9 Lustre și pendule pentru living

Continui seria de articole despre decorații interioare, mai exact despre lustre și pendule cu 9 recomandări pentru o altă cameră. Iar după ce am recomandat modele pentru camera copiilor și pentru bucătărie, acum a sosit timpul să fac un articol pentru living. Mai exact, de data aceasta voi vorbi despre lustre și pendule pentru living.

VEZI AICI MAI MULTE LUSTRE PENTRU LIVING

Mai exact, am pregătit câteva recomandări de lustre și pendule pentru living astfel încât să-ți fie cât mai ușor să faci o alegere. Am ales diferite modele cu care sper să-ți fi nimerit gusturile. Le poți vedea mai jos.

9 lustre și pendule pentru living – vezi recomandările de mai jos

Așadar, dacă ai decis să-ți iei una dintre cele mai bune lustre și pendule pentru living, atunci mai jos vei găsi 9 recomandări. Am ales modele elegante și cu aspect interesant, dar și de calitate superioară. Sper să-ți placă! 😀

1.Lustră Star-Light E27, 3x60W, alb

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Dacă vrei o lustră elegantă și cu aspect modern, atunci modelul de mai sus cred că e pe gustul tău. Are și multe review-uri pozitive, deci cred că e o achiziție ce merită făcută fără a sta pe gânduri.

2.Lustră Star-Light E27 alb

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Același model precum cel de mai sus, doar cu design diferit. Astfel, dacă nu îți place prima lustră pentru living, aceasta sigur este pe gustul tău.

3.Lustră LIS Vega, 4x40w, wenge

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

O a 3-a recomandare este o lustră pentru living minimalistă. Aceasta poate folosi maxim 4 becuri, iar designul său este unul foarte plăcut, mai ales datorită contrastului dintre culorile alb și negru.

4.Lustră Retro II, 5 x 60 W, E27, metal, maro, abajur sticlă alb mat

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Iar dacă livingul tău are un decor retro și vrei o lustră în același stil, cea de mai sus ar fi o alegere bună. Culorile sunt foarte plăcute, iar dacă ai mobilierul în aceleași culori, atunci cu siguranță se va potrivi de minune.

5.Lustră, Philips, Massive, Kanto, IP20, E14, 5x60W, maro

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Când vrei un living cât mai elegant, nu poți alege o lustră oarecare. Ci trebuie să fie la rândul său elegantă. Cred că modelul de mai sus este o alegere bună pentru un living ce poate fi descris cu un singur cuvânt: eleganță.

6.Lustră LIS Vega, 4x40w, alb

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Și tot pentru cei care preferă minimalismul recomand această lustră pentru living. De fapt, e același model precum cel de la numărul 3, doar că e de culoare albă complet. Suportă maxim 4 becuri de 40W iar materialele folosite sunt metalul și sticla.

7.Lustră, Philips, Neyo, IP20, 6X40W, E14, crom

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Și revin cu o altă lustră pentru living foarte elegantă. Nici nu pot spune mai multe despre acest model impunător.

8.Lustră Rabalux Petronel, 3 brate, E27, 3x60W

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

O altă lustră cu nuanțe retro și cu un aspect clasic și plăcut este și cea de mai sus. Aceasta are culoare arămie, este din metal și sticlă și poate folosi 3 becuri tip E27 de maxim 60W.

9.Lustră Agata, 2 x 40W, E14, lemn, wenge, abajur sticlă alb

VEZI PREȚUL ȘI ALTE SPECIFICAȚII

Și termin tot cu o recomandare de lustră pentru living inedită. Aceasta este din lemn de culoare wenge, dar și din abajur sticlă.

Așadar, acestea au fost recomandările mele de lustre și pendule pentru living. Dacă vrei să vezi și alte modele, le poți vedea aici.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here