Cea mai bună placă de păr pentru diferite tipuri de păr

Am decis să facem o pauză de la electrocasnice și să vorbim despre frumusețe. Mai exact, să vă recomandăm câteva aparate care vă ajută să arătați mereu bine. De aceea începem acum un articol despre cea mai bună placă de păr pentru diferite tipuri de păr, astfel încât să ai un păr mereu spectaculos.

De asemenea, este foarte important să alegi o placă de păr bună în primul rând pentru sănătatea părului tău, nu numaidecât pentru a arăta bine. O placă de păr bună are un preț de la 200 de lei, dar poate crește în funcție de dotări.

Totuși, înainte de a alege o placă de păr bună, va trebui să stabilești anumite aspecte precum tipul părului tău, acesta putând fi ondulat, gros, subțire sau mediu.

cea mai bună placă de păr

BlogdeCasa.Ro te ajută să alegi cea mai bună placă de păr pentru tipul tău de păr

Așadar, dacă ai decis să-ți iei cea mai bună placă de păr dar nu știi cum să o alegi, atunci ar trebui să urmărești câteva caracteristici precum dimensiunea plăcii, posibilitatea de a regla temperatura, tipul plăcii dar și accesoriile incluse. Mai pe larg discutăm însă mai jos.

1.Tipuri de plăci pentru păr

Există mai multe tipuri de plăci de păr, iar fiecare e dedicat anumitor tipuri de păr. Mai jos vi le prezentăm pe scurt:

 • Plăci de păr din ceramică – majoritatea modelelor de pe piață sunt din ceramică, iar avantajele lor sunt acelea că se încălzesc repede și uniform, aduc o netezire a părului bună, oferă un aspect strălucitor, și e ok pentru orice tip de păr.
 • Plăci de păr din titan – sunt foarte portabile și puternice totodată. Astfel, recomandăm o placă de păr din titan pentru părul cu fire groase. Acestea se încălzesc ușor și uniform, doar că trebuie să alegeți un model de top, apreciat.
 • Plăci de păr din turmalină – încălzesc repede părul, deci nu trebuie folosit prea mult timp, iar acest tip este dedicat părului aspru. De asemenea, faptul că produce ioni pozitivi, te ajută să scapi de părul electrizat.
 • Plăci de păr făcute din diferite metale – nu sunt prea ok, ci mai degrabă le întâlnim în cazul plăcilor ieftine. Acestea se încălzesc greu, temperatura nu e uniformă, iar deseori arde părul.

2.Dimensiuni

Cea mai bună placă de păr trebuie să aibă în primul rând dimensiuni cât mai comode. Totuși, plăcile de păr sunt făcute după diferite mărimi pentru a putea face față anumitor tipuri de păr, scurt sau lung, sau pentru anumite coafuri.

Dacă părul tău este lung, atunci o placă de păr lată e recomandată, deoarece îl vei putea pregăti mai ușor și mai repede. În cazul în care vrei o placă de păr care oferă posibilitatea de ondulare, atunci ar trebui să optezi pentru un model îngust a căror margini sunt rotunjite.

3.Posibilitatea de a regla temperatura

O placă de păr bună trebuie să îți ofere posibilitatea de a alege temperatura dorită. Părul subțire are nevoie de o temperatură redusă, în timp ce părul gros trebuie îndreptat cu o temperatură superioară.

De asemenea, o funcție de ionizare este foarte-foarte utilă mai ales în cazul în care părul tău este subțire și se electrizează foarte repede.

4.Accesoriile incluse

Printre accesoriile incluse ar fi foarte utile o husă pentru voiaj, pentru a purta mereu placa cu tine, o mănușă de protecție, precum și un manual care să te ajute să obții diferite coafuri.

5.Garanție

Nu îți cumperi o placă de păr bună în fiecare zi, iar dacă faci o achiziție, o faci pe termen lung. Astfel, recomandarea noastră este să alegeți un model scump cu caracteristici bune, dar care să aibă și o garanție de minim 2 ani astfel încât să aveți garantată frumusețea și sănătatea părului vostru pe o perioadă lungă de timp.

BlogdeCasa.Ro vă recomandă cele mai bune plăci de păr pentru diferite tipuri de păr

Așadar, dacă ai decis să faci o achiziție pentru frumusețe și sănătate, atunci ar trebui să alegi una din plăcile de mai jos:

Placă de indreptat părul și ondulator Rowenta Respectissim Liss & Curl SF7640

Placa de indreptat parul si ondulator Rowenta Respectissim Liss & Curl SF7640, 200 grade, IonizareO primă recomandare este placa de îndreptat părul și ondulator Rowenta Respectissim. Dotări:

 • Reglaj temperatură.
 • Înveliș ceramic.
 • Funcție ionizare.
 • Sistem de buclare Pro Curling.
 • Tehnologie Ultra Tension.

Click pentru preț!

Placă de îndreptat părul Remington S9500

Placa de indreptat parul Remington S9500, 235 grade, LCD, Easy lock, negru/griFoarte bună este și placa de îndreptat părul Remington S9500. Dotări:

 • Reglaj temperatură.
 • Display LCD.
 • Încălzire în 10 secunde.
 • Înveliș ceramic.
 • Husă inclusă.

Click pentru preț!

Placă de întins părul Remington S9600

Placa de intins parul Remington S9600, LCD, 240 grade, Invelis ceramic, Temperatura variabila, Oprire automata, RosuFoarte bună este și placa Remington S9600. Dotări:

 • Reglaj temperatură.
 • Înveliș ceramic.
 • Oprire automată.
 • Display LCD.
 • Încălzire în 10 secunde.
 • Husă inclusă.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cea mai bună placă de păr. Totuși, dacă vreți să vedeți și alte plăci de păr bune, atunci le puteți vedea aici.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here