Cel mai bun scaun de masă pentru bebeluși

Considerăm că mobilierul pentru bebeluși trebuie ales mereu cu mare grijă, iar de aceea postăm din cât în când câte un articol care să vină în ajutorul părinților. Iar după ce am vorbit despre cum se alege pătuțul pentru bebeluși, acum vă oferim și sfaturi despre cum se alege cel mai bun scaun de masă pentru bebeluși.

Hrănirea bebelușului poate fi o activitate foarte plăcută, dar și chinuitoare totodată atunci când cel mic este alintat iar tu nu ai un scaun de masă pentru bebeluși bun. De aceea, achiziția unui astfel de scaun este recomandată pentru a-i putea da de mâncare mai ușor bebelușului.

Astfel, motive pentru a cumpăra cel mai bun scaun de masă pentru bebeluși sunt o mulțime, precum comoditatea, siguranța și creșterea corectă a copilului.

Cum se alege cel mai bun scaun de masă pentru bebeluși – sfaturile blogdecasa.ro

Atunci când vrei cel mai bun scaun de masă pentru bebeluși va trebui să urmărești mai multe aspecte. De aceea în rândurile următoare vă vom ajuta să faceți o alegere cât mai bună. Mai exact, vă vom prezenta principalele caracteristici de care să țineți cont atunci când vreți un scaun de masă pentru bebeluși.

1.Tipul scaunului

Un prim aspect de care să ții cont atunci când vrei să faci cea mai bună alegere este tipul scaunului de masă pentru bebe. Ai de ales între scaunele standard, cele mai obișnuite, clasice, scaunele de masă multifuncționale, ce pot fi folosite în mai multe scopuri.

Un alt tip de scaune este cele înălțătoare, care se montează de fapt pe un scaun obișnuit, iar foarte asemănătoare sunt și scaunele atașabile care sunt mai potrivite pentru plimbări.

2.Sisteme de siguranță

Spuneam mai sus că trebuie să alegeți un scaun de masă pentru bebeluși bun în primul rând pentru siguranță. De aceea ar trebui să avem sisteme de siguranță pe măsură. Un exemplu în acest sens este centura care îl va proteja de eventualele alunecări de pe scaun. Astfel, cel mai bun scaun de masă pentru bebeluși ar trebui să aibă un sistem de prindere în 5 puncte.

3.Grupa de vârstă

Un alt aspect de verificat este și grupa de vârstă potrivită scaunului. Asta deoarece în general aceste scaune suportă o anumită greutate maximă, aspect deloc de ignorat dacă dorești ca scaunul să aibă o durată de viață cât mai mare.

4.Dimensiuni ajustabile

Copiii cresc, deci la un moment dat vei fi nevoit să cumperi iar mobilier pentru aceștia. Ei bine în acest sens poți face economii apelând la obiectele de mobilier ajustabile.

Mai exact, este bine să poți regla dimensiunile anumitor obiecte, deoarece le vei putea adapta noilor cerințe. La fel și cel mai bun scaun de masă pentru bebeluși ar trebui să fie și el ajustabil pe înălțime astfel încât să îl poți folosi cât mai mult timp.

De asemenea, ajustabile ar trebui să fie și șezutul, spătarul precum și tava pentru mâncare.

5.Materiale

O regulă de aur atunci când vrei mobilier de calitate este să fii atent la materiale. Acest lucru este valabil și în cazul scaunelor de masă pentru bebeluși. Materialele trebuie deci să fie de calitate, rezistente dar și ușor de curățat astfel încât să fii cât mai mulțumit de achiziția făcută.

Chiar dacă vei da cu câteva zeci de lei mai mult, merită să plătești pentru materiale mai bune.

Care sunt cele mai bune scaune de masă pentru bebeluși – recomandările noastre

Așadar, dacă vreți unul dintre cele mai bune scaune de masă pentru bebeluși, credem că ați ajuns la locul potrivit. Mai exact, mai jos vă recomandăm 3 scaune de masă pentru bebeluși foarte bune.

Scaun de masă pentru bebeluși Juju Eat & Play

Scaun de masa Juju Eat & Play, MaroO primă recomandare este scaunul Juju Eat & Play. Caracteristici:

 • Centură de siguranță în 5 puncte.
 • Spătar reglabil.
 • Centuri ajustabile.
 • Multifuncțional.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Scaun de masă pentru bebe MappyScaun de masa Mappy, reglabil, 6 - 36 luni, multicolorFoarte bun este și scaunul pentru bebe Mappy. Dotări:
 • Spătar, înălțime și tăviță reglabilă.
 • Husă din material de calitate.
 • Centură în 5 puncte.
 • Roți pentru transport mai ușor.
 • Greutate maximă 20 kg.

Click pentru preț!

Scaun de masă pentru bebe Krausman Zoom Deluxe LionScaun de masa Krausman Zoom Deluxe Lion, AlbO ultimă recomandare pentru cel mai bun scaun de masă pentru bebeluși. Dotări:
 • 7 poziții de înălțime.
 • Husă ușor de curățat.
 • Spătar reglabil.
 • Tăviță detașabilă și reglabilă.
 • Centură în puncte.
 • Design ergonomic.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cel mai bun scaun de masă pentru bebeluși. Click aici pentru a vedea și alte modele.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here