Cum să alegi cel mai bun frigider No-Frost

Vorbeam zilele trecute despre cel mai bun frigider și spuneam în acel articol că cel mai bun frigider no-frost trebuie să aibă tot felul de tehnologii, una mai utilă ca alta, iar una dintre cele mai utile este cea No-Frost.

De aceea acuma mai toată lumea își caută un frigider no-frost bun, iar dacă un frigider nu are funcția asta, atunci nu îl cumpără. De aceea în acest articol voi vorbi numai despre frigidere no-frost bune.

cel mai bun frigider no-frost

Mai exact, vă voi oferi un ghid de achiziționare pentru cel mai bun frigider No-Frost, dar și recomandări de modele ce merită achiziționate.

Ce înseamnă tehnologia No-Frost?

Poate că nu știe toată lumea ce presupune această tehnologie No-Frost, motiv pentru care am decis să vorbesc puțin despre ea. Tehnologia No-Frost se bazează pe un ventilator care oferă aer rece foarte util atât pentru o răcire rapidă, dar și pentru faptul că nu permite apariția umidității.

Astfel, într-un frigider No-Frost bun gheața nu își face apariția, alimentele nu se lipesc între ele iar frigiderul nu mai are nevoie de dezghețare.

Atenție! Există frigidere care au tehnologia No-Frost doar pentru frigider, iar congelatorul este clasic. Recomandarea mea este să optați pentru frigidere cu no-frost bune care au ventilator pentru ambele compartimente.

Cum să alegi cel mai bun frigider No-Frost?

Așadar, dacă te-ai săturat să tot dezgheți frigiderul și vrei cel mai bun frigider No-Frost, îți voi spune în rândurile următoare cum să îl alegi.

Pe scurt, când alegi un frigider no-frost bun trebuie să ții cont de caracteristici precum capacitatea, funcțiile disponibile dar și clasa energetică.

1.Capacitate și dimensiuni

Capacitatea unui frigider no-frost influențează în mod direct și dimensiunile acestuia. Cu cât capacitatea e mai mare, cu atât cresc și dimensiunile. De aceea e nevoie să stabilești nevoile personale (cât de des gătești, câte alimente vei ține în frigider) dar și spațiul liber din bucătărie.

De asemenea, legată de capacitate e și structura interiorului, care ar trebui să fie cât mai bine organizat, rafturile să poată fi scoase și mutate ușor, să existe spații speciale pentru sticle, lactate sau legume șamd.

2.Funcțiile celui mai bun frigider no-frost

Funcțiile sunt la rândul lor foarte importante. De aceea un frigider cu multe funcții poate fi considerat cel mai bun frigider no-frost. Mai jos vă voi prezenta cele mai importante funcții ale unui frigider No-Frost:

Una dintre cele mai importante funcții este cea de super congelare și super răcire, deoarece, te vor ajuta să răcești mult mai rapid o sticlă de bere de exemplu, sau pur și simplu alte alimente.

De asemenea, o funcție precum cea antibacteriană este la rândul ei mai mult decât necesară, deoarece te ajută să îți păstrezi alimentele în cea mai bună stare, fără bacterii și fără să se dezvolte mirosuri neplăcute.

Tot în acest sens recomand și funcția de ionizare, care la rândul ei împiedică dezvoltarea bacteriilor și a mirosurilor neplăcute.

Spuneam mai sus, la partea de structură, că este foarte important să ai la dispoziție mai multe compartimente. Cel mai bun frigider no-frost are chiar și funcții pentru acestea, precum funcția blue-light pentru compartimentul de legume (care le menține proaspete) precum și funcție de răcire preferențială pe zone, astfel încât să stabilești tu temperatura pentru anumite compartimente doar cu o simplă comandă.

Totodată, dacă vreți un frigider no-frost care să consume puțin, atunci ar trebui ca acesta să aibă și o funcție eco, gândită special în acest sens.

3.Caracteristici și control

Te poți orienta și către alte aspecte atunci când vrei cel mai bun frigider No-Frost. De exemplu, un frigider bun ar trebui să aibă un sistem de avertizare atunci când ai uitat o ușă deschisă, iar un rezervor cu apă și gheață este cu siguranță foarte util vara.

De asemenea, dacă ai la dispoziție și un panou de control care să îți permită să setezi mai rapid temperatura sau să activezi unele funcții, atunci ar trebui să profiți de acest lucru.

4.Garanție și service

Garanția ar trebui să fie de cel puțin 2 ani, iar dacă veți cumpăra un frigider de la un magazin ok, atunci și politica de service va fi la rândul ei una ok.

Recomandări pentru cele mai bune frigidere No-Frost – alese în funcție de părerile cumpărătorilor

Așadar, acum că ați văzut care sunt aspectele de care să țineți cont atunci când vă doriți cel mai bun frigider No-Frost, vă voi face și câteva recomandări de frigidere bune. De asemenea, am ales pentru voi frigidere full No-Frost, adică modele care au no-frost atât pentru frigider cât și pentru congelator.

1.Combină frigorifică Samsung RB31FDRNDSA

Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA, 310 l, Clasa A+, Full No Frost, H 185 cm, ArgintiuCel mai bun frigider No-Frost este de fapt o combină frigorifică. Dotări:

 • Capacitate 310 litri.
 • Clasa A+.
 • Full No Frost.
 • Dispenser apă.
 • Rafturi din sticlă.
 • Sistem de avertizare pentru ușa deschisă.

2.Frigider cu două uși Beko DDEN517MWD+

Frigider cu doua usi Beko DDEN517MWD+, 435 l, Clasa A+, No Frost, H 193 cm, Gri SidefUn alt frigider foarte bun cu funcție no-frost este și Beko DDEN516MWD+. Dotări:

 • Capacitate 435 l și Clasa A+.
 • Full No Frost și Afisaj LCD.
 • Compartiment pentru legume și fructe.
 • Funcții ECO, Super-Congelare și Super-Răcire. Sistem antibacterian. Funcție Ionizare.

3.Side by side Samsung RS552NRUA1J

Side by side Samsung RS552NRUA1J, 538 l, Clasa A+, Full No Frost, H 179 cm, AlbA treia mea recomandare pentru cel mai bun frigider No-Frost este Samsung RS552NRUA1J. Dotări:

 • Capacitate 538 litri.
 • Clasa A+.
 • Full No Frost.
 • Compresor cu inverter.
 • Design modern.
 • Tehnologii de top.

Așadar, acestea sunt recomandările mele de frigidere bune no-frost, însă dacă doriți să vedeți și alte modele de frigidere bune cu această tehnologie, atunci ar trebui să intrați aici pentru a vedea și alte modele bune.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here