Cel mai bun aparat pentru spuma de lapte

De obicei, de cele mai multe ori bem cea mai bună cafea numai prin cafenele ori chiar de la aparate. Totuși sunt și persoane ca mine care vor să-și facă o cafea delicioase acasă. În acest sens alegem un espressor bun dar și cel mai bun aparat pentru spuma de lapte.

Un aparat pentru spuma de lapte te va ajuta să obții cafele mult mai delicioase, cu spumă totodată, și mai arătoase totodată. Astfel te vei bucura zilnic de cafele uimitoare și vei reuși să impresionezi totodată pe cei care te vizitează.

Cel mai apreciat aparat pentru spumarea laptelui: DeLonghi EMF2.W

Aparat pentru spumare lapte DeLonghi EMF2.W, 250 ml, Functie incalzire lapte, Baza rotativa, Alb

Dacă ai decis să-ți iei un aparat de spumarea laptelui bun doar că nu mai ai timp să citești toate sfaturile de mai jos, atunci ar trebui să alegi modelul DeLonghi EMF2.W

Acesta are o capacitate de 250 ml, precum și o funcție foarte utilă de încălzire a laptelui. Capacul transparent îți va permite să poți observa de aproape atunci când laptele este gata, iar baza rotativă te ajută să torni laptele foarte ușor. Iar prețul este unul chiar foarte bun.

Click pentru preț!

Cum se alege cel mai bun aparat pentru spuma de lapte – sfaturi utile

Așadar, dacă ai decis să-ți iei cel mai bun aparat pentru spumare lapte și nu știi ce aspecte să urmărești, mai jos vei găsi mai multe sfaturi utile. Mai exact, îți prezint principalele caracteristici de care ar trebui să ții cont atunci când îți iei un aparat pentru spumarea laptelui.

1.Tipul aparatului

Un prim aspect de care trebuie să ții cont atunci când îți iei un aparat pentru spumarea laptelui este tipul acestuia.

De regulă, un aparat pentru spuma de lapte aerează laptele astfel încât cafeaua să fie mai cremoasă și mai fină totodată. Pe piață vei găsi modele manuale, cu baterii și cele mai ieftine totodată, acestea însă nu sunt foarte-foarte eficiente. Există și aparate cu pompă manuală, doar că folosește numai lapte rece. Există și aparate electrice, care cu siguranță sunt mult mai eficiente.

Desigur, cele din urmă au și un preț puțin mai mare, dar pot candida pentru statutul de cel mai bun aparat pentru spuma de lapte.

2.Viteză

Un alt aspect foarte important. Viteza este legată strict de cantitatea de aer ce poate fi incorporată în lapte. Vitezele mai mici asigură o spumă mai pufoasă, doar că vei aștepta ceva mai mult. De asemenea, un motor puternic va asigura și viteze mai mari.

Asta nu înseamnă numaidecât că cel mai bun aparat pentru spumare lapte trebuie să aibă o viteză foarte mare.

3.Funcție de încălzire a laptelui

Modelele mai performante au în dotare și o funcție de încălzire a laptelui. Astfel, vei putea alege temperatura care-ți convine cel mai mult a laptelui. Desigur, poți să nu încălzești spuma, astfel încât să poți răci cafeaua mai ușor.

Desigur, nu trebuie să folosești musai spuma de lapte numai la cafea, deoarece și copiii mici vor iubi această spumă, mai ales dacă adaugi și niște miere.

4.Design

Așa cum am mai zis-o de multe ori, materialul nu este important doar pentru ca aparatul să fie frumos. Ci trebuie să ne asigure o utilizare ușoară, siguranță, comoditate șamd.

Astfel, dacă alegi un aparat de spumare a laptelui manual, mânerul trebuie să fie comod și ergonomic, pentru o utilizare cât mai simplă. De asemenea, materialul aparatului trebuie să fie ușor de curățat.

Iar în ceea ce privește aspectul, alegerea ține doar de tine.

De asemenea, dacă tot veni vorba de material, trebuie să îți recomand să optezi pentru un aparat cu material interior de care laptele să nu se lipească.

cel mai bun aparat pentru spuma de lapte

5.Alte detalii

Există aparate care necesită supraveghere, astfel încât să intervii atunci când laptele e gata șamd. Eu recomand însă modelele pe care le pornești apoi ele fac singure treaba.

De asemenea, cel mai bun aparat de spumare pentru lapte ar trebui să aibă și o garanție de minim 24 de luni.

Recomandări pentru cele mai bune aparate pentru spumarea laptelui

Dacă ai decis să-ți iei un aparat pentru spumarea laptelui cât mai bun, mai jos ai 3 recomandări. Am ales pentru voi 3 aparate pentru spumare lapte bune, cu un raport preț/calitate excelent.

Aparat de spumare a laptelui Oursson MF2005/GA

Aparat de spumare a laptelui Oursson MF2005/GA, spumare si/sau incalzire lapte, acoperire antiaderenta, oprire automata, verdeO primă recomandare este aparatul de spumare a laptelui Oursson MF2005/GA. Caracteristici:

 • Capacitate de 200 ml.
 • Spumare și încălzire lapte.
 • Spumare lapte rece.
 • Design plăcut.
 • Preț bun. 

Click pentru preț!

Aparat pentru spumarea laptelui, Beper, 90.514

Aparat pentru spumarea laptelui, Beper, 90.514Foarte bun este și acest aparat Beper 90.514. Caracteristici:

 • Recipient cu perete dublu.
 • Material interior antiaderent.
 • Funcție de spumare lapte fierbinte/rece.
 • Încălzire lapte.
 • Prepară ciocolată caldă.
 • Oprire automată. 

Click pentru preț!

Aparat pentru spuma de lapte Cremesso

Aparat pentru spuma de lapte CremessoȘi ultima recomandare pentru cel mai bun aparat pentru spuma de lapte. Caracteristici:

 • Ușor de utilizat.
 • Spumare rapidă în doar 70 de secunde.
 • Ușor de curățat.
 • Putere de 650 W.
 • Capacitate 250 ml.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul meu despre cel mai bun aparat pentru spumare lapte. Pentru mai multe recomandări, vezi acest link.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here