5 lustre pentru dormitor cu aspect elegant

După ce am vorbit în articolul anterior despre lustre și pendule pentru living, am decis să închei această mică serie de recomandări cu un articol tot despre lustre. De data aceasta în schimb voi vorbi despre lustre pentru dormitor cu un aspect cât mai elegant. Mai exact, voi recomanda 5 modele pe care le-am remarcat eu prin magazinele online dar și care au o calitate cât mai bună.

VEZI AICI MAI MULTE LUSTRE PENTRU DORMITOR

După ce am analizat puțin tendințele de design interior pentru dormitoare, am început să analizez ofertele din magazinele online și astfel am reușit să fac o listă cu 5 lustre pentru dormitor. Pe acestea le vei putea vedea chiar mai jos.

5 lustre și pendule pentru un dormitor cu design elegant – vezi recomandări mai jos

Așadar, dacă ai decis să îți iei o lustră pentru dormitorul tău, atunci ar trebui să vezi recomandările de mai jos. Iar asta deoarece, după cum ziceam și mai sus, am pregătit numai modele care să merite atenția ta. Rămâne de văzut dacă îți vor plăcea, sau nu. Dar cred că da.

1.Pendul LIS, Idella 1x60w, antique, crem

VEZI PREȚUL ȘI ALTE CARACTERISTICI

O primă recomandare este pendulul din imaginea de mai sus. Are un design poate simplu, de o culoare crem plăcută, însă per total nu pot nega faptul că designul este chiar elegant. Nu este țipător, ceea ce ar fi greșit, ci poate chiar puțin minimalist. Pe scurt, foarte bun pentru un dormitor în care să te simți cât mai bine.

2.Lustre pentru dormitor: LIS Vega, 4x40w, alb

VEZI PREȚUL ȘI ALTE CARACTERISTICI

Această lustră o recomandam și în articolul pentru living. Iar adevărul e că se potrivește în mai multe camere, chiar și pentru hol. De fapt, asta este o caracteristică a stilului minimalist. Iar dacă îți place acest stil, îți recomand lustra de mai sus.

3.Lustră ESL Runa, 3x60W, E14

VEZI PREȚUL ȘI ALTE CARACTERISTICI

Iar dacă vrei o lustră cât mai elegantă pentru dormitor, acest model ar putea fi o variantă. Suportă maxim 3 becuri de 60W de tip E14. Materialul său este metalul și textilul, iar culorile predominante maro și bej.

4.Lustră Ramo 3 KL 2558 Klausen, 3x60W E27, corp maro antic, abajur bej

VEZI PREȚUL ȘI ALTE CARACTERISTICI

O altă lustră pentru dormitor foarte plăcută este și aceasta. A fost realizată din metal și abajur pentru sticlă și suportă tot 3 becuri de maxim 60W. Tipul soclului este E27.

5.Plafonieră Era PL3 KL 7004 Klausen, corp auriu, abajur crem,auriu, 3x40W E14

VEZI PREȚUL ȘI ALTE CARACTERISTICI

Iar ultima recomandare este de fapt o plafonieră pentru dormitor, cu aspect sofisticat, modern și elegant totodată. Suportă maxim 3 becuri de 40 W, iar culoarea predominantă este auriul. Prețul este mai mult decât accesibil.

Așadar, acesta a fost articolul meu despre lustre pentru dormitor. Iar pentru a vedea și alte modele, poți accesa acest link.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here