Cele mai bune seturi de curățenie în 2024

Nu este suficient să ai un aspirator bun pentru a face curățenie lună în toată casa, ci îți trebuie mai mult decât atât. Ai nevoie de fapt de o mulțime de obiecte și de soluții pentru a face casa să arate ca nouă, iar de aceea există și cele mai bune seturi de curățenie. Pentru că e mai ușor să cumperi un set care să conțină toate produsele necesare, decât să le cumperi tu separat. Iar despre acestea voi vorbi și eu în acest articol care încearcă să găsească cel mai bun set de curățenie.

VEZI AICI CELE MAI BUNE SETURI DE CURĂȚENIE

Mai exact, acest articol va fi de fapt un mic ghid unde voi oferi și recomandări de seturi de curățenie bune. De asemenea, îți voi spune și care sunt lucrurile de care să ții cont atunci când vrei un set de curățenie cât mai bun.

cele mai bune seturi de curățenie

Cum să alegi unul dintre cele mai bune seturi de curățenie – ghidul BlogdeCasa.Ro

Așadar, dacă ai decis să îți cumperi un set de curățenie bun însă nu știi ce să alegi, acest articol îți va fi de ajutor. Îți voi oferi sfaturi și îndrumări pentru a face cea mai bună alegere. Astfel, îți va fi mai ușor să găsești setul de curățenie potrivit pentru tine.

1.Număr de piese incluse

Un prim aspect de care să ții cont atunci când vrei să îți cumperi un set de curățenie cât mai bun este numărul de piese incluse. Astfel, cu cât setul este mai complex, cu atât îți va fi de mai mare ajutor.

De obicei, majoritatea seturilor conțin o găleată precum și un mop. Există însă și seturi mai complexe, care au găleată cu roți și cu centrifugă, dar și mai multe rezerve pentru mop. De asemenea, am văzut și seturi care mai conțin și un dozator pentru detergentul lichid. Astfel, curățenia va deveni o plăcere când ai la îndemână tot ce îți trece.

2.Centrifugare

Așa cum ziceam și mai sus, sunt seturi care vin cu o găleată ce dispune și de centrifugare. Ei bine, centrifugarea este o funcție utilă care te ajută să storci cât mai bine mopul, pentru ca apa să fie eliminată cu ușurință în găleată. Astfel, nu va mai trebui să îl apeși și să îl rotești tu pentru ca apa să fie stoarsă, iar curățenia va fi mai ușor de făcut.

Sistemul a fost foarte inteligent gândit și, pe cât pare de simplu, pe atât e de util. Te vei bucura foarte mult de acest sistem de centrifugare, îți garantez. Merită deci să îți cumperi un set de curățenie cu găleată care dispune de centrifugare.

Recomand să alegi o găleată cu centrifugă din inox.

3.Alte aspecte

Cele de mai sus sunt principalele lucruri de care să ții cont. Însă nu sunt singurele.

Un alt aspect de care să ții cont este și capacitatea găleții. De cele mai multe ori aceasta poate fi mai mare sau mică. Totuși, chiar dacă poate capacitatea este mare, nu trebuie să umpli toată găleata. Ci aproximativ 1/4 din ea.

Las însă vorbăria deoparte și trec la recomandări. Iar asta deoarece știu că mulți vor să vadă recomandările de seturi pentru curățenie bune.

Cele mai bune seturi de curățenie – recomandări

Dacă ai decis să îți iei unul dintre cele mai bune seturi de curățenie, mai jos vei găsi recomandări. Astfel, cu siguranță vei face cea mai bună alegere, și spun asta că am ales doar seturi de top.

1. Set curățenie Kring MEGACLEAN

Set curatenie Kring MEGACLEAN, galeata cu pompa centrifugala si 2 rezerve mop plat

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Setul de curățenie Kring Megaclean este format dintr-o găleată cu pompă centrifugală, mâner și două rezerve pentru mop. De apreciat sunt și cele 50 de review-uri pozitive de la cumpărători.

2. Set de curățenie Vileda Easy Wring & Clean Turbo

Set de curatenie Vileda Easy Wring & Clean Turbo

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Un alt set premium de curățenie este și Easy Wring & Clean TURBO. Acesta conține desigur un mop, o găleată precum și o pâlnie telescopică. Există și mulți clienți mulțumiți de acest set.

3. Set de curățenie Kring AMBER

Set curatenie Kring AMBER, galeata cu centrifuga inox turbo si 2 rezerve mop rotativ

VEZI AICI PREȚUL ȘI ALTE DETALII

Iar ultima recomandare pentru cele mai bune seturi de curățenie este acest model. Este de fapt și cel mai apreciat set de pe eMag, având o mulțime de aprecieri și review-uri pozitive. Acesta are o găleată cu centrifugă, mâner pentru mop și două rezerve, dar și un dozator pentru detergent lichid.

Așadar, acestea a fost articolul meu despre cele mai bune seturi de curățenie pentru o casă lună. Iar pentru a vedea și alte modele, poți accesa acest link.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Și eu am cumpărat și folosesc cu drag mopul Kring Megaclean. I-am și făcut o recenzie pozitivă, merita banii, fiind o investiție pe termen lung.:)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here