Cel mai bun convector de perete

Tot vorbim despre sisteme de încălzire în ultimul timp, iar asta pentru că și gradele din termometre au tot scăzut, motiv pentru care aici pe blog au apărut diferite articole despre calorifere electrice cu ulei sau despre radiatoare quartz cu halogen iar astfel de articole vor mai apărea, de exemplu în acest articol vom vorbi despre cel mai bun convector de perete.

Acesta este un aparat care încălzește foarte repede, designul său este modern și nici nu ocupă foarte mult loc. Mai multe însă despre convectorul de perete vă prezint în rândurile următoare.

Recomandare pentru cel mai vândut convector de perete Tesy CN03200EIS

Recomandare pentru cel mai vândut Convector de perete Tesy CN03200EIS, 2000 W, Termostat de siguranta, Termostat reglabil, Protectie anti-inghet

Dacă te grăbești și vrei să îți cumperi acum un convector de perete bun, eu îți recomand modelul Tesy CN03200EIS. Acesta are o putere de 2000W și este dotat cu un termostat reglabil precum și un termostat de siguranță. Nu pot să nu menționez faptul că se recomandă pentru încăperi de până la 40 de metri cubi, și dispune de protecție anti îngheț.

Prețul este unul foarte bun, iar numărul de review-uri de pe internet m-a convis să vi-l recomand și vouă. De asemenea, faptul că este un convector Tesy ne asigură o calitate superioară a materialelor.

Click pentru preț!

Modul de funcționare a convectoarelor electrice

Convectoarele de perete au un mod de funcționare simplu. Mai exact, acestea iau aerul rece de la nivelul podelei, îl filtrează și îl încălzește, iar mai apoi elimină aerul prin partea superioară.

Există însă două tipuri de convectoare: de podea care sunt asemănătoare cu caloriferele electrice, sau de perete, a căror loc îl veți găsi mult mai ușor.

Cum se alege cel mai bun convector de perete?

Dacă vrei cel mai bun convector de perete pentru tine, va trebui să ții cont de aspecte precum puterea, treptele de putere și alte detalii despre care voi discuta în rândurile următoare.

1.Putere plus trepte de putere

De regulă, convectoarele de perete au o carcasă metalică iar la baza ei o rezistență electrică. Puterea rezistenței poate fi de la 500 W la 3000 W sau chiar și mai mult. Pentru a alege un aparat potrivit pentru camera ta, va trebui să calculezi numărul de metri pătrați iar pentru fiecare mp e nevoie de 40-70 W.

Convectoarele de perete sunt mai puternice decât caloriferele electrice cu ulei, dar și în acest caz trebuie să cauți un model cu trepte de putere.

2.Dimensiunile camerei

După cum spuneam și mai sus, e nevoie să afli suprafața camerei unde urmează a fi instalat convectorul. De regulă, cel mai bun convector de perete cu o putere de 3000 W e ok pentru o cameră mare de 60 mp.

3.Caracteristici

Pe lângă aspectele de mai sus, va trebui să ții cont și de alte detalii importante. De exemplu, nivelul de zgomot nu ar trebuie să fie foarte mare, de aceea ar trebui să cauți un model cât mai silențios.

De asemenea, un termoregulator îți va permite să faci multe economii, deoarece această funcție oprește aparatul atunci când acesta a atins temperatura dorită.

Consumul este un detaliu de care se interesează orice cumpărător, iar asta deoarece nu ne dorim facturi prea mari.

Multe persoane întreabă cât consumă un convector de perete, iar noi am aproximat faptul că un convector care funcționează timp de o lună, câte 8 ore pe zi la treapta maximă de 2000W, aduce un cost pe factură de 200 și ceva de lei.

4.Siguranță plus sisteme de garanție

Sistemele de siguranță ar trebui să fie prezente la majoritatea electrocasnicelor, iar în cazul unui convector de perete bun acesta ar trebui să dispună de protecție anti-îngheț, protecție de supra-încălzire precum și auto-oprire în cazul în care apar diferite probleme.

Veți vedea cât de util este cel mai bun convector de perete și vă va plăcea orice zi de Printiarnă cu un astfel de aparat, motiv pentru care trebuie să optezi pentru un model care oferă o garanție de cel puțin 2 ani, dar și să îl cumpărați dintr-un magazin de încredere.

Cele mai bune convectoare de perete – recomandările mele

Așadar, dacă ai decis să-ți iei unul dintre cele mai bune convectoare de perete, mai jos îți voi recomanda 3 modele foarte bune ce merită cumpărate fără a sta pe gânduri:

Convector electric de perete Tesy CN 03 300 MIS

convector-electric-de-perete-tesy-cn-03-300-mis-3000-w-termostat-de-siguranta-termostat-reglabil-protectie-anti-inghetCei de la TESY sunt foarte buni la făcut aparate de încălzire. Iar acest model e doar un exemplu. Dotări:

 • Putere de 3000W.
 • Termostat de siguranță.
 • Termostat reglabil.
 • Protecție anti-îngheț.
 • 5 ani garanție.
 • Silențios.

Click pentru preț!

Convector de perete Tesy CN03250EIS Wi-Fi Control

cel mai bun convector de pereteTot de la Tesy este și acest model de top. Dotări:

 • Wi-Fi Control.
 • Putere de 2500 W.
 • Termostat reglabil.
 • Termostat de siguranță.
 • Timer.
 • Protecție anti-îngheț.

Click pentru preț!

Convector electric de perete Tesy CN 03 050 MIS

convector-electric-de-perete-tesy-cn-03-050-mis-500-w-termostat-de-siguranta-termostat-reglabil-protectie-anti-inghetUltima recomandare pentru cel mai bun convector de perete este Tesy CN 03 050 MIS. Dotări:

 • Putere de 500 W.
 • Termostat de siguranță.
 • Termostat reglabil.
 • Protecție anti-îngheț.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul meu despre cel mai bun convector de perete, însă dacă vrei să vezi mai multe convectoare de perete bune, atunci ar trebui să vizitezi această pagină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here