Cum te folosești de culori pentru a-ți face bucătăria să pară mai mare

Vorbeam acuma ceva timp despre mobilierul pentru bucătării mici și am văzut că cititorii apreciază astfel de articole, mai ales că știu că sunt multe persoane în contextul în care au o bucătărie mai mică și au nevoie să se adapteze la această situație. Astfel am decis să scriu un articol în care vorbesc despre cum faceți să pară bucătăria mai mare, folosindu-vă doar de culori.

Printre trucurile la care poți apela pentru a face bucătăria să pară mai mare, se află alegerea mobilierului potrivit. Mai exact, mobilierul din sticlă, oglinzile precum și încercarea de a aduce cât mai multă lumină naturală în bucătărie.

De asemenea, puteți folosi culori deschise și calde deoarece acestea au ca rol crearea impresiei unei camere mai mari, mai spațioase. Astfel, alegeți să pictați pereții în culori calde și deschise, cu contraste puternice.

Mai mult decât atât, bucătăriile albe au devenit deja monotone, deoarece sunt prea simple și fără farmec, motiv pentru care pentru o bucătărie mai luminoasă, galbenul este o alegere mult mai potrivită.

Dacă doriți totuși o bucătărie în stil clasic, puteți folosi culori precum galbenul pal, precum e spicul de grâu, iar în cazul unei bucătării moderne se poate folosi la fel de bine tot galbenul, însă într-o nuanță mai stridentă.

Un alt truc pe care îl puteți folosi vizează sursele de iluminare. Mai exact, puteți folosi becuri de culoare galbenă, astfel încât să se potrivească cu pereții sau faianța în aceeași culoare. Mobilierul poate fi ales desigur tot în acest sens, însă trebuie să aveți grijă să nu exagerați cu această culoare, deoarece la un moment dat poate deveni obositoare. Astfel, vă recomand să o asociați cu alte culori precum maro sau bleo.

Așadar, acestea sunt sfaturile mele pentru a vă face bucătăria mică să pară mai spațioasă.

cum sa iti faci bucataria sa para mai mare

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here