Zdrobitor de struguri – electric și manual

  Ne aflăm în perioada când toată lumea culege strugurii iar gospodarii se pregătesc de prepararea vinului. Desigur că timpurile au evoluat în ultima vreme, iar acum strugurii nu se mai zdrobesc direct cu picioarele, așa cum mai vedem doar pe la televizor ori la unele festivaluri, ci mai nou se folosește zdrobitor de struguri, atât manual cât și electric.

  VEZI AICI MAI MULTE ZDROBITOARE DE STRUGURI

  Astfel, ne-am gândit să venim în ajutorul celor care culeg strugurii. Mai exact, în rândurile următoare vom recomanda mai multe zdrobitoare de struguri, pentru cei care vor să obțină cel mai bun vin.

  zdrobitor de struguri electric și manual

  Zdrobitor de struguri – electric și manual: Recomandări

  Astfel, dacă ai decis să cumperi un zdrobitor de struguri, ai ajuns la locul potrivit. Asta deoarece am pregătit mai multe recomandări. Mai jos vei găsi deci mai multe zdrobitoare de struguri bune. Am ales desigur doar cele mai apreciate modele de pe piață, pentru o achiziție de mare succes.

  Așadar, dacă ai nevoie de un zdrobitor de struguri bun, mai jos ai recomandări:

  Zdrobitor de struguri electric Micul Fermier 500 W, 500 Kg/h

  Zdrobitor de struguri electric Micul Fermier 500 W, 500 Kg h

  VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

  O primă recomandare este acest zdrobitor de struguri Micul Fermier. Acesta este un model electric, așa cum ziceam și mai sus, care are o capacitate foarte mare: 500 kg/h. Astfel, vei putea zdrobi toți strugurii într-un timp destul de rapid, datorită capacității generoase.

  Acest lucru este posibil datorită motorului monofazat de 500 w care este bobinat cu cupru, ce are un număr de 140 rotații pe minut. Cuva are o capacitate de 13 kg, iar dimensiunile sunt de 50x35x35 cm. De asemenea, și prețul este foarte bun.

  Zdrobitor struguri motor electric Anne, 1100W, cuva detasabila 20L, capacitate 500Kg/ora, model 2017

  Zdrobitor struguri motor electric Anne, 1100W, cuva detasabila 20L, capacitate 500Kg ora, model 2017

  VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

  A doua recomandare este un zdrobitor de struguri asemănător. Vorbim deci tot despre tot despre o zdrobitoare electrică pentru struguri. Capacitatea este tot de 500 kg pe oră, iar specificațiile sunt desigur asemănătoare. Nici diferența de preț nu este una semnificativă.

  Zdrobitor pentru struguri Evotools, cuva inox, 30 l

  Zdrobitor pentru struguri Evotools, cuva inox, 30 l

  VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

  Iar ultima recomandare din acest articol este un zdrobitor de struguri manual. Cuva este din inox, un material de calitate superioară, iar capacitatea ei este de 30 de litri. Prețul este de 389 lei, un preț decent dacă punem în raport cu calitatea. Astfel, dacă vrei o zdrobitoare de struguri ieftină, aceasta ar putea fi alegerea ta.

  Așadar, acestea au fost recomandările mele pentru zdrobitor de struguri bun, iar pentru a vedea și alte modele, poți accesa această pagină.

   

  DISTRIBUIȚI

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here