Cel mai puternic aspirator pentru o curățenie lună

Unul dintre electrocasnicele care nu pot lipsi dintr-o casă este aspiratorul care ne ajută zilnic să facem curățenie prin casă. Totuși, pentru o curățenie cât mai eficientă, ar trebui să alegem cel mai puternic aspirator astfel încât să obținem o casă curată lună după ce folosim aspiratorul.

cel mai puternic aspiratorAstfel, pentru a putea aspira orice urmă de mizerie, ar trebui să optezi pentru un model care să aibă o putere de cel puțin 1500 W.

Totuși, nu ar trebui să credeți că un aspirator puternic e numaidecât un aspirator scump, iar asta deoarece prețul începe de la 500 de lei dar poate crește mult în funcție de dotări.

Cum se alege cel mai puternic aspirator pentru curățenie

Atunci când vrei un aspirator puternic va trebui mai întâi să urmărești puterea, apoi tipul de aspirare, funcțiile, filtrele dar și accesoriile incluse. Despre acestea voi discuta însă mai jos.

1.Tipul de aspirare

Începem cu tipul de aspirare, iar asta pentru că un aspirator puternic poate avea aspirare uscată – care colectează mizeria într-un sac sau într-un compartiment special – sau aspirare umedă, mai eficientă în cazul covoarelor, deoarece dispune de un rezervor de apă iar unul pentru detergent, iar astfel rezultatele sunt foarte bune.

Pentru podele și gresie însă BlogdeCasa.Ro vă recomandă un mop cu aburi.

2.Accesoriile incluse

Printre cele mai importante accesorii care nu ar trebui să lipsească se află duza standard – ok pentru parchet și covoare – dar și duza pentru spații înguste. Cu cea din urmă vei putea aspira mizeria din cele mai dificile zone.

Duza pentru aspirare umedă ar trebui să fie prezentă dacă alegi un aspirator cu aspirare umedă. La fel de utilă ar putea fi și o duză pentru perdele, astfel încât să le cureți și pe ele.

3.Filtre plus siguranță

BlogdeCasa.Ro vă recomandă să optați pentru cel mai puternic aspirator care să filtru-hepaaibă și un filtru HEPA, deoarece acestea sunt foarte apreciate pentru eficiența lor. De asemenea, pentru siguranță ar trebui să existe un sistem de auto-închidere pentru acele momente când se supra-încălzește.

4.Garanția

Garanția ar trebui să fie de cel puțin 24 de luni astfel încât să  nu riști să scoți bani din propriul portofel în cazul în care ai ghinionul ca aspiratorul să se defecteze din motive necauzate de tine, iar de aceea ar trebui să fii atent și la acest detaliu.

De asemenea, dacă ai la dispoziție posibilitatea de a extinde garanția cu încă un an sau doi, atunci ar trebui să profiți de această facilitate, chiar dacă vei plăti puțin mai mult.

Cele mai puternice aspiratoare – recomandările BlogdeCasa.Ro

Așadar, dacă ai decis să cumperi unul dintre cele mai puternice aspiratoare dar nu știi exact ce anume să alegi, atunci ar trebui să te uiți peste recomandările de mai jos pe care blogul BlogdeCasa.Ro le-a ales special pentru tine, după mai multe analize, comparații și review-uri.

Aspirator cu spălare Zelmer Aquawelt Plus 7920.0ST

aspirator-cu-spalare-zelmer-aquawelt-plus-7920-0st-1700w-filtru-hepa-albO primă recomandare este Zelmer Aquawelt Plus 7920.0ST. Dotări:

 • Putere de 1700W.
 • Filtru HEPA.
 • Aspirare uscată/umedă.
 • Accesorii incluse.
 • Control digital.
 • Multifuncțional 4 în 1. 

Click pentru preț!

Aspirator puternic cu spălare Zelmer Aquawelt Plus ZVC762SP

aspirator-cu-spalare-zelmer-aquawelt-plus-zvc762sp-1700-w-functie-spalare-filtrare-filtru-hepa-albastruTot de la Zelmer este și acest aspirator cu un preț mai mic. Dotări:

 • Putere de 1700W.
 • Funcție de spălare și filtrare.
 • Filtru HEPA.
 • Multi-suprafețe.
 • Preț mic.

Click pentru preț!

Aspirator puternic Polti Unico MCV 70 Allergy Mulifloor &Windows

Cel mai puternic aspirator este acesta:

 • Putere de 2350 W.
 • Filtru HEPA.
 • Funcție de igienizare abur și uscare.
 • Filtrare multiciclonică.  
 • Model de top.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul meu despre cel mai puternic aspirator iar dacă doriți să vedeți mai multe aspiratoare puternice, atunci ar trebui să intrați pe acest link.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here