Cel mai bun pistol de lipit – ghid de cumpărături

Suntem de părere că un om priceput ar trebui să aibă în casă tot felul de scule care să-i fie de ajutor din când în când. Am prezentat diferite obiecte de acest aici pe blog, iar acum vom vorbi și despre cel mai bun pistol de lipit, astfel încât să lipești ușor unele obiecte care s-au spart.

De asemenea, un pistol de lipit bun este util și când vrei să construiești ceva, deoarece va fi foarte ușor să faci diferite obiecte, suporturi, șamd.

Iar un pistol de lipit bun nu e nici foarte scump. Prețul începe de undeva de la 100 de lei, dar poate crește în funcție de dotări.

Ghidul BlogdeCasa.Ro: Cum se alege cel mai bun pistol de lipit

Atunci când vrei să îți iei cel mai bun pistol de lipit va trebui să urmărești anumite caracteristici importante. În primul rând stabilește ce necesități va trebui să satisfacă un astfel de proiect, apoi analizează aspecte precum temperatura maximă, accesoriile incluse precum și alimentarea.

1.De ce îți cumperi un pistol de lipit?

Este o întrebare pe care ar trebui să ți-o pui prima oară. Astfel, dacă îți vei răspunde sincer, atunci vei putea alege un model profesional, semi-profesional ori un model de tip personal, pentru hobby-uri. Desigur, prețurile pot fi mai mari sau mai mici în funcție de modelul ales, performanțele fiind și ele diferite.

2.Alimentare

Un alt aspect de urmărit este și alimentarea, ori sursa de energie. De regulă, vom putea alege între pistoale de lipit care pot fi alimentate la rețea sau cu gaz. Cele din urmă au nevoie de încărcare și ating temperaturi mai mari, în timp ce primele se încălzesc repede.

3.Accesorii și temperatură maximă

Un alt aspect foarte important atunci când vrei cel mai bun pistol de lipit este și temperatura maximă. După cum spuneam, modelele pe gaz pot atinge temperaturi de până la 1200 de grade, iar cele electrice mai mici, de 700 grade. Desigur, în acest sens trebuie să existe numaidecât și câteva sisteme de siguranță, la astfel de temperaturi.

Nici accesoriile nu sunt de ignorat. De aceea, ar trebui să ai la dispoziție mai multe accesorii care să-ți ofere cât mai multă libertate de a lucra, și cât mai multe posibilități totodată.

Ne permitem să vă oferim și un sfat pentru o durată de viață mai mare a aparatului: curățați de fiecare dată cel mai bun pistol de lipit cât mai bine, după fiecare folosire, iar astfel veți vedea că acesta va funcționa tot timpul ca nou.

4.Garanție

La fel de importantă este și garanția, pentru longevitate. Astfel, cel mai bun pistol de lipit ar trebui să aibă o garanție cât mai mare. Noi recomandăm un minim de 12 luni, dar preferabil ar fi 2 ani.

De asemenea, cumpărați produse doar din magazine de încredere, indiferent că e vorba de electrocasnice sau produse mai simple.

Recomandările blogului: cele mai bune pistoale de lipit

Așadar, dacă ai decis să-ți iei unul dintre cele mai bune pistoale de lipite, atunci ar trebui să vezi recomandările noastre. Mai jos vă prezentăm 3 pistoale de lipit bune, pe care le puteți lua fără griji.

Pistol de lipit Strend Pro SGS 98B

Pistol de lipit in trusa, Strend Pro SGS 98B, 100 W, cu accesoriiO primă recomandare este pistolul de lipit Strend Pro SGS 98B. Dotări:

 • Putere 100W.
 • Alimentare la rețea.
 • Încălzire rapidă.
 • Vârfuri ce pot fi schimbate.
 • Geantă de transport inclusă.

Click pentru preț!

Pistol de lipit in trusă Powerup

cel mai bun pistol de lipitIar a doua recomandare este pistolul de lipit Powerup. Dotări:

 • Putere de 200W.
 • Lipire staniu-plumb moale.
 • Temperatură reglabilă.
 • 3 capete de lipit incluse.
 • Temperatură maximă 500 de grade.

Click pentru preț!

Pistol Electric pt Lipit BuildXell

Pistol Electric pt Lipit BuildXell - 100 WIar ultima recomandare pentru cel mai bun pistol de lipit este BuildXell. Dotări:

 • Putere 100W.
 • Schimbare rapidă a vârfului.
 • Bec pentru iluminare.
 • Preț accesibil.

Click pentru preț!

Așadar, acestea sunt recomandările noastre pentru cel mai bun pistol de lipit. Puteți vedea însă și alte modele dacă accesați acest link. Iar pentru întrebări, lăsați un comentariu.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here