați.

Ce poți face cu acest mixer Artisan?

Kitchen Aid Artisan 4.8L este un mixer de top. Am mai spus asta și mai sus, și o voi spune oricând am ocazia.

Poți folosi deci acest mixer pentru o mulțime de activități, începând cu amestecarea tipurilor de aluaturi, tocarea sau prepararea cărnii și terminând cu tocarea fructelor și legumelor, rularea și tăierea pastelor, sau chiar pregătirea sucurilor naturale. De asemenea, cu un mixer Aristan poți face și înghețată. Trebuie doar să dispui de accesoriile necesare, și vei putea face o mulțime de lucruri.

Garanție de 5 ani

Un alt lucru care mă face să recomand mixerul KitchenAid Artisan 4.8L este garanția mare de 5 ani. De asemenea, accesoriile incluse dispun și ele de o garanție de 2 ani.

Caracteristici tehnice

Dar poate că te interesează și caracteristicile tehnice ale acestui mixer Artisan de top.

  • Putere 300W.
  • Viteză de rotație maximă 220/min, viteză minim 58/min.
  • Bol de 4.8 litri.
  • Control asupra vitezei.
  • Greutate de 10.4 k.

Accesorii incluse

Desigur, dispunem și de câteva accesorii incluse dacă alegem acest mixer performant. Mai exact, este vorba de un bol de 4.8 litri din inox, de un scut anti-stropire, de un tel din inox, de o paletă din aluminiu precum și de un cârlig pentru aluat tot din aluminiu.

Prezentarea video a mixerului KitchenAid Artisan 4.8L

Concluzii despre mixerul KitchenAid Artisan 4.8L

Așadar, consider că KitchenAid Artisan 4.8L este cel mai bun mixer fără dar sau poate. Și chiar dacă prețul poate că este mare, merită fiecare leu deoarece este un mixer de care te vei folosi toată viața.

VEZI MAI MULTE PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here