Cele mai bune tigăi pentru copt ouă

Chiar dacă nu sunt foarte populare, am întâlnit destul de multe persoane care vor cele mai bune tigăi pentru copt ouă. Desigur, cred că nu este cazul să spun ce rol sau ce poți face cu o astfel de tigaie, deoarece numele ei spune totul.

Astfel dacă obișnuiești să-ți impresionezi familia mereu cu mese superbe și cu diferite specialități, cu siguranță ar trebui să îți iei o astfel de tigaie. Modul de funcționare este simplu. Trebuie doar să pui puțină apă pe fundul tigăii, iar mai apoi ouăle vor fi fierte.

Înainte de a-ți spune însă cum se alege una dintre cele mai bune tigăi pentru copt ouă, îți voi prezenta o tigaie bună, pentru o alegere rapidă.

Cea mai bună tigaie pentru copt ouă: Tigaie Gourmet cu capac 22 cm – Demeyere

Tigaie Gourmet cu capac 22 cm - Demeyere

Am ales să vă recomand o tigaie de top, de la un brand renumit, anume Demeyere. Aceasta are un diametru de 22 cm și un capac inclus. Materialul este din inox 18/10, de cea mai bună calitate. La bază are tehnologia Triplinduc, ce include combinarea a 3 aliaje. În interior avem 4 cupe pentru ouă, iar partea tare e că o putem folosi la orice tip de plită. Prețul este chiar bun.

Click pentru preț!

Cum se alege o tigaie pentru copt ouă bună – sfaturi

Așadar, dacă te-ai hotărât să-ți iei o tigaie pentru copt ouă bună, mai jos îți voi oferi câteva sfaturi pentru a face o alegere cât mai bună. Mai exact, îți prezint principalele aspecte de care să ții cont atunci când vrei o tigaie pentru copt ouă.

1.Material

De fiecare dată când cumperi o tigaie, indiferent de tipul acesteia, trebuie să ții cont de material. Asta deoarece de material depinde rezistența tigăii, calitatea sa, gustul mâncării șamd. Pe scurt, cel mai important aspect de urmărit este materialul.

Atunci când vrei una dintre cele mai bune tigăi pentru copt ouă, eu recomand inoxul, deoarece de regulă este compatibil cu toate tipurile de plită, și prezintă o rezistență superioară. De asemenea, este ușor de curățat. Este important să alegeți un model cu strat antiadeziv, iar baza să dispună și de o tehnologie ce implică folosirea mai multor aliaje.

2.Dimensiuni

De regulă, o tigaie pentru copt ouă are o capacitate de 4 ouă ce pot fi fierte/coapte în același timp. Găsești însă și modele mai mari, cu capacitate mai mare.

Trebuie să oferi atenție și diametrului deoarece vei putea folosi tigaia și la alte mâncăruri, doar îndepărtând suportul pentru ouă.

Astfel, cele mai bune tigăi pentru copt ouă îți permit să îndepărtezi ușor suportul pentru a-l folosi pe post de formă pentru prăjituri. Iar oala o vei putea folosi pentru alte mâncăruri.

3.Capac inclus

Așa cum spuneam și atunci când scriam despre tigăi adânci, este foarte important să optezi pentru o tigaie care are capac inclus. Astfel, prezența acestuia reprezintă un avantaj de care te vei putea bucura pe termen lung. Optează pentru una dintre cele mai bune tigăi pentru copt ouă care are un capac din sticlă termorezistentă.

4.Garanție

Iar în final ar mai trebui să ții cont și de garanție. Aceasta trebuie să fie de minim 2 ani.

Cele mai bune tigăi pentru copt ouă – recomandări

Așadar, mai jos îți prezint 3 candidate pentru titlul de cea mai bună tigaie pentru copt ouă. Am ales doar tigăi bune, cu un raport preț/calitate cât mai bun.

Tigaie Gourmet cu capac 18 cm – Demeyere

Tigaie Gourmet cu capac 18 cm - DemeyereO primă recomandare este această tigaie din imaginea alăturată. Caracteristici:

 • Material inox de cea mai bună calitate.
 • Strat antiadeziv.
 • Capac inclus din sticlă termorezistentă.
 • Inducție.
 • Garanție 2 ani.

Tigaie 26 cm – AMT Gastroguss

Tigaie 26 cm - AMT GastrogussFoarte bună este și tigaia AMT Gastroguss din imaginea alăturată. Caracteristici:

 • Capacitate 4 ouă.
 • Material aluminiu.
 • Strat antiadeziv.
 • Diametru 26 cm.
 • Preț bun.

Tigaie Gourmet cu capac 21 cm – KitchenCraft

Tigaie Gourmet cu capac 21 cm - KitchenCraftIar ultima recomandare este tigaia cu capac Gorumet de 21 cm de la KitchenCraft. Caracteristici:

 • Material oțel-carbon.
 • Capac din sticlă.
 • 4 compartimente.
 • Strat antiadeziv.
 • Inducție.
 • Preț bun.

Așadar, acesta este articolul meu despre cele mai bune tigăi pentru copt ouă. Vezi aici și alte tigăi bune.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here