Livingul de lux presupune creativitate si simt estetic

Una dintre cele mai active zone ale casei este livingul, unde membrii familiei aleg sa se relaxeze in fata televizorului sau sa isi consume timpul liber, lecturand o carte. Pe langa aceste actiuni desfasurate, zona mai este dedicata si conversatiilor tumultoase. Livingul reprezinta “sufletul” locuintei in care cu totii se aduna pentru a socializa la ceas de seara.

Aceasta incepere trebuie sa te stimuleze vizual si sa fie decorata cu obiecte care te reprezinta in totalitate. Indiferent de spatiul disponibil este necesar ca sufrageria ta sa fie bine iluminata si usor de aerisit pentru ca tu sa te reincarci fizic si moral dupa o zi intensa.

Recent, specialistii in design interior au remarcat faptul ca cei care doresc un living de lux si modern isi indreapta des atentia spre stilul clasic, tocmai pentru a crea un ambient prietenos cu un aer fresh.  

In momentul cand iti renovezi sau reamenajezi aceasta incapere, deja trebuie sa ai in minte imaginea unei opere de arta. Iata o adevarata provocare in care creativitatea si gustul sunt cele doua conditii majore pentru a te bucura de o locuinta moderna in adevaratul sens al cuvantului.

Living de lux

Ce trebuie sa stii inainte de a demara intreaga actiune?

Analizeaza site-urile sau showromurile care promoveaza mobila de living moderna cu accente din designul francez si italian, stiluri care se pliaza exact pe gustul celor care iubesc finetea. Acestea sunt doua tendinte care detin o nota glamour prin care este puternic reflectata expresia feminitatii. Totul este redat prin linii delicate si conturate cu exactitate si maiestrie. In general, mobilierul este personalizat in special la nivelul materialului, formei sau a finisajului. Astfel de piese sunt fabricate in functie de preferintele clientului care incearca pe deplin sa isi puna amprenta asupra seturilor sau intregului corp de mobilier. Insa niciodata nu se exagereaza in aceasta etapa pentru ca mereu se tine cont de un design cu texturi simple si o paleta cromatica placuta cu un aspect mat!

Asa cum am specificat anterior, iluminatul este esential, tocmai pentru ca si tematica creata in living sa fie pusa in valoare si in acelasi timp, imaginea generala sa fie vizibil imbunatatita. Un spatiu luxos cucereste prin esenta sau farmecul pe care il detine.

Indreapta-ti atentia spre un set de mobila living pe care sa il armonizezi cu un candelabru suspendat, bogat in cristale sau spre doua veioze de epoca.

Femeile iubesc ornamentele opulente si fara indoiala isi vor permite sa achizitioneze si cateva oglinzi mari, impresionante prin ramele stralucitoare, realizate dintr-un lemn masiv si rezistent. Acesta este un mod de a contrasta simplitatea insa cu mare grija, deoarece luxul se axeaza mai mult pe simplitatea si calitatea corpurilor incluse in decor.

Set de mobila living

Echilibrul se poate mentine doar alegerea unei canapele sau accesorii de mobilier in aceeasi nuanta. Descopera pe IdaShop mai multe modele chic: https://www.idashop.ro/seturi-mobila-living.html care te vor surprinde prin tesaturile delicate! Ultima etapa consta in asezarea strategica a mobilierului, canapelei sau altor corpuri pentru a transforma livingul intr-o incapere spectaculoasa in care primeaza un decor luxos!

Idashop este unul dintre partenerii ideali care te asteapta cu mobilier de lux pentru living si canapele moderne pentru a oferi o alura eleganta livingului tau!

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here